Ny kategori!

Nu kommer jag med en ny kategori, vid namn Recensioner. I den, ska jag av eget intresse, bedöma saker jag har sett, hört och upplevt genom att sätta betyg m.h.a min temarika symbol:
Ja, det är Alexander på bilden ;) Måste ju hålla mig till min bloggs tema i det hela.



Så om jag betygsätter något, kommer det se ut såhär:

Ex:

Denna filmen får 

Förstår ni? Lugna, detta är inget seriöst! ;)




Late Update

Hej allesammans!

Ledsen för den sena uppdateringen men, har varit hemma ifrån skolan idag pga att jag är lite sjuk. Hoppas det går över tills imon.

Faktiskt så har jag inte uppdaterat sen i förrgår, såhär tyckte jag om Remember Me...:

Jag följde Veggotallriks råd, genom att gråta ;) Och höll med henne om att den var otrolig. En av de bästa filmerna jag har sett faktiskt, och Robert som spelar så bra !! Jag gillar faktiskt drama-filmer. De beskriver verkligheten, på ett...underhållande sett (eftersom det är film). Det är definitivt en film som kommer att hamna bland DVD-filmerna så småningom! :)



Remember Me

Idag blir det Remember Me på schemat, klockan 17.30 hos Jasse..med Anna och Emma...och Jasmine då förstås xD



Lördag...

Tjenare!

Idag är en sån där dag, där man bara kan va för en stund. Jag har legat vid tvn en stund nu och tittat på Chuck. (repris)

Imorgon, Söndag, ska jag till Jasmine och vi ska äntligen se Remember me , med Robert Pattinson i huvudrollen. Wiiihiii! :)

Blir ett litet kort inlägg idag bara för att ni ska veta var ni har mig. Sen ikväll, mys med familjen framför tvn och kolla på Bröllopsfotografen som går på fyran :) Har inte haft möjlighet att se den förrän nu, så det ska bli kul!

Ha en bra lördag och köka mycket godis!! ;)


Fredag !

Ikväll blir det nog bara mys för min del. Har varit en tuff vecka nu med skolstart och tidiga morgonar! Nu ska det bli skönt att få sova ut imorgonbitti och slappa all day long ! :D

Just nu tittar jag på mitt älskade That 70's Show. :) Emma har alla avsnitt hemma, så ska få dom! Yeey ! :D


Räcker det om jag älskar dig?

Hej! Ligger här i sängen, med en bok i min hand ofattbart nog :) Kände att jag ville sätta igång läsandet lite igen, även om jag egentligen inte är ett dugg av att läsa långa böcker. Gillar pocket faktiskt.
Iallafall, så lånade jag en av syrran som hon har haft i bokhyllan i några år nu. Den heter Räcker det om jag älskar dig . Den är verkligen bra. Jag har inte ens läst hela, men känner att det är en bra bok genom att bara läsa den första sidan!
Jag funderar på att använda den till att skriva en bokrecension om vi får några såna uppgifter i 8:an. Vår svenska/engelska-lärare låter oss skriva 2 bokrecensioner varje termin. Snart har jag en klarläst bok iallafall :)

Hittils tycker jag den är väldigt bra, lättläst och välskriven på ett sätt som man verkligen lever sig in i karaktärernas känsloliv.

Här är lite hjälp på traven så ni vet vad den handlar om:
19-åriga Fanny är mitt uppe i sin första "riktiga" relation. Hon bor ännu hemma hos sin mamma, men hennes pojkvän Johan har en egen lägenhet, en etta. Fanny bor mest hos honom, allt är perfekt, men en dag märker hon att det är något som inte stämmer. Hon vill så gärna tro att de skulle "leva lyckliga i alla sina dagar". Men hur ser det ut i verkligheten?
Känslorna vibrerar i denna intensiva roman om kärlekens irrvägar och om att finna sig själv.



First day in school!

Idag var första dagen i skolan, Uppropsdag kallas den. Vi fick läsa igenom ordnings/trivselreglerna som man kan sen man gick i blöja, ;) Sen lite snack med rektorn i aulan och lite tjafs. Jag har faktiskt redan hunnit ta en Loka-flaska från skåpet. Gott! :)

Nu ska jag faktiskt, tro det eller ej, börja borsta tänderna och fixa med mina hygienartiklar, för snart ska jag sova. Är så trött efter att ha sovit ungefär 6 timmar pga en fjäril i mitt rum som höll på att irritera mig i ansiktet så jag vaknade vid 5:20 ! Sen gick jag upp! :o Så känner att jag måste ta igen den tiden ikväll, dessutom är det bra att gå upp tidigt så jag hinner duscha innan skolan, och givetvis inte komma försent. :)

Gonatt alla och sov och dröm sött!

Oah <3

Här kan du se jag och Emma i vår egen version av Alexander Rybaks fantastiska låt, Oah!

Enjoy!

School today!

Om ca 40 min, börjar jag gå mot skolan igen. Där det innebär mycket läxor, tidiga monar, för lite fritid men mycket vänner! Ska ta med mycket till skolan idag. Min storasyrra som börjar på Gymnasiet iår, har glömt lämna in en hel bunt med skolböcker som jag tvingas lämna. Sen har jag ju det här 12pack med Loka naturell också som ska pryda skåpet nu i några veckor. Även den är tung och jobbig att bära. Det är min resa dit! xD
Nu ska jag sminka mig och ta bort min handduks-turban från håret, sen se till att jag kommer härifrån i tid och inte sitter kvar här vid datorn... Puss! :love:

Frige Sakineh!

Nu är jag så trött på alla dessa tortyrer och trakasserier mot tvåbarnsmamman Sakineh i Iran!
Släpp henne fri! Hon gjorde ett litet misstag och nu ska hennes liv gå på detta! Detta är helt vansinnigt, och nu riskerar hon att bli åtalad igen! För en liten kärleksaffär! Detta är oempatiska män som har dessa regler! Att stenas är nog de mest plågsamma och de mest brutala sett att döda någon på. Det och korsfästning!

Ni som tycker som jag och vill frige Sakineh! Gör som jag, Emma och över 100 000 andra, Skriv på med namn och ort! En påskrift gör inte så mycket, men ju fler, desto mer betydelse har dem och ju mer makt har vi så vi kan stoppa detta! Det tar max 3 sekunder!! Klicka på bilden här nedan för att skriva på!!! Gör det nu!!!



Rolig dag med Emma, Otto & Åke

Idag vaknade jag tidigt för att snabbt logga in på msn efter att jag bestämt msn-träff med Emma kl9-10 ungefär. Sedan fick jag snabbt äta och ta en dusch, för att sedan träffa Emma och hämta de små söta hundarna Otto och Åke som vi skulle passa. jag fick Otto, den lite större hunden, men tyckte det passade att jag, Otto, fick hålla hunden Otto :)

Vi var i en hundgård i undefär en timme. Vi spelade in en liten film som ni kan se här nedanför.
Sedan gick vi och tog oss en snabbtitt på P96 som hade match på ÄIK fotbollsplan. Efter det, fick vi gå och lämna hundarna och drog vidare hem till Emma och spelade in en liten egen version av Alexander Rybak's låt Oah. Blev riktigt lyckad! Den kommer jag lägga ut lite senare, eftersom Emma håller på att ladda över den till Youtube nu! :D Ni kan även besöka vår gemensamma "nördkanal" på youtube där ni kan följa oss och se hur knäppa ideér vi egentligen har.

Pust! Mycket att skriva nu, men om ni klickar här, kommer till till NerdsproductionsX , vår Youtube-kanal!

Har inga bilder ifrån dagen, men somsagt, ni kan se hund-videon här, och sedan besöka Emmas blogg och kanske be henne lägga ut om ni verkligen är dö-intresserade, men det tror jag knappast ;)
Besök den här!

Långt inlägg, kanske inte så mycket intressant. Men, bloggar är till för att vara lite halvdassiga, eller hur? ;)

Imorgon börjar skolan, så ska förbereda mig genom att lägga iordning mina kläder, min väska, lägga fram 12 pack-Loka flaskorna som jag köpte idag påväg hem med Emma och ställa klockan på 06:30 :)

Ha det bra!

Sommarlov slut

Hej!

Igår var sista sommarlovs-dagen och nu endast en helg återstår. Känns sorgligt, men spännande med nya lärare, lektioner och nya klasser!

Idag blir nog en slags "städ-dag" här hemma. Har dammsugit och våttorkat golvet. Är stolt ;)
Ska även byta sängkläder och sortera lite så här blir trivsamt och fint!

Men somsagt, ska bli skönt att komma tillbaka till skolan och få igång rutinen igen. Hittade lite bilder från bowlingen med klassen i 6an! Söta alla var! Gjorde ett litet snabbt collage med tjejerna. Det är även två bilder från Festivalborg 2010 :love:


Programmet jag skapar collagen i heter PictureCollageMakerPro

Ha nu en mysig rolig sista sommarlovshelg som ni sent kommer glömma :love:


Dagens små äventyr



Hej!
Idag va jag på bio med Jennifer och Såg Grown ups! Riktigt kul film! Det riktigt goa är att Jennifer hittade vägen till bion åt oss. Bra Jobbat, Jennifer!Sen gick vi o käkade på McDonalds. Efteråt kändes det som man aldrig mer ville äta där...eww, blev för mycket efter snacksen på bion. Till sist gick vi en snabbis in i Nordstan och Jennifer fick köpt sig ett par jeans :D Vi var bara inne där en snabb runda.
Sen bussen hem, som va knöööökfull! :S

Grown ups

Idag kl 11.38 bär de iväg till Bergakungen med Jennifer och se på Grown ups med Adam Sandler bl a.
Hoppas den är bra!

