Jul!

Hej på er! God jul, får man väl börja säga nu!
 
Inte långt kvar alls. Nu är det den 3 december och allt är i full rulle. Skolan, julshowen, julklappsshopping, juldekorering, julmys, julfika, allt!
 
I fredags satte vi upp alla julsaker. Åtminstone allt vi hittade och hann med under kvällen. Ljusstakar, röda kuddar och filtar, utebelysning! (kommer till det mer strax), ljuslyktor, tomtar, lampor. Ja, det mesta. Kanske bara julgardiner, dukar, mattor och liiite fler tomtar som återstår. Åsså granen, förstås :)
 
Åh, vad mysigt denna underbara månaden är. Många säger att sommar är bäst..nej nej..trots att jag fyller år då, neeej. Vintern! :)
 
Hur som helst, våran familj är ju helt besatta i allt som har med julen att göra, och det är väldigt kul. Man blir som när man var liten. Alla julsaker är ju så nostagiska, julmusiken som Peter Jöback, Carola och Tommy Körberg levererar är också nostalgi. 
 
Ser även fram emot eventuella julbak. Och glögg!!!! MUMS! Alla vi drack det när vi pyntat klart i fredags. Och julmust. Åh. Slutade gilla det förra året (?) men nu har alla goda smaker mysitiskt kommit tillbaka ;)
Tyckte det var hemskt synd. Det SKA man ju gilla.. ;)
 
Men imon är det ny vecka, och snart är det julavslutning. Skönt!
 
Kommer ut med lite bilder imon för att visa hur långt vi har kommit i julpynteriet! :) Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback