Borta med vinden

 
Hej på er! Fortfarande sjuk, så har varit hemma idag och ska även vara hemma imorgon. Förlorar ju lite pengar, men äsch. Vad gör det? :)
 
Idag har man gjort det man känner för, och framförallt, vilat. Mycket That 70's Show, som alltid. Helt klart den bästa serien som gjorts. Den har allt. Humor, budskap, drama, kärlek, vänskap och tar upp alla ungdomsproblem. Den visar vad äkta kärlek är. Så det är otroligt!
 
Nu senare på kvällen åt vi lite jordgubbar och grädde medan vi såg på Lotta på Liseberg. Inga vidare artister, men men. Det kan ju inte vara Alexander där jämt, även om vi alla innerst inne velat. ^^
 
Senare klockan 21.00 började en film på TCM som vi plötsligt kom in i. Den handlade om ett romantiskt drama från 1939 och utspelar sig i Georgia i USA på 1800-talet precis under Amerikas inbördeskrig. 
Filmen tog slut kl. 00.30, så den var fruktansvärt lång. Men men, ibland vill man ju se klart något man kommit in i, eftersom det händer en hel del under 3 ½ timmar, och det är många dialoger, mycket som händer och många tragedier.
 
Jag måste säga att den var..annorlunda. Den märks att den var gammal. Flickorna hade kjolar bredare än dörringången och männen hade hatt och käpp. Den var väldigt överspelad och hade dåliga effekter. Dock såg jag att den fått 5/5 av tv-tablån.
Den var hela tiden dyster och negativ. Så det var väldigt ovärt att se på den, eftersom den även slutade dåligt. Ovärd kväll, om man tänker så. Dock måste jag säga att den gav oss rätt många goa skratt med alla dåliga seriösa repliker. Det märks att den är gjord på sent 30-tal.
 
Hursomhelst, nu ska jag sova. Inte det bästa att stanna uppe sent när man måste vila som sjuk. Får sova ut ordentligt imorgon.
 
Kram! Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback