Dagens bild

Söt bild va? Alex's fiiiina ansikte, och sen ûbersöta tröjan! Kan det bli bättre?
Man känner för att krama honom med den t-shirten på :) Vad mys det skulle vara! ;)

Ops!

Oj! Har glömt att visa det jag inhandlade för några veckor sedan! :o Ledsen, här är det!

Alla är köpa från GinatricotOch ännu ett sorry, för att ni inte fått se min väska. Ni ska även få se 2 skjortor från GinaTricot, som var på rea ^^ Men är lat idag, så det får bli snart iallafall :) Kramkram!Alexander Rybak - Bergrosa i Oslo

Jag har glömt att visa er, ni svenskar, som inte kunde se detta. Det är Alexander Rybak som uppträder med "Bergrosa" i Olso, på Norges sörj-dag, efter allt som har hänt. Riktigt fint...Enjoy. :love:

(Notera att nästan alla i publiken håller ett fånge rosor för att hedra alla offren..mäktigt!)


Håkan på video

Här är det som jag filmade i Onsdags! Enjoy!

Vid protesfabrikens stängsel samt Känn ingen sorg för mig Göteborg


Dom där jag kommer från


River en vacker dröm


2 steg från paradise


Håkan i Lysekil 27 Juli 2011

Hej!

Nu känner jag att, jag har både förlorat er och lusten att blogga. Men jag måste nog försöka lägga ut mer, för er skull, och för min. För jag vägrar lägga ner denna bloggen! :D Så var inte oroliga! :D

Istället tänkte jag berätta om Håkan-konserten i onsdags! :D

Vi åkte tidigt på onsdag-morgonen, rakt mot Lysekil! Fast vi stannade till och postade mitt Unicef-brev (Förklarar mer så småningom om mitt val). Bilresan tog ca 2 timmar. När vi kom fram parkerade vi, och gick mot scenen, där allt skulle äga rum. Det var verkligen folkstorm där..Not! Vi var några av de första där. De hade samma kösystem som på förra konserten, så vi fick nr 8-11! Shit va bra, va?? :D

Vi var väldigt glada över det, så resten av dagen chillade vi på en brygga, hade matsäck, vi åkte till campingen och satte upp vårat tält. Vi sov nämligen över där en natt :) Mysigt! ^^

Sen återvände vi till scenen och köade där i ungefär 1 timme. När det var insläpp kl. 17.00 spörtade vi mot scenen, och kom lyckligtvis i mitten längst fram, vid avspärrnings-staketet! :D Efter det, var det bara att vänta inne i arenen i 2 ½ timme till. Jag löste lite korsord (som jag suger på!?), sov lite, tog lite kort, osv. När jag vaknade upp var det bara en halvtimma kvar innan det var dags för Håkan att kliva på scenen!

Ni som har varit på stora konserter innan, vet att längst fram i mitten, är faktiskt ganska farligt och jobbigt att stå i. Alla trycker på, knuffas, pressar och hoppar på en. Så vi gjorde oss förberedda på det värsta. Genom att trycka våra handflator mot staketet och pressa bakåt, så att man inte snubblar och blir ihjältrampad där i folkmängden, för det har faktiskt hänt.
Efter 7-8 låtar stod vi inte ut längre. Vi blev tvungna att gå därifrån. Men i all trängsel, skulle det bli kalabalik om vi tryckte oss ut och lämnade en sån bra plats ledig längst fram. Så vi sa till Security om hjälp. Så det slutade med att vi blev upplyfta, mitt framför ögonen på hela publiken, och rakt framför Håkan Georg Hellström! Hahahaha! Det var riktigt roligt! :D

Så resten av konserten stod vi vid kanten, men kunde ändå se allt bra från sidan. Håkan kom även fram till oss, just där vi stod. Kanske för att gottgöra vår besvikelse om att vi mist våra platser..? Vem vet?

Sedan, efter konserten tog vi oss en hamburgare, och körde sedan "hem" till campingen.

Jag tycker att, även om det blev lite strul där i början, så var ändå konserten värd att se, och det där med trängseln, en nyttig erfarenhet. I fortsättningen kanske inte vi ska stå i mitten, rakt mot Håkan. utan kanske lite mer i kanten. Där vi har chans att njuta av konserten och inte behöva tänka på att vi ska spänna alla muskler i hela kroppen, eller vaka över sitt liv. Utan verkligen njuta. Som förra konserten vi var på i Göteborg! :)

Tog lite bilder, men filmade även 3-4 låtar, som jag kommer ladda upp på min Youtube-kanal. Men jag kan länka såfort allt är färdig-uppladdat! :) Enjoy!
Folkstorm i Lysekil...

:)

:)

:)

Jag, i ivrig väntan (Notera H.H-tröjan, Ankar-halsbandet, hatten m.m) ;) Det gäller att engagera sig :)Jag :)

Mycket folk! Drygt 2500 personer kom! En liten konsert, detta. Full park! :D

En tekniker kom in på scenen och satte Håkans hatt på stativet, alla blev heltokiga och skrek! :o
Av en hatt! :s

Äntligen, Håkan!Han är för söt :)
Japp, då var konserten slut. Det var i denna vinkeln vi njöt av konserten resten av kvällen :)
Jag klagar inte iallafall :) Bara jag lever xD

Dag 2 - vi ska precis ta en chill vid stranden, innan hemfärd :)


Jag har inte berättat det, men mitt favoritcitat ur alla Håkans texter någonsin är:

"Köper en kaffe och en kaka, går raka vägen ut och svinar alltihopa ner i gatan"

Klart bäst! xD


Ett litet dopp är aldrig fel :)

Påväg hem! Vi tog färjan, för ovanlighetens skull :)


Det var allt för idag. Dock ett väldigt långt inlägg, men det är väl en riktigt bra start nu när jag ska försöka skärpa mig med bloggandet? :) Så har ju ni något att läsa ^^

Nu ska jag lägga mig! Har tagit tid detta, så nu ska det bli skönt att vila. Pusspuss!
H.H konsert!

YES!

Nu är det på G! Nu håller vi på och fixar oss med Håkan-tshirts, broscher och ankare runt halsen! Inför Håkan Hellström-konserten idag i Linköping! Wooo! Jag är taggad!!!

Vi åker kl 10, är framme kl 12, och ska övernatta med tält en natt efter konserten. Det blir ju så sent att resa i 2 timmar mitt i natten..

Så nu blir det att köa i timmar, som vanligt. Det är ju det vi är bra på ^^ Ha det!

( Klicka här för att komma till min Youtube-kanal för alla mina tidigare videos från Håkans 2 senaste konserter i Göteborg )Fallet Henry

Hej

Ja, hur känns det för er idag, efter allt som har hänt? Man är ju såklart lite deppigare än vanligt, men, man får försöka leva vidare..Så igår satt jag och syrrorna och tittade på en av mina favoritfilmer. Den är en av de bästa jag någonsin sett. Fallet Henry , med Harrison Ford i huvudrollen. Så otroligt bra, inget är dåligt. Allt är bara så gulligt och fint :love:

Så om ni någon gång ska hyra film..hyr inte sån skit som Baksmällan II eller sån skit. Ta och hyr Fallet Henry! (Y)

Be för Norge inatt

Jag känner att, efter hur allt har blivit, så vill jag bara lägga min mening om det här. Något måste man säga.

Detta kommer bli ett rätt så bildlöst inlägg. Jag orkar inte lägga upp en massa artiklar som jag brukar, men jag ska såklart länka så att ni kan läsa själva.

Jag vet inte hur jag ska säga. Detta kom så plötsligt. Ni som inte vet vad jag snackar om, så talar jag om terrorbomben i Oslo, Norge som skedde i eftermiddags, och skottlossningen på lägret. Ni som inte fattar ett dug, klicka här och här .

Det är så tomt bara. När jag såg det, blev jag så oerhört deprimerad, jag ville bara gråta. Jag har aldrig känt så förut, inte för något sådant liknande. Jag kanske låter känslokall, självklart blir jag ledsen och ber till Gud att allt ska lösa sig, men jag tänker alltid "Såhär är världen idag..". Och det sårar mig djupt. Jag vet inte vad jag ska göra mer, det känns som om allt går utför, som om det bara rullar en stor stenkula mot en, och den går inte att stanna. Som om Jorden hänger på ett tunt snöre som när som helst brister. Så känns det. Det finns ingen tygghet längre. inte någonstans. Hur ser det ut om 5 år? Hur ser det ut om 20 år, eller 50 år? ....Ingen vet. Jag kan bara säga att, jag är rädd. Jag är rädd. Jag är rädd, för det är nära mig och mina nära och kära. Detta kanske bara var ett norskt politiskt uppror, men jag är ändå rädd.

Jag vet, det låter kanske fånigt, men för mig är det helt självklart. Så fort jag hörde det på nyheterna om bombattacken, tänkte jag direkt på Alexanders välmående, han som bor i centrala Oslo. Det var mycket därför jag blev så deprimerad. Jag visste att han var i välmående, annars hade de skrivit om det i tidningarna. Men jag tänkte mig "om hur det kunde ha blivit ifall han var med i bombattacken". Jag blir så ledsen. Så jag förstår dem som sörjer ikväll, om hur deras barn, sköts ner, flydde skräckslagna, i land och i vattnet. Hur de fick kämpa för varandra, för att överleva. ( Det blev mycket text nu, jag vet. Men, tänk er själva. Det kunde ha varit eran mamma, eran syster, er kusin, er bästa vän, er tvilling. Vem som helst.

Jag loggade fort in på Facebook för att hålla mig uppdaterad om Alexander. Han mådde fint, som jag hade hoppats. Men han är också ledsen inatt, och lider med oss. Därför ville han dela det med oss. :love:


Så nu tycker jag att alla ska ha en tyst minut för de som avlidit i detta trauma. En tyst minut för de som förlorade en familjemedlem idag. En tyst minut för dem som medlider. En tyst minut för dem som gjorde detta, dem som har haft en förjävlig uppväxt, och som dem men för livet. Det är synd om dem också, som inte fick tillräckligt med trygghet och kärlek som små. Låt oss nu alla ta en tyst minut, för alla som lider denna natt...Låt oss be..nu.

:love: R.I.P :love:

Kämpa för varenda unge!

Kämpa för varenda unge!

Varje dag, året om kränks och utnyttjas barn medan omvärlden tittar på – eller bort. Så skulle det inte behöva vara. Alla har vi ett val. Antingen gör du ingenting – eller så gör du någonting. Tillsammans kan vi förändra förutsättningarna för miljontals barn världen över.

Det går att skydda barn mot våld, övergrepp och exploatering. Det går att ge dem trygghet, utbildning och mat för dagen. Och det går att befria barn från ett liv som soldat, gatubarn eller prostituerad.

UNICEF, världens ledande barnrättsorganisation, finns på plats i regeringskorridorer, slumområden, flyktingläger och avlägsna byar och arbetar dygnet runt för att ALLA barn ska få den barndom som de har rätt till. Det handlar om så självklara saker som till exempel rent vatten, vaccin mot dödliga sjukdomar, bra hälsovård, skola och skydd mot våld, övergrepp och diskriminering.

På unicef.se kan du vara med och kämpa för varenda unge, eller sprid budskapet du också genom att blogga, twittra eller" facebooka" om barns rättigheter.

Vi kanske inte kan förändra världen idag, men allt stort börjar med något litet. 
Du kan göra större skillnad än du tror.

Ps. Vill du gå med i vårt nätverk bloggare för varenda unge - läs mer här!


För varenda unge!


Ni läste mitt senaste inlägg, hoppas jag. Nu har jag fått nya krafter!

Jag lever på 1 050 kronor i månaden, och klarar mig knappt. Men nu får jag allt börja lida ännu mer! För nu vill jag bli Värdsförälder på Unicef, genom att skänka 100 kr i månaden! Gör det du med! En hundralapp mer eller mindre..det köper vi väl ändå upp på godis! Det är nu som det är kris, det är värre än någonsin! Vi är alla människor, så varför ska vissa behöva lida bara för att de slumpmässigt råkade födas i just det fattiga landet? Det är aldrig deras fel, så...Gå med nu, idag..nu!


bloggare-varenda-unge-200-150-flicka


"Vi dör!"


Jag är hemsk, jag vet..

Förlåt, förlåt!

Gud..vad ni har fått vänta, i flera dagar! Jag ber så hemskt mycket om ursäkt!

Detta "Förlåt-inlägget" skulle t o m kommit i förrgår! :( Sista gången..förlåt! :'(

Det är så att...jag har tappat lusten att blogga.. Men bli inte oroade, jag lär komma tillbaka. Men nu på sommaren blir det ofta att man kommer ifrån bloggandet. Ni vet ju själva, ni bloggare.

Imorgon ska jag till stan och shoppa :) GinaTricot har fått in nya grejjer :) Det ska checkas! Sen ska vi fixa iordning lite här hemma, och på torsdag blir det gym! :)

Låter väl bra ? :)

Nu vet ni lite iallafall!

Jag lovar att jag ska visa det jag köpt + den där väskan jag snackade om i mitt senaste inlägg :) PUSS!


Tbx

Heeej :)

Nu är jag tillbaka här hemma och har tvättat av sminket och händerna, mycket bakterier på festivalen.. ;)

Fick köpt en ûberfin väska!!!!!!!!! Är så glad för den, endast 200 :- ! Visar den imorgon! =)

Puss!

Hajjhajj

Nu drar jag en sväng till "Fallens dagar" i Trollhättan, ska kika runt lite o göra nåt åt min tråkiga lördagskväll!

Idag blev ju typ ingen bloggning, men hoppas att jag ska få tillbaka inspirationen imorgon :) Ha det! Puss!

Dagens bild

Detta är en av mina favoritbilder på Alexander, och har alllltid varit! Den är tagen från en intervju någon gång i maj-juni 2009! :) Jag älskar verkligen hans blick här :) Mmmmmm :)

10 hours

Om ni inte kan somna...då kan ni lyssna på dessa, HELA NATTEN!


Dock är inte låten ett dugg bra för övrigt, och ett väldigt dåligt budskap, men jag tycker det är så himla kul, hela refrängen! Här är lyrics:

Woah woah woah woah wowoah woah Woah woah wowoah woooaaahhh Wowowoah wowowoaaah wowowowowoooaaahh Zzzzzzzzooooooooohhhhhhhhhhhh Aaaaaaaaaaaaaaaaah Woah woah woah woah wowoah woah Woah woah wowoah woooaaahhh Wowowoah wowowoaaah wowowowowoooaaahh Zzzzzzzzooooooooohhhhhhhhhhhh AaaaaaaaaaaaaaaaahWoah woah woah woah wowoah woah Woah woah wowoah woooaaahhh Wowowoah wowowoaaah wowowowowoooaaahh Zzzzzzzzooooooooohhhhhhhhhhhh Aaaaaaaaaaaaaaaaah

The annoying Orange

Alltid kul, men kanske lite tröttsamt. Denna är till för er med bra tålamod, och dålig humor ;)

En av mina favoriter som man aldrig tröttnar på :) har lyssnat på den i 7 ½ timme som högst! :)


Trololo!

Det säger väl allt? :)


Karamelldansen

Jo..den har väl sin charm, dom dansar gulligt, och en söt melodi. Enjoy!


 

Peanut Butter Jelly time!


Ding ding dong

Detta är en lite väl grov parodi med harry potter med Günters låt "Ding ding dong".

Tyckte den var rätt rolig, och passar till dagens HP-tema.


Så...ha nu en trevlig natt :)


Jag idag

Man får väl bjuda till och engagera sig lite, eller hur? :)Harry Potter och Dödsrelikerna del 2

Harry Potter och Dödsrelikerna del 2

Japp! Det är helt klart dagens bästa händelse! Bästa händelsen ..denna månaden iallafall!Jag säger bara....

VILKEN FILM!!!!

Otroligt bra - Harry Potter och Dödsrelikerna del 2!

Om jag hade recenserat denna i Expressen eller nåt...Denna hade fått 5 getingar, helt klart!
(Dock såg jag att den bara fått 4..)

Den innehåller så mycket, på samma gång. Mycket detaljer, spänning, romantik, äventyr och fantasy, och bär med sig ett lyckligt slut! Är inte det så bra som det kan bli? :D:D

Jag lovar, jag grät från början till slut, ständigt! Jag började böla när man såg "Harry Potter och Dödsrelikerna del "-texten/titeln, alldeles i början av filmen. Jag tänkte "Det här är verkligen slutet".
Så för er som ska se den, ta med näsduk!

Jag minns första gången jag såg - Harry Potter och de vise sten, på VHS, i husvagnen med mamma, pappa och syrrorna. Jag minns hur rädd jag var, och att jag blundade i slutet när Voldemort kom. Men på något sätt har jag alltid blivit så bekväm när jag ser filmerna. Dem har nånting som inga andra filmer har. Det kanske beror på att de inte kommer från USA, för där ska ju allt vara så överdrivet och spexat. Detta kommer från ett ganska litet land - England. Där har dom stil!Harry Potter imon!

Sitter här och råtaggar inför imon! Då jag, syrrorna och pappi drar till Bergakungen för att se HARRY POTTER OCH DÖDSRELIKERNA DEL 2's premiär! I 3D! Awesome right? :)

Är aspepp! Är både ûberglad och ûberledsen, eftersom det är sista filmen!

Vad ska man tycka och känna om detta?

Hur känner ni?


Se trailern här!


Dagens bild

Japp! Denna bilden är ju bara helt perfekt! Är så stolt över att ha fått denna, i MITT album! :)

Det väcker även mycket känslor och minnen, bra minnen :) Kom och tänka på konserten idag, så den förtjänar dagens uppmärksamhet! :)


Hemma nu

Hemma nu från Liseberg!

Ja, vad ska jag säga :) Måndagen slutade helt ok! :) Vi såg ju då bl a Perrelli, Jessica Andersson och Alcasar. Så det var väl trevligt. Dock stod vi ju inte liiiika långt fram som sist ;) Men, man såg skärmen iallafall :) Efter showen mingla vi runt lite, köpte oss en coca-cola, kollade lite bugg(usch) och spelade lite på hjul. Vann inget denna gången, men förhoppningsvis så ligger turen i våra händer nästa gång..eller?

Så nu är jag hemma och ska sitta lite vid datorn, sen tvätta av mig all komsetik och krypa till kojs till That 70's Show. Låter väl som en bra kväll?

Såhär ser man ut nu idag då. Enjoy!Lotta på Liseberg - igen

Hejhej!

Nu ska jag hoppa in i duschen, utan att halka ;)

För kl 19.00 drar vi till Liseberg för att ha lite kul under Lotta på Liseberg, dock kommer Charlotte Perrelli som inte är en alltför stor favorit. Men hon är ju en människa hon med :)

Så det blir ju inte den bästa Lotta på Liseberg, men absolut värt, eftersom det är med min kära familj, på Liseberg, på mitt lediga lov! :D

Ha det!Drömtelefonen

Vore inte detta drömtelefonen? ;)
violin-phone_pcHtS_5913

Källa

Sommarintervju

Denna är en riktigt underhållande intervju, eftersom det handlar om hur Alexander ser på sommaren. Den är på engelska, men finns även på norska - här.

På många punkter har vi vissa likheter faktiskt. Det här med att vi hellre sitter inne och spelar dator/videospel när det är fint väder ute, än att gå ut och göra något! ;) Fråga min familj, dom får tjata ut mig i solen ;)

Enjoy!

Jag tycker Alexander är en bra förebild på nästan alla plan, men en grej som verkligen visar att Alexander är en go, stabil och smart person är.. han dricker inte. Ett exempel- snabbfråga nr.4

Jag menar, hur kan man inte tycka Alexander är vettig i det han gör och säger? Dom som inte förstår sig på Alexander, förstår jag inte mig på!

Inlägg nr 700!


Ja! Detta är mitt 700:e inlägg!

Känns bra, håller ni inte med mig? :)

Nu är det inte långt till 1000! :) Då lovar jag att vi ska fira stort/större! :)

Tänk att vi har lärt känna varann på 700 inlägg! Har det verkligen gått så fort? Känns ju som igår när jag startade denna bloggen! Det är även speciellt för mig, eftersom detta är den enda bloggen jag har haft som verkligen hållts uppdaterad! Jag har skapat 10000 bloggar, men bara tröttnat eller glömt bort den, hehe. Så det känns verkligen kul!Dagens bild

Denna bilden är ju riktigt söt! :) Håller inte ni med mig?

Vad gör han egentligen? Försöker han sälja skivan till babyn eller använder han bara CD:n som en ursäkt för att kunna gosa? ;)

Alexander blir alltid så glad i barns närvaro. Det har han sagt själv. Att barn ger honom energi! :) Det är faktiskt väldigt viktigt, och moget :) Så tummen upp, Alexander! :)

Förresten..vem gillar INTE barn? XD

Camping 2011

Här är lite bilder från veckan! Som jag lovade! Enjoy!

(Alla foton är tagna av mig och tillhör mig)


Jordgubbar!!!

Fritt faaaaaaaall!!!


Vi är en riktig jam-familj! :)

Här sitter vi trubadurer ;)

Ni missade väl inte Håkan när han var på Allsång på Skansen? Det gjorde inte vi ;)

Nice huh?Melker är så sööt! Fick jättefina bilder på honom! Detta lär bli ett långt inlägg, så varför inte bre på ordentligt? :) Enjoy! ↓


Otroligt fin utsikt! Långt långt borta kan ni se Uddevallabron! :)Vår husvagn- on the road!


Och sen jag då :)

Det var nog allt! :)

Ha det!

Home Sweet Home

God morgon alla solbrända sömntutor!

Japp, nu är jag tillbaka igen med härliga minnen från en go campingvecka med dem man tycker om! :) Vi kom faktiskt hem igår eftermiddag, men så hände något med min dator som gjorde att den stängdes av mitt under mitt inlägg (!) så jag sket i att göra ett nytt. Men nu verkar det funka och det var härligt att vakna upp i sin egen säng! :) Just nu tankar jag över bilder från veckan som varit och ska strax ner o käka frukost! :) Så vi ses efter bilderna är färdigöverförda och jag har en mätt mage!

I  l o v e  t h e  h o l i d a y s !Dagens bild

Snygg som alltid! Behövs inga förklaringar är inte! ;)

Jahopp

Jaja.. idag åker Anna och Oscar hem, efter 5 härliga dagar ihop.

Istället kommer Janne och Michelle hit (plastpappa & plastsyrra) och sover med oss till söndag :) Blir väl en bra vecka det här, trots allt! :)
Dagens bild

Bara för att han är så jääävla fin! Och för att denna bilden kommer från Lotta på Liseberg och ger mig flashbacks! Enjoy!

Jag mår bra:)

Bra så ni vet jag mår bra !

Här är livet härligt, soligt och underbart ! :D Än sålänge!

Ni som varit vid uddevalla, vet väl att det finns en bro där - "Uddevallabron". Campingen ligger alldeles efter den :) Så man kan se den från campingen :) Tips..om ni ska campa, åk dit! :)

(Från förra året):)


Dagens bild
Ni ser väl varför jag valde denna?

Är dom inte för goa? Man ser att de verkligen gillar varandra, på ett äkta sätt. Det är lite sött och se eftersom de lever i helt olika generationer. Så därför förtjänar denna bild, denna tisdags hyllning! Enjoy!

Allsangen igjen

Här kan ni titta o njuta medans jag är på Sveriges vägar och hav..

Här är ALLT som Alexander medverkar i, i Allsang på Grensen! :) Han e ju så söt!

(Obs! Engelsk translate!) Enjoy!


Lucy in the sky with diamonds

Hej alla!

Nu är vi äntligen framme till campingen, och fått vår plats! Nu återstår bara grillning och uppsättning av förtält, sen börjar den riktiga festen! :)

Okej...ska jag erkänna..så.. detta är ett tidsinställt inlägg.. Men vad ska man göra utan Internet egentligen? >:) Men detta är iallafall vad som är planerat!

Jag har tagit med systemkameran, så sen visar jag väl lite av min resa, även om det är som vilken campingsemester som helst..eller är den det..? ;) Det får ni snart se ;)Då ska man iväg då..

God morgon alla!

Idag bär de iväg för oss med husvagnen. Så ni får gilla allas Alexanders facebook-inlägg och youtube-klipp åt mig! Lovar ni det? :)

Just nu håller vi på att lassa in allt i husvagnen, mata kaninen, fixa lite här hemma och massa sånt. Många tänker "Satan va soft, bara ta med ett hus på hjul och njuta!". Så är det inte.. man måste ha med kläder till alla, fixa vatten, städa den innan, packa med förtält och utemöbler, allt möjligt! Massvis!


Bild: Ottilia

Man ska ha husvagn!

Japp...imorgon smäller det. Då åker jag iväg till Uddevalla med familjen för lite campingsemester! Det ska bli roligt, eftersom det är första riktiga saken vi gör nu på sommarlovet! :) Skönt att komma från denna kommunen också :)

Dock har jag inget Internet där, så  jag får väl försöka göra lite tidsinställda inlägg, kanske? Eller så försöker jag gå in via mobilen, men som ni vet så har ju jag en 3 år gammal mobil, så kanske inte funkar. Men, vi får se. :)

När jag tänker barndom, och tv. Så kommer jag alltid och tänka på Galenskaparna och After Shave. Visst så finns ju alla barnfilmer och bolibompa och så med. Men, när jag tänker på semester. Tänker jag på det här! Enjoy!


Dagens bild

I väntan på att bli insläppta på Lotta på Liseberg nu den 20 Juni 2011. Denna valde jag för att den påminner om en del känslor som dök upp när han gjorde entré på scen för sin soundcheck :love: Man var helt pirrig! <3

Shoppat

Förut idag stack vi in snabbt till backaplan innan de stängde för lite shopping. Man måste ju gööra något på sitt sommarlov ;) Så det blev två skjortor och två t-shirtar som är färgstarka och sommriga. Det är väl det som är inne, att ha nu..har jag märkt..
Enjoy!

(Den färgade skjortan är egentligen mer åt det gröna hållet, än blå, men blev lite fel ljus förut. Desamme gäller den grönblåa t-shirten! :)
Ut till stan - alltså Backaplan!

(Rubriken rimmar)

Nu drar jag till Backaplan en snabbis för att se om GinaTricot har något bra kvar på deras 50%-rea! Funderar på en jumpsuit, eftersom den bara kostar 250 kr nu! :D

Ha det!Puss!

Jogg utan grogg

Nu drar jag ut o joggar lite :) Ska bli härligt efter en hel dag inomhus. Så den där spa-grejen får bli lite senare :)

Ha det!(Stökigt rum xD)


Första "Dagens bild"!När jag fick idén till min nya kategori "Dagens bild" så tänkte jag på denna söta bilden, så det får väl bli premiär-fotot i denna kategorin! Enjoy!
Ny kategori!

Kom på en awesome kategori!

"Dagens bild" !

Låter inte det bra? :)

Det kan vara söta, roliga, eller weirda bilder. Mest från Alexander då eftersom han står för det söta och roliga, men man vet aldrig :)

Ottilia-dag

Hejhej alla, är det ni som är svenska folket? :)

Idag är det en Ottilia-dag, då jag (Ottilia) bara fokuserar på mina behov! :) Nu sitter jag här och äter jordgubbar och grädde! De e gott, och nyttigt! :) Sen ska jag sitta vid datorn lite till, och sen kanske ha något spaliknande nu inför beach 2011 :) Man måste ju vara fin :)

Ha det! :love:
P.S Är heelt bränd på axlar och i ansiktet sedan havs-utflykten, men som tur e syns inte det på bilderna :)
Åh, jäklar! Nu sa ja ju det! Faail! ;)