Eurovision Flash Mob Dance

Jag hittade något jättekul på en blogg för en stund sen, ursäkta att jag snor idéen men den va faktiskt jättebra. Ni som tittade på Eurovision Song Contest i lördags, minns ni den superhäftiga pausunderhållningen? Gud! Vilket engagemang! :D Så häftigt att se på, och det var nog ännu häftigare att delta i det.

Nedanför finns det 5 videos som du kan kolla på, för det är nämligen så att nu kan du själv få lära dig dansen ! :D Se pausunderhållningen under, och lär dig sedan dansen med hjälp av fyra enkla videos som lär dig alla rörelser ! ↓ Lycka till!



ESC 2010 - Final !

Igår var Jennifer, Jasmine och Emma här och tittade på ESC med mig :) Jättekul ! Väldigt nöjd med resultatet, men synd att inte Serbien kom bättre till faktiskt.  <3 Alexander <3 deltog i början av programmet och i slutet, när han delade ut vinnar-trofén till Lena som representerade Tyskland.
Mina absoluta favoriter under kvällens gång var:

Tyskland - Satellite - Lena Meyer
Serbien - Ovo je Balkan - Milan Stankovic

Myskväll igår med polarna !

Igår var jag, Emma, Jasmine, Anna, Ahm och Adina hos Jennifer och badade, åt godis och lyssnade på musik. Jättekul var det ! Här är lite bilder från gårdagen ! :)

Innan "festen" så var jag lite med Jeje och käkade pizza ! :) Finns lite bilder från det med !


Godis!

Läkerol

Hawaii-pizza

Jeje

Chips

Me !

Emma

Adina

Anna

"Blame it on the boogie"

Här var lite bilder ;) Hade typ inga på Ahm, alla va suddiga :(



Nu är den här !

Musikvideon till Oah har äntligen kommit ut ! :) Personligen så tycker jag att den är en av hans bästa videor och låtar.

Här är videon och länken till hans egna youtube-kanal ! :) Enjoy !





Inte nu igen !!

Alexander Rybak, lille vän ! Varför måste du göra såhär mot dig själv ? Du måste kunna lösa sånt på något annat sätt. Du skadar dig själv och sätter oss i oro. :(


Hoppas han kan spela imon iallafall, och att han mår bättre ! <3



Källa: Aftonbladet

Laddar inför ESC's semifinal 1

Klockan 21.00 börjar första delen av ESC (Eurovision Song Contest) 's semifinal. Vad spännande ! :D
Dock kommer inte Alexander ikväll, men vi ser ju honom nu på lördag i ESC's final ! :)
Ni kan väl hålla med om att Alexander är den mest oförglömliga, bästa och snyggaste vinnaren genom tiderna, eller hur? ;)

Tema Fors imorgon

Imorgon drar de iväg till Forsvallen med 7:orna. Hoppas det blir fint väder så man slipper ha jobbiga stövlar som inte existerar eftersom jag inte har några xD

Tema Fors är något alla på min skola/högstadiet får uppleva. Jag vet inte riktigt vad man gör och vad som är syftet, men man gör lite olika saker, är på olika stationer och tvingas bära med sig egen matsäck. Ursäkta för all denna negativitet, men jag tycker verkligen inte detta ska bli kul ! :(

Jag, Ahm och Anna tar 08:31 bussen till Forsvallen imorgonbitti. Skönt med en halvtimmes sovmorgon, men ändå. Ändå jobbigt ! Därför längtar jag så efter sommarlovet, tänk, sovmorgon vaaarje dag, ligga och lyssna på Alexander's nya album i solen o bara schteeeka :) Vad härligt det kommer bli :)


Oj, vilket långt inlägg det börjar bli, ibland går det bara inte att sluta skriva oavsett om det är intressant eller inte. Hursomhelst måste jag ta hand om min tvätt och spela lite Sims 3 nu, så jag är gaaaanska busy ;) Ha det bra !!

Kalas + Jennifer

Nu är det pappas tur att ha oss hemma hos sig igen :) Ska bli kul att träffa honom :) En vecka kan kännas så lång ibland, särskilt på sommaren.

Idag fyllde Michelle ( min "bonussyster" ) 16 år. :) Grattis ! Vi åt först pizza tillsammans, gott :)
Jennifer var med vid denna ceremoni. Jag kommer till det senare. Sen kom Michelles farmor och farfar och alla vi åt god hemmagjord tårta :) Jättegoda ! ( 3 st ).

Nu...iallafall...Jennifer var här lite innan, vi hoppade studsmatta och fantiserade om molnen. Vi...eller..snarare Jennifer såg ungefär 3 drakar..:S Hehe :) En såg iallafall ut som draken i Bamse ,, haha ! Iallafall....sen åt vi somsagt pizza. Jag o jeje delade på en. Efter pizzan gick vi upp o spela lite musik och blåste ballonger till "partyt". Efter det firade vi Michelle, sen tårtan !

Detta var min dag ^^ Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon. Ska hinna till pappa o hämta idrottsväskan innan skolan...puuh...hur ska jag orka gå upp så tiiidigt ?? D:

Ha det bra nu iaf ! Kram !



SOOOOL!

Äntligen ett riktigt soligt väder med lite moln på himlen och en sol som gör att man får sig lite solbränna nu till skolavslutningen ! Har solat i ca 1 ½ timme nu, dock inte hela tiden, men i små doser. Har blivit lite röd-brun på axlarna iallafall :) Jättehärligt väder, tips, gå uuuut!

Snart åker mamma och Janne och handlar mat till kvällen grillning. Första gången iår för oss med familjen. Mysigt ! Det blir eh...något kött och friterade pommes...just det, man får inte glömma den goda salladen också :) Jordgubbar också :)

Vad ska ni göra denna härliga lördagskväll? :)

Jag ville så hiiiiimla gärna fota lite blommor som ploppat upp i vår gräsmatta, men så är kameran hos pappa. Jag tänkte innan jag åkte till mamma, "Jag kommer nog ändå inte vilja fota i helgen". Typiskt ! Alltid tänker man så när det rätta tillfället finns ! Janne har nu klippt gräset så blommorna finns inte kvar mer..:( buhuuh!

Nu ska jag duscha, bädda sängen och städa rummet och sen äta då :) Ha en fortsatt solig, varm och bra dag !!! :D





Dokumentär om Rybak

Alexander uppdaterade sin facebook med en länk till en norsk dokumentär-film om honom. Den är ca 25 min lång och är på norska. Ingen textning heller men jag förstod rätt bra ändå. Den handlar om vad han gör utanför rampljuset. De visar bl a in i hans nya lägenhet :D:D:D

För att titta på dokumentären, klicka här !

P.S: Oah finns på Spotify nu, ni som vill lyssna !

Kan detta verkligen stämma???

Är detta något tekniskt fel eller hade jag verkligen så många igår?? :S Jag har verkligen svårt att tro det. Om det är sant så blir jag verkligen hur glad som helst. Min blogg måste ha blivit annonserad på något sätt om detta är sant. Hoppas det, men man vet aldrig med Internet och datorer. Eller hur??

På bilden nedanför står det att jag har haft 1164 besökare...ehh...hur kan jag ha fått det?? Jag är bara en simpel bloggare med en simpel blogg och skriver lite om Rybak och om min vardag. Hur kul kan det vara att läsa om för över tusen människor, egentligen? Hehe...ärligt talat..;)

Glad blev jag i vilket fall :) Hoppas ni blev lika glada som jag av att läsa detta även om inte ni får ut något av det ^^

Hejhej!

Hej alla !

Hemma hos pappa och ska vara här en stund. Behöver plugga lite på svenskan tills torsdag. Skönt att vara ensam hemma ett tag innan man drar hem till mamma.

Matteprovet idag gick förhoppningsvis bra, det kändes bra iallafall.. :) Det är huvudsaken ;)

Imorgon är det idrott...naaaj..! Jag känner inte för det, inte just nu iallafall, men det är bra att vi slutar tidigt på onsdagar. Tror vi slutar 13.40 imon, gööött ^^

Nu måste jag plugga, sen That 70's show ! Tjaooo!

GRATTIS NORGE !

Idag är det Norges nationaldag ! Syttene mai, som de säger :) (17 Maj).

Igår så var det även exakt ett år sen Alexander Rybak vann Eurovision song contest 2009 med sin låt Fairytale ! <3 Grattis till dej med Alexander <3

Stort grattis !



Grönwall igen <3

Hej alla! Ledsen för dålig uppdatering, men har spelat Sims 3 hela helgen på vår nya stationära dator :) Har suttit fastklistrad här hela helgen...inte bra, men men^^


Kvart i ett åker jag och pappi och hämtar Jasmine och Emma som ska följa med oss till Liseberg. Erik Grönwall kommer dit :):):) Inte det bästa vädret ute, men om man har lite varma kläder på sig ska det nog gå bra :) Hoppas vi kommer långt fram så vi ser honom ordentligt, fast det är nog inte så troligt.


Nu ska jag göra mig iordning lite och sen ladda kameran en stund. Kanske tar med den, eller pappas...vi får se :) Några bilder kommer det tas iallafall. De kommer senare :) Ha det bra sålänge! Hugs!

Måste ha !!!!

Exakt en månad kvar tills Alexander Rybak's andra album kommer ut och säljs i affärerna ! :D
Dessutom har skivan ett jättesnyggt omslag ! :D <3 (Bild nedanför). Har sagt att jag önskar mig den av Ahm och Jennifer, eftersom jag fick första skivan "Fairytales" av dom. <3 Jag som fyller år den 11 Juni! Då kanske jag får sen som en senare present..


Iallafall...Såhär tror jag att skivan kommer se ut. Detta kanske är en fejk eller en test, vad vet jag? xD


Ha det nu så bra<3

Grattis!

God morgon alla människor! En underbar morgon!

Vad är det för en dag?
Är det en vanlig dag?
Nej, det är ingen vanlig dag,
för det är Alex födelsedag
Hurra, Hurra, Hurra !

Alexander Rybak fyller 24 år idag, Grattis !!! :)




Hoppas ni får en lika fin dag ! :)

Puuuh!

Äntligen är jag klar. Puhh! Det var vääldigt jobbigt..

Jag var rastlös så jag beslutade mig för att ta ut texten till Alexander's nya låt Oah. Äntligen klart.
Allt kanske inte stämmer, men det verkar ju då xD

Länk till låten finns här om ni inte redan lyssnat på den :)

Nu ska jag nog umgås med familjen osså får vi se vart kvällen tar vägen :) Puss !


Lättare och roligare!




För er som kanske inte har märkt detta, kan man nu sedan några veckor tillbaka, ställa en fråga till mig i frågerutan uppe till vänster. Alla frågor är välkomna och alla kommer att bli besvarade !

Många skriver frågor i "Kommentarer", men nu är det både lättare och roligare för er och för mig att kunna skriva och läsa frågor. Ett tips till er ! Än sålänge har endast 4 frågor ställts, det kan bli fler om du har något du undrar över.

Ha nu en fortsatt trevlig kväll, det ska jag inte ha för nu måste jag plugga, tjaoo!
Ha det bra!

Oah - ny singel !

