Så nära, så nära...

Såhär ser mina tre sista veckor i årskurs nio ut. Inte så tokigt ändå. Inte långt kvar heller.
Även om det ser mycket ut, så är det mesta förberett. Lite fundersam och lite nervös..har inte hittat eller kommit på något jag kan vara. Eller jo, jag har mina idéer. Det hänger mest på om folk är redo att låna ut lite grejer som jag inte hinner fixa tills dess. Vi får se :)

Sedan är ju helgerna chill och fredagarna (notera!!!). Ja, så detta blir nog bra. Har även köpt min balklänning, så det ordnar sig nog. :) Det värsta just nu är min ekonomi...Böh...jaha, får lösa det. ^^

Ha det!

May there always be angels to watch over you


Bild: Rybaklover

Dagens låt



Detta blir "Dagens låt" eftersom detta bara är helt underbart!

Jag är absolut ingen person som gillar sån här musik i övrigt. Men dem som kan göra musik...Det är Antiloop ! Är även uppvuxen med Antiloop. Pappa spelade alltid dem, och även deras musikvideor. Riktigt bra. Denna minns jag extra starkt! Enjoy!


Dagens bild

Från ESC 2009 när han precis vunnit. Vad glad han ser ut..:) Så inlevelse :love:

Love is blind

Hej! Återigen skoldagar på G. idag var den första av 5 för den här veckan avklarad. Bara 12-13 skoldagar kvar nu! Yeeey!

Sitter här och lyssnar på Eurovision Song Contest-låtarna. Hittade en spellista med alla förutom några, tyvärr var inte Albanien med...-.-

Men ja, riktigt bra. Har man lyssnat på alla många gånger är alla bra känns det som. På sitt egna lilla vis. :) Nu lyssnar jag på "Love is blind". Första gången jag hörde den tänkte jag "Ehh..vafan håller han på med?". Men nu när jag såg han i finalen och så, så märkte jag att han sjöng jättebra och låten var riktigt bra. :)




Cause you have a long day.

Hej på er!

Idag har söndagen bara försvinnut iväg. Det har varit så soligt idag, men själv har man bara suttit inomhus i typ fyra timmar. Var nämligen på handledarkurs idag, förberedelser inför körkort. Att sitta i tre timmar och bara lyssna på en föreläsning tar på krafterna, särskilt när salen är stekhet med mycket folk, usch. Jobbigt. Jag fick under hela tiden kämpa med att hålla ögonen öppna, och satt och vädrade mig med ett papper som fläkt.

Efter det var det syntest. Hade tydligen väldigt bra syn, och absolut inga problem. Så det var ju skönt! :)

Sen drog vi och åt på Subway. Har alltid på något sätt varit lite emot det, eller ja, jag tänkte lite "Meh, hallå? Macka? Nja tack..". Men dem andra ville äta där, så ja, kul och prova, så vet man. Det visade sig att jag hade fel. Skitgoda! Tog en med skagenröra. Wow! Otroligt god! Särskilt med kakan till efteråt! Shit! :) Var fortfarande mätt på ett bra sätt långt efteråt.

När vi kom hem lade jag mig i sängen direkt. Så himla trött. Sov ända till 21.00..Då samlades familjen och vi firade mamma på mors dag. Hon fick mörk choklad, två trisslotter och en hårklämma med blommor som hon kan ha nu på sommaren när hon solar osv. Så hon vart nöjd.

Nu ligger jag här i sängen och kollar på That 70's Show. :) Är riktigt trött fortfarande så ska sova nu.

Hoppas ni hade en bra dag.



May the Force be with you.


Vi har vunnit!

Yes! Yes, yes, yes!!

Äntligen! Äntligen har vi vunnit! Nu ska jag till Stockholm nästa år! :D

Senaste gången var år 1999 då Charlotte Perrelli vann med låten "Tusen och en natt"/"Take me to your heaven". Lite väl längesen nu va? Så detta satt perfekt! Totalt 11 tolvor. Poäng from 41 av 42 länder!

Nu ska jag fira här hemma! Grattis Loreen! :love:



FINAL!

Ikväll är det final, eller ja, den pågår just nu! :) This is it for this year..:)

Just nu är det Tyskland's "Standing Still". Jag vet inte riktigt..Jag gillar att sätta betyg på låtarna från 0-5. Denna får tyvärr en 1:a. Jag vet inte, men det är så bara.

Mina favoriter ikväll, och som jag även gett 4 eller 5 poäng är följande:
(Utan inbördes ordning)

Albanien - Suus 5 p
Ryssland - Party for everybody 5 p
Island - Never Forget 5 p
Sverige - Euphoria - 5 p
Turkiet - Love me back - 4 p
Storbrittanien - Love will set you free - 4 p
Litauen - Love is blind - 4 p
Makedonien - Crno i Belo - 5 p
Serbien - Nije ljubav stvar - 5 p
Moldavien - Lautar - 4 p

Här är Alexander's kommentar om kvällen ;)



Alexander...Om det skulle hända...Då kan vi gråta tillsammans..:')




"Then my father really is dead.."

You don't know the power of the Dark side..




Bild: Rybaklover

SVT1

En annan höjdpunkt på denna vecka är det som sändes idag i svt1. "Claes Eriksson - MAX". Ni vet, för ett tag sedan var jag och familjen och såg på en solo-föreställning med honom. Detta är samma föreställning, fast i Lorensbergsteatern. Vi var i Mimers hus i Kungälv. Så det var riktigt roligt att se igen. Eftersom den är lite lång, har dem valt att visa första akten idag och andra akten nästa fredag samma tid.

Riktigt bra föreställning! Det görs inget liknande idag. Detta koncept har dem hittat på helt själva. Otroligt! :love:



Fredag.

Denna vecka har varit fantastisk på många sätt..Givetvis lite jobbigt och stressigt i skolan, men så är det ju när man bara har 1-2 riktiga skolveckor kvar i skolan. ^^
Det som har varit fantastiskt är allt som har hänt utöver skolan denna vecka. Det är ju Eurovision Song Contest-vecka! Otroligt roligt! Särskilt igår, då vår lilla gosbubbla Alexander intog scenen med storm (som vanligt..). :P Han var RIKTIGT snygg! Mina systrar fick också lite panik...;) Sedan var det ett bra medley med bra vinnarlåtar. Allt i mellanakten var super!



Också en underbar sak angående ESC....Vi är vidare och fortsätter vår tävling imorgon! Bra gjort, Loreen! Blev riktigt rörd när hon uppträdde. Jag kände lite.."This is it!". Åh, det var underbart, och vilken röst!



Michelle 18 år

God natt på er, får jag nog säga!

Kikar in här en snabbis innan jag ska sova. Har sovmorgon imon, så det är ingen fara. Snart helg med dessutom. ^^

Tänkte bara lägga ut lite bilder från idag. Vi firade Michelle som fyllde 18 år idag. Nu är det över 00.00 ,men..;) Ja, vi gjorde det "igår" i Nolhagaparken med jordgubbar och grädde och alla hade en kalasstrut på sig. Riktigt mys, förutom alla knott och mygg. Nu är det sommar....;)









Godnatt! :love:

Dagens bild

Alexander & Didrik firar Syttene Mai! :)

Hallelujah..Hallelujah...Hallelujah...

...Halleluuuujaa.....

Sitter här och lyssnar på Jeff Buckley's fantastiska version av Hallelujah. Ingen kan göra den bättre :love: En låt som tyvärr blivit sönderspelad, men...oavsett..jag älskar den fortfarande och kommer alltid göra :)

Har lite söndagsångest, men det hör väl till. Ska försöka gå till skolan imorgon trots att jag fortfarande har rejäl hosta och snuva. Kanske stör lektionerna, får se.

Får även försöka se till att få mitt rum städat imon, ser inte klokt ut. Får nog skylla lite på sjukdomen, min. ^^

Så nu ska jag duscha och försöka lägga mig hyfsat tidigt, iallafall i sängen. Men vi får se sen :) Kram på er!