Nu ska jag duscha! Hoppas jag hinner med allt innan avresa! <3 Kram!




Alexander Rybak i Bingolotto - 15 Augusti 2010

För er som missade Bingolotto i söndags och gärna ville se Alexanders uppträdanden, kall kolla på båda här nedanför. Han framförde "Funny little world" och "Europe's skies".

Funny little world :love:

Europe's skies :love:


Alexander Rybak - "Jag mår mycket bättre nu"

Hej alla kära!
Jag scrollade runt lite på Expressen.se och hittade en artikel som fyllde hela mitt hjärta av glädje och lättnad !
Om du klickar på bilden, kan du läsa hela artikeln. Det står om Alexander's utbrott på Lotta på Liseberg. Känns väldigt skönt att veta hur han mår nu efter allt :love:

Blixtar och dunder, magiska under!

Det åskar och blixtrar ute nåt så vasligt mycket! En blixt träffade ett berg typ 200 meter bort ! Hjäälp!
Det spöregnar och man kan verkligen höra det knepprande ljudet vid fönstret.

De jag tycker mest synd om, är kaninerna. Som är UTOMHUS i sina uteburar! Shit! Tänk vad hemskt det måste vara för dem! Jag känner bara för att ta in dem och mysa med dem. :love:

Sitter här ensam och har inget behov just nu till att sova. Har sovit bort mitt sommarlov, så varför inte sova bort resten av det? ;)

Under denna tid då jag har skrivit detta, och det har ungefär tagit 5 min, har det blixtrat 7 gånger! Shit! Nära och ofta!!! Det som är Fredag den 13:e nu !! Hur ska detta sluta !?


Shit, vad fräckt!

Det kanske bara är jag som tycker detta är coolt, men jag la ut en bild från en av mina videor på Alexander, på Alexanders riktiga facebook, och nu när Alex ska uppträda på Bingolotto, informerade Marianne, som jobbar med honom om detta. Med min bild! :D:D
Kolla här!

När jag såg det blev jag glad, men chockad och kommenterade genast detta:

Då svarade Marianne som arbetar med Alex detta:

 

Visst är det cooolt! ;D


OBS!

Glöm inte att läsa det gula markerade! Där står kortfattad information om Söndag, då Alexander Rybak kommer på besök på Bingolotto på tv4Plus!!

Har du frågor? Fråga mig i min frågespalt!


Hahaha

Kolla! :O Min bild från denna videon vid 0:12 ungefär ! Hahaha !





Jaaahopp!

... Imorgon åker man till faarliga doktorn ;) Hehe, ne, faktiskt så gillar jag doktorbesök :) Trivs där, konstigt nog.

Iallafall, kl 08.30 har jag tid hos nån doktor för att ta bort ett utbuktande födelsemärke mitt på ryggen, alldeles under bh-kanten. Så om man råkar dra bh:n över den, gör det gaaanska ont. Så det ska bli skönt att äntligen ta bort eländingen! ;)


Det var rätt kul på Lotta på Liseberg idag iallafall. Sällskapet iallafall. Har varit där typ hälften av gångerna så man kan säga att jag hade ångest och var uttråkad. Hela grejen att vara där är kuslig. Hihi!
Eric Saade var iallafall kul att ha fått se. Tommy Körberg också såklart och...Caroline Af Ugglas har man ju sett tidigare..Melodifestivalen Deltävling 1 i Göteborg. ;)

Nu ska jag sova så jag orkar upp till doktorn. Puss!!





LarssonPhoto

Besök!




Lotta på Liseberg, för sista gången!

Sista kapitlet av Lotta på Liseberg idag! Siiista programmet :D Å jag ska dit :) Inte för att jag vill, men Erik Saade är ju alltid kul att se :)

Är väääldigt trött på allt tjat om Lotta på Liseberg, men nu är det slut med det...för denna sommaren iallafall :)


Seees!

Alexander Rybak - Suomi ( Fast version )

Detta höll vi på med igår kväll när vi hängde lite i centrum. Jag, Emma, Jeje och Jasse, men vi skapade videon när Jasse hade gått hem.