Ja ! Äntligen lite uppdatering från Alexander Rybak !! :D Idag på rasten lånade jag och Emma en dator och satte oss och lyssnade på NRK P1. Det var lite snack med Alexander och sedan spelade de upp hans nya singel "Oah". Sitter och lyssnar på den nu till o med, medan jag pluggar inför engelskaprovet imorgon bitti. :)
Jääättebra låt tycker jag !! :D
Retar mig bara lite att han sjunger "Moa", hehe ^^

Några har redan lagt upp premiärvisningen för Oah på youtube. Klicka här för länk ! :D

Fick idag även reda på att Alexander's album släppts i affärerna den 7 Juni ! :D ( Nära min födelsedag, som är 11 Juni ) ^^
De har ännu ingen titel på albumet, men det kommer nog snart :)
Har lovat mig själv en sak, att inte lyssna på albumet förrän jag har skivan. Alltså inte på spotify, från vänner eller nånting. Det är för att inte sabba den härliga känslan med skivan, annars är det ju ingen idé att köpa den. Så är min åsikt :)

Nu...måste jag fortsätta plugga engelska...men GLÖM INTE FÖR ALL DEL ATT KÖPA SKIVAN !
Ha det <3


<3 Alexander Rybak <3

Jättekul, men jättekallt !

Igår hjälpte Jasmine mig att fotografera en löpningstävling. De äldsta sprang 10 km ! shit...

Det var väääldigt kallt ute och regnade lite. Men huvudsaken är att vi hade kul, och det hade vi. Iallafall jag ^^ Efter tävlingen fick vi varsin hundring som "lön". För den gick vi och åt pizza :) Gott!

Lite bilder kommer senare. Kanske på Måndag, för de ligger på min dator hos pappi. <3


P.S Här är en liten gullig video som jag hittade på Alexander Rybak's facebook.
Om du klickar här kommer du direkt till videon. :)


Ha det bra ! <3 Kramar !


Kul dag med Jennifer <3

Idag direkt efter skolan, gick...eller ja...sprang jag och Jeje ner till bussen. Klockan var 5 i tre och bussen gick 8 över ! Bråttom, bråttom ! Vi som skulle köpa busskort till Jennifer innan vår bussresa.
Som tur var hann vi och var i rätt god till mot slutet. Så innan bussen hann komma, sprang vi in i kiosken och köpte 5 klubbor :P

Jennifer hade aldrig varit i vår nya lägenhet innan, förrän nu då :) Hon tyckte det var fint ^^
Vi sjöng singstar, spelade Buzz och hade det riktigt roligt ! :) Tyvärr tog vi inga bilder under kvällen.

Nu är klockan 00.13 och jag ska strax sova. Är en nattmänniska som ni säkert känner till :P

Imon ska jag och Jasmine ta kort på ett springlopp. Vi tar med våra systemkameror och fotar loppet och såklart vinnaren. Ska bli riktigt kul ! Vi ska samlas där kl 11.00 så jag måste sova nu.
Gå in på deras hemsida här !

Ha det bra så ses vi imon. Då kan det finnas möjlighet till att lite bilder från dagen kommer upp, men det är inte säkert. Puss !

Inlägg !

Hej alla som snart ska sova !

Jag ska sussa kudde jag med snart. Ska bara fixa iordning lite för imon och duscha :)

Idag hade vi Elevens val i skolan. Det innebär att man får några saker att välja mellan som man får arbeta med under hela dagen. Jag och mina polare tog Film och regi. Vi spelade in våran efterlängtade parodi på New Moon (Twilight-serien, film 2). Det blev väldigt lyckat.
I slutet av dagen trodde vi att Jasmine hade spelat över hela bandet. Shit vad all kändes meningslöst ett tag. Sen hittade vår ledare 10 min på bandet. Hurra !
Emma hade med sig systemkamera så vi tog lite bilder "behind the scenes" också :) Hon lägger nog ut dom i sinom tid. Besök hennes blogg här !
Jag såg förj***lig ut som Edward Cullen (Robert Pattinson). Inte ett dugg likt, men kul va det !

Jag känner att detta kommer bli ett ganska långt inlägg, men det gör la inget ?? :P

Idag tog jag lite kort på mina kära syrror som gungade lite utanför vår lägenhet. Jag tror inte jag får lägga ut dom, men medan jag gjorde det, tog jag lite andra naturbilder. Inte så många, men här finns 3 st ! Ni kan titta på dom när dom läst igenom resten av inlägget. Men, lugna. Det är ändå slut nu ^^

Här är bilderna! Enjoy!

Vi har så fina buskar utanför vår lägenhetsrad. Så lätta att fota !

Fint träd <3

Buske !

Träd !

Nu ska jag sova ! God natt !


Bråådis !

Heeej all my blogreaders !
Vi ska åka och titta på när storasyrran har en liten mini-konsert i skolan. 2 min tills innan vi åker. Jag har lite brådis. Skriver mer när vi är hemma igen. Tjaooo!

Har alltid svårt att hitta på en rubrik...

Nämen tjenare !

Har inte bloggat idag, och vill inte vara en dålig uppdaterare. Iförsej, så har jag kanske 4-5 läsare högst, men de behöver ju också något att läsa.
Detta är ett inlägg som jag skriver, men inte har något speciellt att skriva i.

Hmm...vad ska vi hitta på...jo ! För er som vill titta på ESC pågår det just nu. Skynda er till TV-apparaterna om ni inte vill missa ! Själv hinner jag nog inte titta pga engelskaläxa. Typiskt!
T H A T ' S   L I F E ! :)

Här får ni en jättefin bild på förra årets ESC-vinnare, 2009. (Det borde ni veta vem det är vid det här laget!)^^ Ha en bra kväll, så håller vi tummarna på att jag har något roligare att skriva om imorgon ! Chaoo!


typiskt !

Jag sa ju i förra inlägget att bilder skulle komma från besöket hos min moster. Lugn, det kommer. Just nu när jag ska ladda över står det "Fel vid sidhämtning". :S Typiskt !

Lyckades med en bild iallafall, och den av tagen av mig alldeles innan mamma kom. Utanför mitt lägenhetshus ! :D

 

Jag lovar att fler bilder ska publiceras, inte just nu bara x)

 


Då va det dags igen !

Om 5 min kommer mamma som hämtar mig och syrran. Vi ska till moster Anna och kusin "Ossi" och träffas där med mormor och morfar. Ossi har, precis som jag, nyss köpt en systemkamera. En Nikon D5000 ! :D

Jag tar med mig min, och han tar med hans, så är det bara att sätta igång fotandet! Bilder kommer nog senare ikväll ! <3

Nu måste jag dra, tjaooo!

Festivalborg 2010

Vad kul det var igår! Trodde inte Festivalborg kunde vara så kul, asså! Emma hade med sig sin Nikon D60, så jag tog inte med mig min. Skulle vara onödigt att gå runt med två kameror.

Vi träffade Erik Grönwall och fick autograf, kram + bild !

Ahm va ju bäst, asså! Ahm kommer fram till Erik :

Ahm: Får jag röra ditt hår?
Erik: Klart! Rufsa till det hur mycket du vill!


Haha, att hon vågade! Vi hade skojat om att hon skulle göra det eftersom hon tyckte att hans hår var så coolt. Helt plötsligt såg jag någon som rufsade i hans hår. Det där är ju.....AHM! xD


Här är lite bilder! Tagna av Emma Svärd! Enjoy!

Jag och Erik!

Ahm som rufsar Erik's hår!

Jag och mina polare!

Jag och Erik!

Jasmine och Erik!

Emma och Erik!

 

Söta bilder, va? Jasmine's kusin var också med och fick ett kort tillsammans med Erik, men vet inte om jag får lägga ut den.

 

Det var iallafall en rolig kväll! En oförglömlig en!

Men bara så ni vet, jag har inte glömt Alexander Rybak ! <3