Dagens bild

Denna bild har säkert många sett, såg på tv att en tjej gjort en t-shirt med denna bild, men detta var faktiskt första gången för mig som man fick se hela bilden. Det enda jag har sett är hans huvud och halva blomman. Så tyckte denna var fin, och har alltid tyckt :) Så..
Enjoy!

Spanska

Hejhej , god morgon på er!

Sitter här på spanskalektionen, jag vet..säg ingenting..schh ;)

Ska skriva rent ett arbete om Peru som lär dröja lite, så har lite svår att komma igång känner jag. Men jag kände verkligen för att blogga! Roligare när det händer något, inte sant?

Ahm här, min kompanjon i skrivandet googlar för fullt om Perus kultur. Hon är duktig hon :)

Idag blir en rätt lång dag, slutar 15.30 (!), usch, avskyr onsdagar.. De är de längsta dagarna, med de längsta lektionerna. Ska även ha glosförhör idag. Som tur är har vi vikare, så då blir det inte så nervigt, eftersom vi har det i helklass, muntligt.. Gillar inte riktigt det.

Oj! Jaså nu gick Ahm in på facebook! :O Ajabaja ;)

Hehe nåväl, jag är ju inte bättre jag! ^^


Nu ska jag skriva vidare, vi höres senare! Puss!

Btw, vi har inte mac på vår skola -.-

Dagens bild

Jag valde denna, först och främst, den är ju en gudomlig bild, inte sant? ;)
Och jag tänkte, nu är det snart höst, höstkappan ska på, kängorna knytas, och så.
Så jag föreslår att vi säger farväl till sommaren för denna gången.
Är lite less på den faktiskt... ;-)

Puss!

Anna här på en liten visit!

Hej!

Här sitter jag och Anna vid datorn, med micken i högsta hugg! Vi ska nämligen spela in en engelsk dialog och skicka in till vår engelska-lärare :) Så det blir nog några timmar arbete, sedan ska vi åka lite random-buss fram och tillbaka ;)

Bild: Rybaklover

Monday

Hej!!

Idag har varit en rätt soft dag med sovmorgon och rätt få lektioner. Rätt softa också, som syslöjd :)
Så direkt efter skolan, åkte jag till gymmet, för ett nytt pass med Zumba! Jättekul! :D Ska dit på fredag igen, hoppas det blir en vana :)

Så nu tänkte jag ta min traditionella kvälls-dusch, sedan plugga engelska, sen sova :)

Ha det, mina kära vänner och bekanta!

Dagens bild

Så perfekt! :)

Puttin' On The Ritz

Hejhej!

Idag blev det söndags-shopping med systrarna! :) Jättemys, dock lite stressigt eftersom det stängde klockan fem, så det blev bara 2 timmar. Men jag blev nöjd med mina köp! :)

Fick köpt en ûbergod parfym! Jag tycker själv att det är svårt med parfymer, de flesta är rätt stickiga i doften, och doftar oftast rätt billigt eller tantigt. Men denna, luktar äkta liljekonvalj! Åhh...gudomlig! Mmmmmm :)

Och här är såklart två tröjor från GinaTricot. Enjoy! :)


Yves Rocher - 205 :-

GinaTricot - 199 :-

GinaTricot - 149 :-


Dagens bild

Från den norska allsången "Allsang på Grensen" som har gått ett tag i TV4+ i Sverige också.
Tyckte denna bilden var så söt, dessutom så ville jag passa på att lägga ut en söt bild innan klockan hinner slå 00.00 :) Tror ni jag hinner? Ja, vi får se :)

Jumpsuit

Är så dålig på att blogga nuförtiden, förlåt..

Så jag har helt glömt bort att meddela att jag beställde en Jumpsuit från GinaTricot för en vecka sedan, och nu i onsdags kom den till vår brevlåda! Åhhh, så mysig! Perfekt för slöiga helger, när man är nyduschad och nyrakad och med iver, sätter på en bra film med familjen och bara myser!
Har faktiskt på mig den nu och känner mig hur go som helst, som en liten björn! :) Så jag rekommenderar verkligen! Tummen upp!



Autumn 2011

Helfestliga grejer! Här är ännu ett av mina berömda egengjorda collage ^^ Detta är bara lite av det jag vill ha i höst! Åh, älskar verkligen hösten. Jag vill bara frossa i olika cardigans, leggings och kängor!! Åhhh! Kom nu höst, hej då dumma sommar! :D



Dagens bild

Titta vad söt bild jag hittade på Alexander's fan-sida på Facebook! :)
Haha, har man sett så gullig:) Den förtjänar en riktigt bra plats i denna kategori!

Sicken charmör ;)

Let's Zumba!

Puh! Hej!

Var precis på en timmes pass i Zumba! Sett reklamerna på TV? Det är så himla kul! Den enda TVshop-grejen man faktiskt vet kan fungera och som man kan lita på. Det är så otroligt roligt ! Så detta var inte sista gången, inte ;)

Här har ni lite tjuvkik för er som missat reklamen, eller som inte har brytt sig, men nu blev intresserade. Det är aldrig dåligt att prova på :) Hoppas ni får lite inspiration nu! ;)

(Det är roligare när man är fler, inte ensam hemma framför DVD-skivan..)

Lycka till!


Alexander i P2 nu!

Sätt på radion nu, mitt folk!

Alexander med Sveriges Radios symfoniorkester i kanal P2! :) Sitter och lyssnar nu :) Enjoy!

Lyssna här!


Detta blir även "Dagens bild" eftersom den är så snygg :)

True Talent

Jahapp, nu ska man sova, så man är utvilad till den första riktiga skoldagen imorgon. Första dagen gick helt okej, men är väldigt trött ändå. Efter 2 månaders vila blir det rätt jobbigt med att gå upp tidigt.

Hursomhelst. Nu är jag nyduschad o nyborstad(tänderna) och är helt redo att ställa klockan o somna.
Förut så var det ju premiär för programmet "True Talent" på 3an. Vad bra det var!! Jag kände på mig att det skulle bli en succé i mina ögon. Man började ju typ gråta varje gång publiken vände sig! :D Riktigt fint!

Somsagt, nu ska jag sova. Upp tidigt imorgon igen. Ha det bra! Puss! Nattinatti!




"Hej, en fråga"


Fick ett jättesött mail idag från Lina! :) Hon skrev en massa fina saker, samt en fråga. Och med Linas tillåtelse, får jag lägga ut detta mail, med cencurerat på avsändarens och mottagarens namn.


Jag vill börja med att säga, Tack Lina! :) Ett otroligt fint brev! Jag uppskattar ditt tålamod och din sympati! :) Det är riktigt roligt att jag får såna här saker! Jag som trodde att jag själv, var den enda läsaren! (Hehe)

Ett riktigt fint brev, kräver ett riktigt bra svar!

Jag har inte valt något gymnasie än, men jag vill jättegärna börja Samhäll-Media. Här där jag bor, har man ingen egen media-linje längre, utan då måste man gå samhäll-media eller estet-media. Så detta passar mig utmärkt! :)

Kram!
P.s.s: Jag ska verkligen försöka, och jag lovar att skriva åtminstonde några år till ;) Tack igen!

Anna-time!

Hej!

Nu har jag duschat, och klockan ett bär det av mot Anna! Vi ses hos henne, och sen drar vi till centrum o greja lite med grejer till skolstart imon :) Ska bli roligt! Så nu är det bara relaxa som gäller, så får vi se hur dagen slutar!

Adiós! (Stavas det så?)


Jag & Anna under konfirmations-cermonin


Back to school again

Jahapp, imon beger man sig tidigt tillbaka till skolan igen, med ett helt läsår framför sig. Jag börjar genast tänka på alla dem sakerna som tillkommer när man börjar nian, och då menar jag.....
Nationella prov  !

Det är nu det gäller, vi har bara detta läsåret verkligen visa vad vi kan, visa vad vi förtjänar för plats i samhället. I och försig så tycker jag att alla förtjänar en plats i samhället, men det är ju inte jag som styr detta landet och dess regler. Så man får helt enkelt kämpa för att man ska få betyda något. 

Men det är ju faktiskt ett helt år kvar innan vi ska börja gymnasiet, så, det behöver vi inte grubbla mer på nu. Idag är ju faktiskt det min sista lediga dag på sommarlovet! :O Känns både ledsamt och kul, med tanke på att det är så mysigt att gå runt här hemma, ta en dag i sänder, chilla lite, gymma lite. Göra det man känner för. Nu blir det mer späckat schema och inte alls lika mycket tid till gym, bloggning, vänner, eller sova.
Det som är positivt, är att, jag tror att alla människor behöver rutiner. Det ger oss trygghet, och vi vet vad som komma skall. När man går runt här totalt ledig i 2 månader, blir det ofta obalans, då man vänder på dygnet, och blir ännu tröttare. Därför är skolan bra, för den sätter fart på kroppen och man har alltid något att göra. Den som ändå kunde se skolan på det sättet ;)

Oj, här babblar jag på..Jag skulle ju SLUTA!? xD

Här är en låt från Grease 2 - Back to School again. Den visar vad som komma skall. Enjoy!


Water for elephants

Hej!

Idag har vi gjort lite ärenden ute i lite ortar, blivit av med lite gamla grejer här hemma osv. Så det var skönt! Men det är egentligen inte jätteroligt att snacka om. Det jag tycker är mest roligt att snacka om, är att jag äntligen har sett "Water for elephants"! Yeeeeey! Jag som velat se den såå länge. :) För er som inte vet (men bör veta ;) ) är att Robert Pattinson spelar huvudrollen.

Jag måste bara säga: ÅÅååååååååååååååååååååååååååh, vad bra den är!! Tummen upp! Båda tummarna upp! Och Robert är så damn snygg i denna, man dööör! Första scenen ba *dog*!
Och den har sånt bra manus och är en riktig kvalitétsfilm! Verkligen!

Skulle egentligen sett den med mina kompisar, särskilt Jasmine och jag ville se den eftersom vi båda älskar Robert, men nu har vi inte setts på så länge, så..nu vet jag inte..

För visst är det så med skådespelare, de som är skickliga och professionella, väljer alltid bra filmer med bra manus. Eller hur? Jag menar, en stor skådespelare tar ju inte någon sket-roll i t ex "American Pie"? Jag tycker att när man är med i en film, och har en stor roll, är det viktigt att man står för vad man ska framföra. Så tycker jag iallafall! :) Om jag var skådespelerska skulle jag aldrig ställa upp i en film med t ex överdrivet många sex-scener och så. Det är väldigt B ..

Men somsagt, denna är storslagen, se den!



Se trailern här!


...

Klockan fem
Spotta Slem

Min blogg på Facebook!


Nu kan du, som är med i Facebook, gilla min blogg!

Klicka bara här och sedan 

Busenkelt!

Än sålänge är det bara jag som gillar xD Nåväl, någonstans ska man väl börja ? :)





Dagens bild


Detta var från igår, då han var i Stockholm. Tog den av tre anledningar..
  1. Asdiggar hans tshirt!! Den är så snygg!
  2. Han uppträdde i Sverige (Stockholm)
  3. Han är söt som vanligt :)

Alexander i radio

Igår var ju Alex i stockholm o hade en kosert bl a :) Önskar jag var där, men bor man i Göteborg, så är det rejält dyrt att åka dit, o tar lång tid.. så tyvärr.. Här är han med i P2-radio på en liten intervju!


Han e la för gooo! :) :love: Enjoy!


Fredag

Sitter på Msn o goar mig med Anna :) Min söta Anna :)
Längesen vi snackade, så det var verkligen roligt att flamsa runt som vanligt med henne på MSN!

Ska träffas på måndag, o inhandla lite innan skolstart! :)


Jag & Anna - Skolavslutning 2010

En liten dagstur

Hej!

Idag drog jag med syrran till Kungälv/Ytterby för lite ärenden, så det blev en hel del bussåkande. Sedan stannade vi till några timmar i Ytterby där vi käka hamburgetallrik på en pizzeria o chillade! :) Vi tog sedan en liten kik på Citygross och köpte lite sånt där smått behövande grejer, som ansiktstvätt m.m..Hygienartiklar helt enkelt.

Kanske inte låter som en jääätterolig dag, ne ne, det behöver det inte låta. Jag kan iallafall medge att vi hade fruktansvärt roligt! Härligt väder dessutom! Man ville aldrig gå in igen, helt perfekt! Tummen upp för det!


Bild: Rybaklover

Elvira Holl - Rolling in the deep

Lyssna på min syrra! Gör det bara!

(Här är hennes kanal på youtube med fler låtar → HÄR)
Enjoy!

Bra va?? Allsång på Skansen, nästa!


The Sims Spcial - Facebook

Jag antar att de flesta av er där ute har Facebook? Alla har det faktiskt inte, men marioteten har det, och många ungdomar spelar Sims 3, och då är det ju en bra kombination, det som jag ska rekommendera...

The Sims Social , är ett Facebook-spel. Som Sims, fast annorlunda animerat, och inte alls som det riktiga Sims. Alla vi Sims-älskare har väl "The Sims (Ett)" hemma? :) Så är det ungefär. Ni kan se det här nedan på bilden.

Först var jag väääldigt kritisk till detta och tyckte "Ska dem förstöra hela Sims-idéen!???" Men nu när jag prövade det, så är det faktiskt rätt mys! Alltid något att göra. Dessutom är de flesta ljuden och musiken den gamla, och det gör det extra kul :) Ett bra sätt att fördriva tiden om sommarlovet blir för långtråkigt! ^^

Enjoy!



Alexander Rybak - Viva la Vida

Hej!
Idag mår jag bättre, mammi har fixat nässpray! ;)

Här är Alex ånyo, med "Viva la vida", han gör alltid en så bra version av den!
Älskar hans nya hår! Precis som han hade 2009 :)

Anyway...Enjoy!

 


Sjuk...

Hej alla trevliga människor..

Idag vart man sjuk. Har känt på mig att jag skulle bli smittad av syrran, menmen. Så är det. Mest problem är min rinniga/täta näsa.. Usch!! Så nu är allt papper slut här hemma, så här går man med en bunt servetter i näven.

Förmodligen blir jag frisk till skolstart, det är ju bra. Längtar faktiskt, det blir så långtråkigt med sommarlov tillslut.
Nu ska jag ta en kopp te, sen får vi se hur natten slutar!
Puss!
Bild: Rybaklover

...liten katt..

Jag dog när jag såg denna, åååååååh, vad söt, vad liiiiiiiten!


Firewall

Såg precis en skitbra film med Harrison Ford, my babe :)

Firewall , från 2006.

Se den! :)



Nu ska jag se en till film! :) Puss!

Säger bara...

NAJJJJJJS!

Dagens bild

S.N.Y.G.G.!

Alexander

Jaa! :)
Han har klippt sig! :D Haha, nu blev han riktigt söt!
Bra där, Alex!


Shopping, shopping!

Hej!

Idag var jag, mamma o syrrorna på shoppingtur!
Fick köpt lite, faktiskt! :)
Köpte detta som visas nedan, samt ett par svarta byxor! Gotta love! :)

Enjoy!
GinaTricot Skjorta 199 :-
H&M Kavaj 299 :-
H&M Blus 149 :-
(Hitta ingen bild på nätet, och är skittrött efter dagen, så blev en riktigt kass webbcam-bild..
Men ni är väl inte kräsna? Eller? :) Isåfall, åk till H&M, fina grejjer! :)

Här är 2 saker som jag ska beställa nästa månad:

(GinaTricot)

499 :-

199 :-


Osynlighetsmantel , presic som Mr potter!

Awesome, right??

Oavsett vad den kostar i framtiden..jag ska sååå ha en sån! :D

Allsång på Bohus Fästning

Hejhej!

Detta var ju några dagar sedan, men vad gör det? Det är ändå ett minne för livet :) 

Den 4 Augusti hände det grejer för oss och min syster! Ja..var ska jag börja..? Jag tar väl det från början då! :)

För ca 2 månader sedan, så blev min syster tillfrågad om hon skulle vilja uppträda på Allsången på Bohus Fästning, som har varit en tradition i Kungälv sedan 7 år tillbaka, där mängder av artister kommit och uppträtt. I år var det The Playtones, Sara Varga, Linda Bengtzing m.fl. Och nu då, samt Elvira, min syster! :)

Jag är inte förvånad..hon sjunger som en gudinna! :love:




I väntan på att få komma in ^^

Det stod bra recensioner i Allsångs-häftet! *Tummen upp!*


Linda Bengtzing!



Dags för Elvira att uppträda med "Rolling in the deep"!

:)

Allsång! "Det börjar verka kärlek banne mig"! Min stora Melodifestival-favorit! :)

Sedan, var det dags för alla artister att välja en från publiken som skulle tävla om lite presentkort. Elvira tog pappa ^^ Lite roligt att de står bredvid Sara Varga, Linda bengtzing m.fl ^^ Tycker jag är coolt! (Btw. pappa kom tvåa i tävlingen. Den gick ut på att gissa titeln på låtar bandet spelade.)

The Playtones! :love:

Varga






Då var det slut, o alla är helnöjda!


Signering efteråt!


Jag träffade själv The Playtones + autograf ^^

Rolig kväll! Elvira var så duktig, hon är fantastisk. Blev så rörd när hon sjöng...Är så stolt över henne. Roligt att hon får vara med på såna här evenemang, bland kända artister och väl orgasinerade ställen :)
:love:

Det var iallafall en kväll att minnas, för oss alla :)





Höstskor 2011

Var ju i stan idag. Fick köpt två minigrejer, inte så mycket mer eftersom de stängde kl sex. Men var inne på dinsko det sista och DOG av alla kängor och boots! Så några av dessa SKA jag ha! :love:

Ankle boot
Midcut boot
Midcut boot
Midcut boot
Midcut boot
Lace up shoe
:love: :love: :love:



Stan

Nu ska jag till stan med syrran :) Får se vad vi kan fynda, har inga pengar typ, om vi inte hittar nåt, ska vi bara chilla där :) Ha det!

GinaTricot

Nya grejer jag vill ha! :)
Ja, jag har varit väldigt emot alla dessa onepiece och jumpsuits, det har jag.
Ute bland folk, ja! Men inte en mysig fredagkväll i december. Ne ne :)
Tänk er att dra på denna mysiga blåa dress när man är som mest frusen..ååååh :)

Desamma känner jag för dessa stickade tröjar.. Brrr va mys!

Nya 2 ½ men

Kommer ni fortsätta titta på 2 ½ men efter bytet mellan Charlie Sheen och Ashton Kutcher?


Självklart kommer jag ge det en chans, men, på något sätt gillar jag inte när de byter skådespelare för samma karaktär. Serien blir som helt ny. Däremot ÄLSKAR jag Ashton, så det är ju inget fel byte, om man säger så :)


(Han spelar bl a Michael Kelso, i "That 70's Show") Det var hans stora genombrott som skådespelare. Sedan dess har han varit med i en rad olika, bra filmer som är värda att se. Jag såg t ex en i måndags. Den hette "Smekmånaden". Den va bra :)


Så...vad tycker ni? Är detta bytet bra eller anus? Tyck till!


Hopp hopp

Good morning..eller Good afternoon ska de va ! :)

Hur har ni det egentligen? Känner att vi..tappat kontakten lite. Å det tycker jag är väldigt sorgligt.. Var är mina läsare?
Jo..förvisso sa jag att jag inte skulle blogga så mycket på sommaren, men nu börjar jag få gnistan tillbaka. Gött, va? :)

Så, nu kan ni komma tillbaka, hehe.  Komsikomsi! ;)

Än sålänge, har jag utnyttjat dagen på följande vis:

Vaknat, kollat på Project Runaway medan frukosten, hoppat studsmatta i 30 min, duschat, bloggat!
Inte jättemycket, men inte så konstigt när man vaknar vid elva varje dag. Det börjar faktiskt bli lite tröttsamt. Vill komma tillbaka till vanliga rutiner igen. Kommer säkert tycka tvärtom när man väl börjar skolan igen, så jag antar att det är bäst att bara njuta och ta vara på sin chilla-sommar! :)



My new bag

Heej!

Idag tog vi bilen och drog till landet, där vi grillade, badade i sjön, myste o massa annat :) Nu är jag hemma och ska strax krypa ner i sängen :)

Tog även lite bilder idag, så när jag väl förde över bilderna till datorn, så såg jag att jag hade bilder på min nya väska som jag köpte för ca 2-3 veckor sedan på Fallens Dagar. Älskar den, och är såklart mitt bästa köp i sommar! Just my style! :D

Enjoy!


Ostbågar vs. Ostkrokar

Nu gäller det! Nu kan ni vara med och påverka!

Jag är inte ett dugg förälskad i ostbågar, överhuvudtaget. Tycker mest de smakar fotsvett! ;)
Men nu börjar folk klaga på att det heter Ostbågar och inte Ostkrokar..

Ofta en ostbåge är som en krok ?? Om ni tänker er Kapten Krok's krok.. Det är en krok, eller en fiskekrok. Men en ostbåge är ju som en båge..eller hur?

Därför tycker jag ni ska vara med och rösta. Vad ska det stå på påsarna.. "Ostbågar"..eller.."Ostkrokar"? Ni väljer!

Klicka här för att rösta! ↓



"Städa städa varje fredag.."

Nej, inte är det Fredag idag inte ^^ Men nu måste man städa lite tycker jag. Rummet, disken, vardagsrummet, toan etc :) Ska bli kul med en ny vecka då det är rent, stiligt och snyggt! :)

Men nu tog vi lite paus åt att laga mat, och spela lite keyboard.. Vi må vara knäppa, men vi fick en sådan himmelsk längtan av julen, så vi tog fram lite sångböcker med våra käraste julsånger :love: Längtar faktiskt riktigt mycket!
Snö, vantar, glitter, julklappar, god mat, familjemys, mörkret! Ahhh :)