Dagens video

 


Euphoria

Nämen tjenare på er!

Ja, tyvärr, jag är fortfarande sjuk. Det blir inte bättre. Ysch! Ja,  både hostan, snuvan och det onda i halsen håller ett hårt grepp om mig än. På en helg och allt...:/ Skulle egentligen hjälpt pappa och hans löpar-förening som håller i en tävling idag. Tyvärr blev det inte så, för att jag mår som jag gör, så syrran fick sticka dit ensam.

Dock blir det mysigare ikväll får jag hoppas. Då blir det jag, ena syrran och pappi som myser. Min andra syster ska tyvärr ut idag med vännorna ;) Nu har båda mina systrar börjat gå ut på krogen osv. och då tänker man "Som alla andra...supa, supa, kröka...etc". Men nej nej, dem har vett i skallen mina systrar, så dem håller inte på med sånt krafs. :) Hade blivit totalt galen om dem höll på sådär som alla andra. Det finns tusen anledningar att man inte ska dricka. Man får ingen kontroll, man skämmer ut sig, något kan hända som man inte är med på, man kan tappa handväskan, man glömmer efteråt hur "roligt" man hade, och en sak många missar...det är dyrt! Och för dem som vill vara hälsosamma och kanske gå ner i vikt, visst. Det bara är fullproppat med skit och kalorier. Så..japp. Inget jag rekommenderar, absolut inte. Ska man ut ska man ha kul!
Nu halka jag in på ett diskussionsspår igen, men detta är viktigt. Ska bara lägga till det, att man är ju inte rolig på något sätt om man dricker. Det är ju alkoholen som gör en "rolig" och "modig". För en kväll, sen är man lika torre som man alltid är. Så bjud till lite själva, så kan man dricka för att det är gott, till mat eller om man har en mysig, kontrollerad och lugn tjejkväll hemma. När man är MYNDIG att köpa hem. :)

Hursomhelst, ni fattar grejen. :) Nu står dem tydligen här utanför med bilen och ska hämta upp mig (!). Har inte slutfixat allt än, men det löser sig nog. Ha det! Kram!



Scooter feat. Alexander Rybak - "How Much Is The Fish"

Bra blandning! :)


What about second breakfast?

God förmiddag på er!

Ja, inte så god för mig, dock. Har hostat sönder halsen inatt och mår sådär. Har varit hemma både igår och idag, och har missat två prov. Ett i NO och ett i Matte-nationella. Det blir jobbigt att ta igen, men vad gör man när man mår såhär?

Jag tog mig kraft att starta datorn och skriva lite, nu när det blir rätt långrandigt att bara ligga i sängen. Hoppas jag kommer bli bättre snart, eftersom man inte vill ligga sjuk på mina riktiga lediga dagar, torsdag och fredag. Men vi får se.

Nu ska jag äta my "second breakfast". ^^ Ha det!


Linnea ska va' gäst...

Hej och tjena! Linnea heter jag och jag är en random person som idag har fått äran att gästblogga för Rybaklover. I vanliga fall bloggar jag på InteTråkigtAlls, i januar och februar...


Även jag vill passa på att gratulera glittergossarna Alexander Rybak och Robert Pattinson på den gemensamma 26-årsdagen idag. Stort grattis! :D


Här på hemmaplan är vädret fantastiskt och jag ska strax bege mig ut i solen igen. Dessvärre har jag nationellt prov i Fysik B imorgon, så hela dagen kommer att gå åt till att försöka lära mig helt ointressanta saker. Så kan det vara...


För att pigga upp mig själv, och alla er andra också givetvis, kommer här ett par fina låtar med mina favvosar (Galenskaparna & After Shave förstås). Ha det gött, häj!



 


26

Bild: Rybaklover
Idag är det en stor dag!

Idag fyller nämligen Alexander Rybak OCH Robert Pattinson 26 år!

Kan det bli bättre!?

STORT GRATTIS!

Lorensbergsteatern blev byggnadsminne

Go söndag på er alla!

Det var ett tag sen jag skrev. Det känns så iallafall. Det har hur som helst, hänt något fantastiskt under veckan. Givetvis har jag haft många glada stunder som alltid, men denna vecka var verkligen speciell..

I onsdags var jag hemma från skolan, eftersom jag kände mig dålig. Det var även en anledning att vila upp mig inför kvällen som väntade. Jag och Linnea hade tidigare bestämt att vi skulle på Lorensbergsteaterns cermoni - då det blev ett byggnadsminne. Det stod på deras Facebook-sida att det var en man som skulle hålla tal, sedan var det fika och en rundtur i logerna etc. Detta fick man ju inte missa - en rundtur!

För er som inte förstått varför Lorensbergsteaterns loger är så viktiga, så kan jag berätta det för er. Det är nämligen så att 1987 köpte Galenskaparna & After Shave (dvs. deras företag Kulturkuben). Det är deras "hemma-arena" där dem förvarar sina kostymer och sin rekveksita, och har även varsin loge där!!

Innan vi tog spårvagnen till Lorensbergsteatern åt vi sushi :love: Det blev dock stressigt så vi fick rusa till teatern. När vi kom dit fick man en biljet till en rundtur. Vi fick rundturen som gick lite senare. Först tyckte vi lite: "Aja..det går väl bra". Men sedan ändrade vi oss...;) Ni lär märka varför.

Jo..sedan när vi kom in i salongen där garderoberna är, toaletter, etc. Vem får jag då se? Kerstin Granlund! Jag fick panik och viskade till Linnea...Precis när jag sagt det tappade jag andan igen! Två meter ifrån mig stod även Claes Eriksson! :O Ännu mer panik. Hade ingen aning om att dem skulle vara här! Jag var inte riktigt beredd på det!

Många gick fram och tog kort och skakade hand och småpratade, men vi vågade inte riktigt. Jag hade kunnat göra det om jag varit mer förberedd på det, men nu kändes det så konstigt.

Sedan började vi alla gå in mot teaterscenen, och Claes och Kerstin satte sig också i publiken en bit bakom. Då höll en gammal man tal om teatern och räknade upp lite andra saker som blivit byggnadsminne i Göteborg.

När den första gruppen som skulle gå rundtur skulle gå, fick grupp 2 gå upp till deras matsal och ta kaffe och tårta. När vi kom upp dit, viskade Linnea till mig.."Otto...kolla där borta!". Där stod även Knut Agnred och Jan Rippe, och tog fika! Shit!

Så där satt alla dem och fikade medan vi satt ca 3 bord bort och visste inte riktigt vad vi skulle göra. Men en gång då jag fotade Linnea, så märkte jag att någon ville komma förbi, för jag stod mellan ett bord och bardisken. Jag tittade upp och såg att det var självaste Claes som ville förbi(!) Jag flyttade på mig, och under den tiden tittade han på mig och sa: "Hej!", och jag "..Hej!".

Det var det roligaste på hela dagen. Att en sådan stor idol tog initiativet att hälsa. :) Något jag aldrig lär glömma.

Sedan strök vi omkring där ett tag till, och tillslut började rundturen. Först fick vi lite mer info om byggnaden, och sedan fick alla gå upp på scenen. Det var otroligt att stå på den. Att se ut över alla sittplatser och tänka att det har varit många bra föreställningar där jag just står. Många, många av Galenskaparna & After Shave, givetvis. Och även vår lille Alexander har ju stått på den :) :love: Och nu stod vi på den. :)

Rundturen fortsatte in till logerna. De var inga överklass-loger direkt. Enkla och fräscha med allt man behöver - perfekt. Det stod namnskyltar på två av dem, Per Fritzell's och Claes' :)
Det fortsatte ner under scenen där dem förvarade sladdar och sånt. Sedan kom vi till huvudnumret - kostymerna! Dem hade hängt fram några kända som vi kunde titta på, eftersom det inte vore så smart att 25 st gick och rotade i trånga gångar av dyrbara kläder. Det var mycket från Grisen i säcken. Även Pappa jag vill ha en italiernare- kavajerna. Dem med breda axelvaddar. Jag såg även lite små rekveksita-saker som berörde mig. Hunden Frasse (väskan med verktyg) som är med i Alla ska bada. Ja, ni som har sett förstår.

Hade velat vara där nere längre, vi gick nästan bara förbi.. Men kul var det att ha varit där :love:

Ja, det blev ett långt inlägg, men värt. :)






(Jan Rippe)


Dagens WTF!?


Dagens bild

Riktigt söt bild :love:

Dagens låt

En go låt från ESC 2006

Passar nu i Eurovision-tider ;)


Morgonpigg

God morgon på er!

Inte vanligt att jag hälsar er en god morgon på vardagar. Är alltid så fruktansvärt morgontrött så jag skulle aldrig tänka mig att gå upp och sätta mig vid datorn vid den här tiden på morgonen. Idag är lite tur, dock. Brukar samåka med mammi, och idag slipper vi åka så himla tidigt, bara för att hon börjare tidigare, utan idag kan vi chilla lite :)

Så nu sitter jag här, ska strax ner och äta, och lyssnar på The Lord of the Rings: The Fellowship
Jag kan inte sluta lyssna, så bra! Lyssnar på den jämt! :)



Spotify Unlimited

Godkväll godkväll!

Nu är jag hemma från steppen och ska strax ta fram block o penna för att börja anteckna och betygsätta sista biddragen i "Inför Eurovision Song Contest"! En liten grej jag och Linnea brukar göra, och har gjort alla måndagar hittils, eller ja, förutom på Valborg, då var man ju inte hemma ^^ Men det tog vi igen sedan på SvtPlay :)

Så nu ska jag antagligen ta en snabbdusch, lägga fram blocket redo, somsagt, och fixa nytt "Spotify Unlimited"! Yes! Mitt är nu slut och köpte ett 6-månaders i stan innan steppen. Tycker det är ett enkelt sätt att köpa det på, och går snabbt och lätt att göra varje måndag. Dock är det sista gången nästa vecka, men det är nog inte sista gången jag åker in till stan för det heller. ^^

Eftersom jag äger en underbar mobil från 2008, alltså ingen android, utan en gammal hederlig, så är det lönlöst att köpa premium. Det är dyrare, och jag får ingen användning för dem extra funktioner som medföljer i Premium. Så Unlimitied är det som gäller! :)

Oj, nu rullar tiden iväg! Ha en bra kväll! Ciao!


:)

May It Be

Goddag på er!

Idag är det åter igen måndag..Det vet alla automatiskt att det väntar skola, rutiner och måsten att göra. Ja, så är det.

Dock blir denna måndagen okej. Nu är de flesta läxorna över, och man kan göra vad man vill på kvällarna. Nu ska jag strax till steppen, men denna gången åker vi en timme innan så vi kan umgås med vår käre kusin i stan och kanske hinna äta lite :)

Och ikväll....då är det ju sista delen av "Inför Eurovision Song Contest". Det ska jag och syrran inte missa!

He' på 're!



Alexander Rybak i Den store skoledugnaden!

Hej på er, ni söndagströtta!

Ja, som sagt, igår gick stapeln av och jag har äntligen fått ihop 1000 inlägg här på bloggen. Det är en hel del...:)

Hur som..:) I tisdags sändes äntligen "Den store skoledugnaden" i Norsk tv! Det programmet jag skrivit om tidigare, då Alexander som är gruppledare, och hans gamla klasskompisar ska göra i ordning sin gamla skola som inte blivit renoverad på år och dar. Detta ska dem klara av på fyra dagar.

Jag har själv börjat titta på början, dock var det sent då, så jag kunde inte titta vidare. Dock ska jag nog göra det ikväll. Det verkar väldigt roligt :)

Så här kan ni se den ↓ Måste bara nämna att det är norsk text, bara så ni vet. Men för er som är vana vid norska nu så är det inte så svårt att tyda. :) Enjoy!


Dagens video

Hahahaha! Man undrar lite....varför? Men gulligt och kul är det! :P


1000

Äntligen är vi här! Tack för underbara år innehållande inlägg som skrivits med glädje och erfarenheter!

Tack till alla kommentarer och beröm om bilder och bloggen! Även stort tack till mina fem följare som följer mig via  
Jag vill även tacka kära Alexander Rybak som gjort att jag kom på bloggens identitet och namn! Tack, kära du! :love:
Och jag tackar även mig själv som fortfarande hållt uppe gnistan och lusten till bloggandet efter många, många år!

Bloggen startades i December 2009, och har hållt i sig sedan dess! :) Gå gärna tillbaka och läs mina gamla inlägg om du är en Rybaklover-veteran och har hängt med ett tag! :) Givetvis får du som precis började följa mig blogg gärna också ta en kik!

Nu ska jag fira här hemma, över mig själv, över bloggen, över Alexander, och över er! Ciao!

Kurt Olsson

Nu blir det lite film med familjen! Kurt Olsson - filmen om mitt liv som mig själv

Lasse Brandeby var otrolig, verkligen! Är listan över dem som inspirerat mig mest. :love:

Har aldrig sett långfilmen med Kurt Olsson så ska bli kul. Dock missar jag filmen nu, så jag får skynda mig dit! Ha det!



Alex VS Harrison?

Det går verkligen inte att jämföra dessa underbara herrar eftersom de är så bra på två helt olika sätt.

Dock är det kul att jämföra, eftersom Harrison spelar professor i Indiana Jones, och Alexander är stylad på ett likande sätt i en halv vers i hans musikvideo "Oah". ;)




Do you remember The Shire, Frodo?

I can't...All I see is The Eye..


Bild: Rybaklover

Mina 10 bästa filmstycken

Som utlovat, här är mina bästa film-stycken. Det mesta är av John Williams, min favoritkompositör! :love: Mycket är även från Sagan Om Ringen som är så kraftig och vacker!

Kan inte bestämma mig vilken som är bäst och sämst, så jag delar bara med mig av dem, utan inbördes ordning. Dessa stycken ger mig rysningar från topp till tå och ger mig tårar i ögonen samtidigt som jag känner en hoppfull känsla, både en nostalgisk känsla, men samtidigt en riktigt härlig känsla.

Detta är musik när den är som bäst! Jag önskar er ett riktigt stort ENJOY! :)

John Williams - Harry Potter Theme Song

The Lord Of The Rings - May It Be

Sleepsong by Secret Garden - Lord Of The Rings

The Lord Of The Fellowship - Lord Of The Rings

Pirates of the Caribbean Theme Song

Indiana Jones Theme Song - Raiders March

James Bond - For your eyes only

Star Wars Theme Song - John Williams

Jurassic Park Theme Song - John Williams

Back To The Future Theme Song

 

Bra va? Skulle råda er att lyssna och sätta er in i det! De blir ännu mer pampiga när man har sett filmerna! Men ja, man kan tro att det är tråkiga gubbar som sitter med stråkar och mojsar sig bara, men det är faktiskt mer än så. Den första videon med Harry Potter-stycket, där ser ni lite hur det går till. Riktigt bra!


Was bored

Jag tror det var i förrgår som jag inte riktigt hade något att göra, timman innan läggdags. Så jag satt och pysslade lite :) ^^



Hahahahah! :)

Kan förbättras, men tycker ändå den är rolig! :) Man undrar vad jag har gjort för fel, eller vad nu Harrison är ute efter! :P Verkar inte ta åt mig av allvaret iallafall ;)

Dagens bild


Denna bilden valde jag av tre anledningar...
  1. Det var längesen jag hade en "Dagens bild"
  2. Han är otroligt göllig på denna bilden!
  3. Jag är skitasugen på glass!!!!!

10 Hours

God kväll på er!

Fick lite inspiration från förra inlägget, att visa upp mina favorit-10 hours på Youtube, utan inbördes ordning. ^^ Många är riktigt bra som man faktiskt kan lyssna på i några timmar i sträck! :)

Senare kommer jag även lägga upp mina bästa symfonier från dem bästa filmerna! Åh gud, så bra!

Här är mina bästa 10-timmars iallafall!

Amazing Horse

Epic Sax Guy

Taking the Hobbits to Isengard

Manwhore Song

Trololo

The Pirates Of The Caribbean Theme Song

 

Enjoy!


The Raiders Of The Lost Ark

God eftermiddag alla små smyg-arkeologer!

Idag har dagen börjat segt eftersom jag vaknade runt tolv-tiden. Så till frukost blev det dem übergoda pizzarullarna sedan gårdagen! Mumsing!

Nu blir det att titta på film med syrran! Vi börjar vårt filmtittande med en riktig favorit! The Radiers Of The Lost Ark! Är så glad att min syster börjat gilla både Star Wars och Indiana Jones, och även Sagan om Ringen och Jurassic Park. Dessa fyra klassiker jag lever på! :)

Så nu blir det att koka lite te, så sätter vi igång!


(Tänker alltid på Indiana Jones när jag hör låten Amazing Horse) ^^

The end of the day, the start of the night


God natt på er!

Denna älskade dag började med en hemkomst från skolan efter jobbigt och urbota svårt spanska nationellt prov. Sedan direkt hem, lyssnande på John Williams bästa stycken, samt kolla färdigt på A New Hope som vi började på för några veckor sedan. Sedan blev det även The Empire Strikes Back!

Dagen avslutades med goda pizzarullar med familjen, och till efterrätt, som grädde på moset - var sin Star Wars-glass! Riktigt god och riktigt passande!!

Godnatt på er!

And remember...May the Force be with you.

Use the force, Luke!

Idag är det STAR WARS DAGEN! Den bästa dagen, om jag säger det!

Idag ska man lyssna på John Williams kända stycken, se på Star Wars episode 1-6, och använda så många fraser från Star Wars man kommer på. Jag brukar alltid göra det, dock. Men ja, det blir ändå en utmaning :) Får se hur mycket jag hinner med, men något skall ske! :)

Idag kan man även säga: May the 4th be with you

Glad Star Wars-dag på er!


Dagens video

En asakul sketch med GAS :) En politisk debatt som bara kretsar kring en enda ovärd sak. Ta en titt :) Enjoy!


Fortplanteringen

En liten ovärd vårdikt från "Kulturkuben", en sketch från Galenskaparna & After Shave's "En Himla Många Program". Enjoy!



Mmmm....Våren är här...Mmmmm..

God eftermiddag på er!

Idag gick jag tidigt till skolan som vanligt för att göra mitt (vad jag vet) sista nationella prov i grundskolan. Härligt! Jag kan äntligen börja njuta av friheten utan läxor och prov. Det verkar inte som det blir så mycket mer nu denna terminen, eftersom det bara är ca. 30 skoldagar kvar (!)

Men igår kände jag mig redan krasslig, så jag bestämde mig för att be mamma skriva en lapp om att jag skulle gå hem efter provet och vila mig så jag kan komma tillbaka frisk imorgon. Så idag har jag vilat, och tagit vissa pauser ute på uteplatsen. Riktigt varmt ute och man känner verkligen att det är sommar på G. Nackdelen med sommaren är alla dessa kryp som är på en hela tiden. Allt från humlor till spindlar, usch usch..dessa djur hemmar mig lite, men det är något jag får träna bort inom sinom tid. :) Lätt att säga, svårare att agera.

Så hur som helst, jag har bara vilat idag och det har gjort mig gott. Har fortfarande ont i hals och huvud och känner mig inte riktigt helt hundra än. Hoppas att jag kan gå imon så min käre vän Ida inte blir själv på Elevens val tredje gången i rad...(Höhö)..:)