Glad Påsk!

Idag är det Påsk, och det är dagen då man firar Jesus uppståndelse. Då alla känner lättnad över att kärleken åter kom till Jorden.

Det är därför vi firar påsk, för att känna gemenskap, glädje och en gnutta ljus. Egentligen firar vi ju för Jesus skull, men vi firar även glädjen till att Jesus uppstod, så vi kan vara tillsammans, dricka och äta lite gott och ha det trevligt. Det är väl det påsken innerst inne handlar om? Jesus kanske var en man med stort hjärta. Det har han fört vidare till oss. Om ni tycker jag låter lite väl religiös, är det inte meningen. Jag är inte troende, så ni kan vara lugna :)

Jag vill bara att de lite yngre bloggläsarna och de djupt religiösa ska ha något att läsa. Självklart får ni ateister delta i detta också!


Så, vad händer idag? Jo, Idag blir det stor firning med stora släkten på landet. Egentligen hade det varit kul att gå ut med några vänner, men antog att de skulle vara med sina nära och kära, som man gjorde som yngre. Men, släkten är ju bra den med. Enkel och trevlig!

Fick ett påskägg hemskickat igår av farmor och farfar och en påse småmynt. :) Oerhört generöst, ska ringa dom lite senare och tacka och buga.
Kanske man får något ägg idag, man vet aldrig, men inte så högt troligt, med tanke på att vi blir någorlunda många. Skulle bli oerhört dyrt. Men här hemma har vi ju ett sånt där GIANT-ägg som bara ligger och väntar på att käkas upp :P Mums!

Tänk nu på de 10 budorden idag, lär er att veta hut och var snälla mot varandra, så ska nog denna högtid passera utan större problem!

Ha en otroligt bra påsk, gör den till en minnesvärd och annorlunda påsk som ni rankar till topp sen när ni blickar tillbaka på alla högtider! Puss och kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback