Baby, baby I'm a heartbreaker, heartbreaker, heart of stone

Hej på er!
 
Ny vecka igen, så de e la som de e. Men rätt chill dag idag, inga riktiga lektioner, slutar vid 14.20 så är skapligt nöjd, som varje måndag. I slutet av dagen är det en liten redovisning i grupp, men sen, hem och chilla. Lite senare blir det pluggning med pappi..matte..ajaj..
 
Senare i veckan har jag laddat stenhårt. Nu är jag på g. Tisdag: Zumba OCH spinning. Onsdag: Stepp Torsdag: CXWORK och Spinning Fredag: SH'BAM!
 
Jajjemen! Nu gäller det! Testade SH'BAM första gången förra veckan, det var nästan som Zumba, fast lite tråkigare, så klart. Lite för enkelt och lite för...löjligt på något sätt, men fick träning, det fick man. ^^
 
Så jag antar att det är bra i nuläget också, Taggar inför event nu till vintern: Alexander (18 Oktober), Miss Li (2 November) och Galenskaparna & After Shave (14 December). Så himla roligt!
 
Och givetvis en mängd bra filmpremiärer, THE HOBBIT! BREAKING DAWN PART ll, en massa bra! Haha, kommer inte på fler, men det är en hel del filmer som redan haft premiär som man bara måste se. Palme-dokumentären är ett måste. Sedan Cosmopolis, för det är Robban, och en massa annat!

Ha det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback