Måste göra det, och det, och det...gaaah!

Hej bloggläsare!

Nu pratar jag lite på MSN med Ahm som funderar på att skaffa en egen blogg! Jippii!! Vi sitter och diskuterar vilket bloggnamn hon kan tänka sig.

Har väääldigt mycket att göra idag. Först och främst NO. Har prov imon som jag inte riktigt kan! :o
Sen så har jag även spanskaglosor och matte jag ligger lite efter med, men matten ska jag göra allra sist. Som tur är så är det ju bara 27 riktiga skoldagar kvar ( jippi! ) Sen ska jag duscha och vara lite social med familjen min. Så känner mig rätt så stressad. Kanske var dumt att sätta mig med datorn, men jag är inte bra på att starta upp saker. Nu lovar jag att jag ska skärpa mig. Det blir iiinget mer inlägg idag, men lovar imorgon efter skolan. För då är det iordningtajm till Festivalborg i Ale Gymnasium då Erik Grönwall kommer! Idolvinnaren 2009!
Just det, shit! Måste kolla kläder tills imon...gaaaaaah! En till sak på Att göra-listan !

Nu måste jag gå, hej, puss, kram !


Erik Grönwall


Vad gulligt det låter!

Emma ringde förut och tipsade om den nya svenska versionen av Roll with the wind som heter Vända med vinden. Den är tjejerna i gruppen Timoteij som samarbetar med Alexander Rybak.
Den finns på Spotify och kommer antagligen finnas på youtube snart. Själv tycker jag att Alexander låter annorlunda, men gullig när han sjunger på svenska, och att Timotej inte borde varit med i låten. Hade varit roligare om Alexander sjöng den helt själv. Så tycker jag.

För er som lyssnat, vad tycker ni?


Nej!...eller varför inte..Ja!

Ni kanske tycker jag för det mesta låter negativ när jag skriver, men jag är inte det. Efter en lång dag i skolan och efter en slö helg blir man ofta lite trött själv. Då är det lätt att man ser allt negativt, så om jag låtit nedlåtande ska jag genast skärpa mig.
N u  s k a  j a g  s e  a l l t  m e r  p o s i t i v t :)


Just nu spelar jag Boxhead på jesper.nu (Klickar ni på länken kommer ni direkt till spelet). Väldigt kul men inte lika roligt utan sina kompisar att spela mot. Sen tänkte jag göra lite matte för jag ligger vääldigt långt efter.


Nu ni!


Jag död....:(

Va ? :S

Vad tycker ni om detta??
Ni som har sett videon, tyckte ni den va så illa? Det tyckte inte jag. Förstår inte varför dom skriver sånthär, men de har väl antagligen idétorka. :S

(Videon finns i inlägget under detta)




Källa: Aftonbladet

HAHAHAHA

Emma ringde mig för en stund sen och tipsade mig om en ny uppdatering om Alexander Rybak.
En ny norsk låt med samarbete med Opptur. Den heter Fela Igjen .

Här är musikvideon. Enjoy !
Själv tycker jag den är väldigt gullig (han alltså) och rolig. ;)



Tillbaks !

Nu har jag varit ute i ca 1 timme. Jag satt med syrran och solade lite medan jag fotade på det mesta jag fann :D

Här är bara några bilder från det. (Även några på växterna i vårt hus) Enjoy!





Har fler men det räcker för denna gången. Inte direkt den sista gången jag fotograferar xD

Puss!







Ojojoj!

Oj, jag sa visst att jag skulle ut och fota. Lugn, jag ska alldeles strax gå ut. Jag bara gick in på Lanjas blogg och hon tipsade om googlad.nu . Där kan du skriva in saker och se hur många gånger i månaden folk runt hela världen söker på.

Här testade jag på några artister !










Nu ska jag ut och fota, lovar! :D

Fotograferingstime!

Nu efter en lång tid som sjuk besluter jag mig för att gå ut och fota lite på 2010's vår!
Man kan inte bara sitta inne hela tiden, gå ut med er och på sol-vitaminer ;D

Bilder kommer senare. Nu ska jag ut, har längtat så efter min Nikon !! <3




ASSÅ SHEEEIIIT!

Som ni vet, blev jag sjuk i tisdags-kväll. Igår kände jag mig sämre och fick hög feber på nytt. Idag är jag lite kraslig men nu mår jag mycket bättre.

Jag gick nyss in på youtube och såg en sån bra gjord video!! Asså shiiit! Kolla på den här!
Animation av Anastasia. Enjoy !



SÅ LIKT!

Sjuk !

Ledsen för dålig uppdatering, men det har varit lite trögt denna veckan. Blev väldigt sjuk igår så jag låg i sängen halva dan. Nu känner jag mig en grad bättre, men är förmodligen hemma imorgon med.
Tråkigt men sant ! ¨/

Igår när jag låg och vilade på sängen, kom min syster till mig med en korsords-tidning med Alexander på framsidan ! :) Tidningen kostade 10 :- och det var den ju förstås värd. Inte ofta man hittar bilder på honom i tidningar nu efter ett år som Eurovision-vinnare.
Bilder kommer senare. Nu ska jag bli frisk! Uppdaterar imorgon igen! Puss!

I ' m l a t e !

Ledsen att jag inte uppdaterade igår. Men, jag var verkligen slut efter en hel vecka med skola och allting så jag behövde vila ut.

Har inte hänt så mycket idag, men har lite läxor och frågor som behöver göras. :(


Som ni sett så har jag en fråge-spalt som ni kan fråga vad ni vill, när ni vill. Jag svarar på ALLA ! ^^


Nu ska jag duscha, göra lite läxor som sagt och sedan gå o lägga mig. Skriver mer imon ^^ <3


PUSS !

S Å M Y S !

Igår gick jag, pappa o Jennifer till pizzerian och satt o myste där istället för att äta hemma. Riktigt mysigt och roligt! Väldigt goda pizzor också ^^ Sen gick vi och hyrde film. Kenny Starfighter Begins !
Riktigt rolig! :) Sen va jag hos Jennifer till kanske..23 eller nåt.. hehe !

Här är lite bilder från igår. Enjoy! :D



















Tycker Jennifer är jätteduktig som modell ! :D

Det var somsagt väldigt kul igår, och jag hoppas ni också hade det roligt ! :D
Skriv gärna vad ni gjorde om ni vill ! :D

Pussar!


IIIIIIIII!

Igår va den mysigaste dagen på lääänge...(sen melodifestivalfinalen) ^^
Alexander va på TV och hans lag vann :) Han sjöng bl a Funny little world, Det gåtfulla folket, Visa vid vindens ängar och Hallelujah !
Väldigt fin version av Hallelujah. han borde verkligen göra en riktig inspelning av den !!

Jag vet, detta är kanske ett rätt så sent tillfälle att lägga ut detta, men jag var helt slut igår efter en lång vecka + Alexander på det, så ville inte blogga samma dag.

Här får ni se klipp från Eftersnack, Försnack och vinnarlåten i Så ska det låta ! :D Ha det mysigast nu !





Usch !

Imon på matteprovet kommer det gå till botten för min del ! :( Tror iallafall det inte kommer bli mitt bästa resultat. Nu ska jag plugga o plugga o plugga o plugga o plugga etc.

Skriver mer imon, när Alexander kommer till Så ska det låta(som de flesta säkert vet nu) ^^

Hugs !

Någon som vet....?

kan ni som vet, säga några bra redigeringprogram som är enkla, billiga/gratis, lättlärda och ger bra resultat? Det får gärna vara internetsidor som är gratis också ! Jag redigerar bara på den sämsta sidan ever!! Picnik.com ! Det segaste, sämsta redigeringssidan jag vet.

Om jag ska bli en proffsig fotograf vill jag gärna kunna hantera dom efteråt så det blir bättre. Skulle uppskatta tips ! :D <3


Redigerad på Picnik. Jag har ju självklart gjort mitt bästa, men är inte nöjd på låånga vägar! :(

Ha det !

Mer :)

Jag la nyss ut bilder från min, Jasmine, och Emmas fotodag. Vissa ville se mer bilder från det. Så här är några till ! :D


SötisEmma!







Fräckt !

Emma

Jasmine

Jag & Jasmine skapade band, vi tänkte söka in till talang och uppträda. Jag som sångare, Jasse som..grejsimojs-spelare med alldeles eget solo! ;) Haha..jag vet, ni kanske inte fattar men jag o Jasse gör det^^

Mot Willys !

Emma :)

Nu får det räcka!! :) Haha, ne men orkar inte lägga ut fler xD
Är inte på humör för fler, för nyss råkade jag radera min spotify-lista :O Nu minns jag inte vilka låtar o är så Jä..*pip*..a trött! :(

Ni får njuta av de bilder ni fått se, hoppas detta duger. Ses imon!

I övermon!