Detta är våran version av Alexander Rybak's låt Suomi. Kolla på den här!


Lana med tjejerna? Ja, tack!

Ikväll händer det grejer! Då kommer Emma och Jennifer hit med sina datorer och det blir lite Sims 3 Drömjobb-lan här med godis och sällskap! :love:

Stör mig lite på att min kamera fortfarande är hos mamma, så...inga bilder efteråt :( Kaaaanske om Emma lyckas få med sig sin :)

Ha en bra kväll!



Tänk om ett sån block kom flytande när man badade!

Shit! Jag har inte så mycket att mer att säga om detta, än att jag tycker det är coolt! Tänk hur stor den är!
Klick på bilden för att läsa hela artikeln!
Källa: Aftonbaldet

7 Prenumeranter!

Här går det undan, serru! Nu är vi till och med 7 st som prenumererar! Är inte det fantastiskt? :)
Vet ni att det är inte antalet som räknas? Det är innehållet!

Tack säger vi till Anna som blivit prenumerant!
Som tack, länkar jag ut hennes blogg här! Klicka bara på bilden, så kommer du direkt till Anna!

Bloggen öppnas i ett nytt fönster!



Tack!

Kram!

Shoppat idag!

Shopping idag med pappi :)

Köpte ny idrottsväska, nya inomhus-gympaskor, egen vattenflaska(hihi), 2 par svarta fejk-converse (Behövdes veeerkligen!) och nytt minneskort till mobilen på 4G. Asså, jag levde på 500 MB förut! Fattar inte hur jag har kunnat klara mig på det i 2 år! Iallafall, så det kändes väldigt bra att ha fått handla det. 

Min kamera är hon lilla mammi, så kan inte visa sakerna. :( Kanske om ett tag, om ni ber riktigt snällt :)

Puss!

Ut o handla!

Nu blir det shopping på Ica till middagen! Bye!



Bloggar som jag tipsar om!

Här länkar jag ut bloggar jag tycker är bra och som är mina vänners bloggar, och de är naturligtvis också bra ;)
Klicka på bilderna så kommer ni till bloggarna! De öppnas i ett nytt fönster!
elviraholl.blogg.se
veggotallrik.blogg.se
ottosjennah.blogg.se
photobyemma.blogg.se
Klicka på bilden, och läääääs !
Ha det bra!

Herreguuud, vad liiten!

Hittade en jääättesöt bild på Alexander som liiiiten. Kolla! :love:


Godkväll, snart Godnatt

Hej på er! Igår försökte jag vända tillbaka dygnet, men det gick ju sådär idag. Trodde jag skulle lyckas, men ikke då! :P

Nu sitter jag här i min stora Tudor-tröja (stl XL), lyssnar på Spotify och bara gliser runt på Internet. Ska mitt sommarlov verkligen sluta såhär? Neeejdå! :) Imon ser jag fram emot en liten promenad genom centrum. Det ska bli underbart att få känna luften glida igenom håret och fingrarna. Hahaha! , låter som värsta novellen, men icke då. Det ska faktiskt bli skönt! :)

P.S! Någon som vill byta Spotify-listor? Kommentera med namn + länk till spellistan så skickar jag min, om du vill ha den xD
Om du inte vet hur du länkar, kommentera så förklarar jag :)

Förresten, har ni märkt där uppe i vänstra hörnet att det numera står 6 Prenumeranter istället för 5 ? :) Jo, det är nämligen så att tjejen med denna bloggen, har joinat oss! Klicka på bilden under för att komma till henne! Tack, Amanda!






100803

God morgon/God förmiddag/God eftermiddag/God kväll/God natt
Beror på när ni vaknar ;)
Idag tillbringar man hela dagen hos pappa, helt ensam. Skönt ibland när man kan slappa och göra vad man vill, utan att någon snor till sig fjärrkontrollen till TV:n ;)
Ska nog spela lite Sims 3 Drömjobb om en stund. Jag är typ på 8:e generationen! Riktigt kul när det går så långt!


New 'The Twilight Saga: Eclipse' action figures, Barbie

Asså, Eclipse var ju verkligen bra. Jag gillade den, men är det inte lite att gå över gränsen när man börjar tillverka action och barbie dockor av filmstjärnorna? Inte som t. ex. Robert Pattinson, utan som Edward.

Köp dockorna om ni vill, men jag tycker det är löjligt.

Klicka på bilden för mer information.


Rubrik

Idag åker man med familjen till Halmstad för att släppa av Linnea, där hon ska ta körlektioner och tillslut få sitt körkort. Där ska hon vara i 2 veckor. Kommer sakna henne :love:

Nu ska jag duscha. Ha det bra!