På fredag gäller det! :) Kanske känns tjatigt med en massa tjat om ett löjligt program som sänds en gång och som är inspelat för flera månader sen.. MEN! Det är väldigt viktigt för mig :) <3

ALEXANDER RYBAK I SÅ SKA DET LÅTA PÅ FREDAG KL. 20.00 I 1:AN !! MISSA INTE NI SOM ÄR INTRESSERADE !


:D

På Alexanders youtube-kanal var det en tävling förra veckan. Man skulle redigera en bild som han kunde ha som bakrund på Youtube. Jag redigerade en och skickade in. Jag vann dock inte, men "Team Rybak" har gjort en liten film med alla bidrag. Om ni tittar på 4:22 så ser ni min ^^


Följ min blogg med

Fotodag med tjejerna!

Idag efter skolan fotograferade jag, Emma och Jasmine på lite av varje xD Men innan va vi hos Jennifer och tog bilder på studsbilder. Har inga bilder ifrån det eftersom vi hämtade min kamera efter det. "/
När vi hämtade min kamera tog vi lite bilder på ming rabatt. Många blommor har ploppat upp i min rabatt så där va det massor med bilder som togs! Sen gick vi till Willys och köpte glass. Åtminstonde jag och Jasmine, Emma köpte ett äpple ^^ Till sist gick vi in i fotoaffären och tittade lite på kameror. Mer har inte hänt.

Här är lite bilder från idag! Enjoy ! :D








Emma & Jasmine !


Tänker lite på Roll with the wind när jag ser denna ^^

Emma <3

Emmiiiz <3

Söööta Jasmine! <3

Lite väl mycket bilder nu kanske..:) Lägger inte ut fler idag, men om ni vill ha mer, så säg bara till! <3

Modellfotografering

Hej!

Kom hem från skolan för en stund sedan. Ska strax göra färdigt matten, men först kunde jag inte låta bli att fota min syster lite på våran balkong :D Blev jättefina bilder. Nu tänkte vi ladda över dom till datorn och redigera lite ^^

Emma ringde för en stund sen o frågade om vi kunde mötas i centrum och fota tillsammans. Hoppas jag hinner allt detta innan det, för hade varit bra med expert-tips nu, hehe ;)

Ses senare! Kanske jag lägger upp lite bilder också!

Tillbaka!

Är tillbaka från fotomässan i Göteborg. Det var roligare än förväntat. Skrev ut bilden jag ville ha, blir bild senare, och köpte jag äntligen min systemkamera. Det blev en Nikon D3000 ! :D Just nu laddar den.
Emma tipsade mig om att ladda den några extra minuter även om den visar att laddningen är klar. Ett bra tips om man vill vara på den säkra sidan. :)

Nu ska jag strax äta, hoppas laddningen blir klar innan läggdags :D

Såhär ser kameran ut ;)


Ha det bra!

Strax åka!

Snart är det dags att åka till fotomässan i GBG. Jag har ju somsagt ingen kamera så det blir tyvärr inga bilder för er, men hoppas det blir en bild till mig som jag ska skriva ut där ^^(Ni som inte har läst innan, läs det senaste inlägget så fattar ni vad det är för bild)

Detta får bli ett kort inlägg eftersom jag måste sminka mig. Ha det bra så ses vi ikväll igen eller imorgon! <3

Vill ha mer lov !

Hej!
Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig igår med läggningstiden, blev ungefär vid fyra inatt^^ hehe...så är det när man vänder om på tiderna, då är det omöjligt att sova, någon som känner igen sig i min situation? ;)

Imon ska jag till fotomässan i Göteborg med min kusin o moster :) Ska bli kul! Emma va där idag o hon tipsade om att jag skulle ta med mig bilden på mig och Alexander dit på ett USB för man kunde skriva ut en bild på A3-papper gratis! Hoppas det blir bra :) Vet bara inte vilken bild jag ska ta..vilken tycker ni?
Om ni tycker någon speciell så, kommentera gärna så fort som möjligt eftersom det är imon :)

Bild 1

Bild 2

Obs! Jag vet att jag är väldigt röd i ansiktet, men vadå då? Det klart man blir nervös och rodnar när man äntligen får träffa Alexander!! :D

Nu ska jag bege mig till pappa o njuta av resten av helgen...=)


Mys med familjen

Ikväll har varit en riktigt mysig kväll! Vi köpte godis och tittade på Talang och sedan på Solsidan.
Jag tycker inte att Talang är så kul, men ikväll var det faktiskt riktigt underhållande. Sött att Bert började gråta :) Det är inte ofta man ser sånt. ^^
Solsidan är bra som alltid. Synd bara att det var sista avsnittet, men jag längtar till säsong 2 som dom sa skulle komma, tror jag hörde något sånt iallafall..hehe;)

Nu ska jag strax gå o lägga mig. Man måste ju vända tillbaka dygnet till rätt tider nu när skolan snart börjar igen. Känner mig fortfarande väldigt pigg, men nåt måste göras!

Ha en fortsatt trevlig kväll! <3


Solsidan

Talang

Rolig dag med Ahm!

Idag va jag med Ahm o vi satt först lite vid datorn o checkade onvärlden. Sen gick vi ner till Älvans o köpte varsin hamburgetallrik som vi betalade med mina undansparade småmynt. 100 kr i enkronor! Haha! Sen gick vi in i en tapetaffär o tittatde på tapeter! Haha, kul o va lite crazy ibland ^^ Det var iallafall en lyckad dag i centrum :)

Nu tänkte jag försöka börja med att göra lite matte, har 3 sidor som ska vara klara innan lovets slut. Säg inget! Jag vet jag kunde gjort det innan, men man vill ju njuta av lovet när det är som roligast! :)
Efter matten, tänker jag ta en dusch o gå o lägga mig hyfsat tidigt iallafall, vi får ju se hur det blir med det, men håll tummarna för mig!! :D

Ha det! <3


har tråkigt...

God morgon! Vaknade nyss och har väldigt, väldigt tråkigt. Min syster ska få hit en kompis, men jag själv får sitta innte på rummet hela dagen typ. Sånt är livet.

Nu ska jag borsta håret o äta frukost! See ya later ! ;D

Tillbaka

Nu är jag äntligen tillbaka från promenaden med min syster och min plastsyster. Vi gick en regäl bit. Det va väldigt varmt ute, så man behövde inte ha någon jacka.

Nu ska jag duscha och dra till pappa som kom hem sent igår kväll från Portugal. Det var 10 dar sen jag såg honom sist, så det ska bli roligt! <3

Ha de bra!



Morning!

Tjallåj!

Nu ska jag och min syster och min plastsyster gå på en promenad. Skönt nu när det äntligen är vår och snön är borta:)

Fortsätter skriva när jag är tillbaka. ^^

Ha de gött o gå nu ut i solen!! :D

Helt slut!

Hej :)

Hela dagen har jag varit helt slut efter översovningen hos Emma. Vi la oss ungefär 03:30-04.00, tror jag. Så jag är verkligen trött. Vi spelade Mario på Wii (skitkul när man är 3 pers.), tittade på filmen Upp, jätterolig men sorglig.
När Jennifer hade gått hem, sjöng jag och Emma singstar. Vi sjöng bl a Fairytale ! :D Jag vann, men det var bara 200 poäng emellan så det var väldigt jämt! :D Det var kul, och som tur var fick man se musikvideon samtidigt så man hade något fint att titta på ;) ^^ Hehe

Nu känner jag bara för att vila en stund så får vi se vad som sker resten av dagen/kvällen.

Ha det bra! <3


Så söt !


Eftermiddag

Jag har idétorka till mina inläggs-rubriker...så det blir aldrig några roliga ^^ Då vet ni det..
___________________________________________________________________________________

Iallafall....halv sex drar de iväg till Emma för översovning och Wii-spel! Hoppas Jennifer också kunde komma dit idag.

Vill bara påminna er om att Alexander Rybak kommer till Så ska det låta den 16 April. Alltså om 11 dagar!! Glöm ej! Ni får inte
missa ett sånt här tillfälle! ;)


Jag har inte så jättemycket att berätta idag, det blev lite blandad information, men det blir nog mer imon efter "Partyt" hos Emma ;)

(Väldigt mycket länkar, hehe^^)
Nu ska jag nog förbereda mig för en dusch!
Ha en fin dag!

P.S: Besök gärna Jennifer's blogg. Hon har inga besökare och inga kommentarer. Det skulle nog betyda mycket om hon fick lite status här i bloggvärlden ;) Puss!

Klockan är nu 00:09

Sent som alltid. Det blir ofta så när man har lov. Man vänder upp-o-ner på hela dygnet. ;)
Förhoppningsvis blir det övernattning hos Emma med Jennifer imorgon. Hoppas det gick bra för hennes föräldrar ^^ Om det går, ska vi ha det så mysigt och spela Mario på Wii! :) Det blir kul:)

Nu sitter jag på Omegle.com och chattar lite. Det är ett bra sätt att träna upp sin engelska samtidigt som det är underhållande att ha någon att prata med ^^
Besök gärna om ni har lust någon gång. Det är inget som jag rekommenderar speciellt, bara ett tips om ni har tråkigt ;)

Nu ska jag nog sova för en gång skull ^^ Godnatt sötnosar så ses vi imon ^^



P.S: Så söt bild! Hahaha! <3

Släktträff

Tjallå! Nu sitter jag här och gör ett snabbinlägg :)
Släkten är här på besök för att umgås, titta på vår nya lägenhet och äta kladdkaka ;)

Detta blev ett kort inlägg, men det är mest för att ni ska veta vad som häner häromkring :D
Skriver ett längre senare ikväll förhoppnigsvis ^^

Ha det sålänge!

Min första fanvideo

Jag är verkligen inte bra på redigering och skapande av filmer..särskilt inte på det sämsta videoprogrammet nånsin, Windows Movie Maker..-.- Men, nån gång måste vara den första. :)

Checka gärna min youtube-kanal så finns det några uppladdningar där du som du kan titta på.

Här är fanvideon. Enjoy the moment ! ^^


Glad Påsk!

Hoppas ni har haft en mysig påskaftonsmorgon :D Själv har vi suttit på uteplatsen och ätit frukost :)
Vi har även fått varsitt påskägg av farmor och farfar med godis, en liten gullig kycklig, hehe, och varsin 500-lapp! Ännu mer pengar går direkt till min sparhörna som går till en systemkamera ;)
Om ni har något tips på affärer där dom säljer kameror eller om ni vet någon bra, billig kamera..säg gärna till :)


Nu får ni ha en fortsatt trevlig påsk! Kram!


Min 500-lapp ^^

Min kyckling ^^


Mitt påskägg ^^

Ha de finfint nu!

Myskväll!

Hej alla! För er som inte känner mig på riktigt eller blivit oinformerade, så vet de flesta att jag flyttade för en månad sen och en dag :) Så jag sitter här i mitt nya rum och försöker fixa i ordning det så gott det går, men det är mycket arbete kvar. Är rätt trött så funderar på att gå och lägga mig snart så jag orkar med imon på påskafton ^^

Nu fortsätter myset ! :D



God kväll/natt ! =)



P.S Min bild med mammas kamera...får använda den så mycket som det går nu under tiden jag tittar på kameror och sparar pengar. Är uppe i 2000 :- ;)

Obs!

Jag har tänkt på att jag inte lägger ut några bilder på vad som händer omkring mig, mest googlebilder och bilder på Alexander. Hade det inte varit roligare med bilder från mitt perspektiv? Det sorgliga är att min kamera har varit borta sen i november 09 ! Vi kan inte hitta den nånstans! :( Väldigt tragiskt.
Det enda jag har är mobilbilder, som tyvärr inte har ngn vidare bra kamera.

Om ni vill kan jag använda min mobil till att visa er händelser, men va beredda på att de inte kan ha så bra kvalitet. Får hoppas att jag får en ny kamera snart. Vill ha systemkamera ! :D


Nu får ni ha en fortsatt trevlig kväll! :)




P.S: Här är ännu en googlebild ^^
Det är inte just denna kameran jag vill ha xD

Ingen vidare bra rubrik

Jag börjar känna att jag gör lite för korta inlägg här...sanningen är att jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Det händer inte så mycket i mitt liv just nu så..då finns det ingen att berätta. Jag kan bara vänta på att något ska hända helt enkelt :)
Nu märker jag att detta blev rätt långt inlägg ändå ;)


Här får ni en gullig bild på Alexander så skriver jag mer imon :D


Låååångfredag

Idag är det en väldigt lååång fredag xD En av anledningarna till att få sova ut riktigt lääänge :)

Jag är inte kristen, men jag gillar på ett sätt påsken. Känns så mysigt och det är ett tecken på att våren är här :D

Nu ska jag äta frukost (sent som alltid) och sen...hmm...aja..vet inte vad jag ska hitta på..något roligt blir det iallafall :)

Ha det bra!




:O

....det är 1 April idag ! Lurat någon under dagen?? Berätta gärna ! Själv har jag inte gjort det nånting! :S Ovanligt av mig..brukar alltid luras xD




Ledig!

Idag börjar lovet på allvar :) Vid 14.00 ska jag dra till Nödinge med Jennifer :) Får se vad vi gör där..ska nog mest flumma runt xD

Hoppas ni får en trevlig dag ni med ! :D

Kram!