Alexander Rybak på Allsång på Gränsen

Detta bidrog Alexander till under kvällen vid Grensen :)
Han var ju också typ världens skickligaste programledare ? ;) Tycker ni inte det?

Resan Till Dig

Fairytale

Drømmedame

Visa vid vindens ängar


Plus alla hans sköna miner, vitsar och sin snygghet då under hela kvällen! :)

Alexander på TV4+ !

Sätt på TV4+ kl 20.00!

Alexander ska vara gästprogramledare i det norska Allsång på Gensen ikväll!!! Blir kul!
Mats Paulson gästar ju även programmet!

Här är ett klipp från hans medverkande i en duett med Carola år 2009 i Allsång på Grensen!


Alexander dansar med Katrine Moholt

Igår var det ju förberedelser inför program 2 av "Allsång på Grensen" som ska sändas nu ikväll kl 20.00

Ingen aning om vi får se det ikväll, men igår hölls det visst på med några jive-moves mellan Alexander och Katrine (Programledaren).

Enjoy! :)



Till haaaaavs!

Hej!

Idag har jag och syrran gymmat en timme, sen bar de iväg hem, för att duscha och sedan åka till HAVET!
Mmmmmmmmmmmmmmmm...det var härligt! Älskar att ligga på klippor, och kanske läsa en bok eller lyssna på musik! Dock var det liite för blåsigt, men det var nästan bara bra, för då känner man inte den stekheta värmen!
Fick faktiskt färg! Är väldigt röd i ansiktet och på axlarna. Så det är ju bra :) Sen blir det ju camping nästa vecka, så då ska man satsa! :)

Nu ska vi grilla! Blir gött!

(Mobilbild)


China Fur Trade Exposed in 60 Seconds

Jag har så jääävla mycket att säga, så detta blir svårt!


Jag kortar ner mitt "tal".

Detta...är nog, tamefan det VÄRSTA jag har sett! Jag har sett mycket, hört mycket och vet mycket, men det är det värsta! Åh Gud! Jag vet inte vad jag ska säga! jag gick in på ett event som min syster hade deltagit i, så var det en länk med detta klippet. Jag visste inte om jag skulle vara arg, ledsen, skratta, gråta, riva ut hela jävla datorn, skrika eller dö! Detta är så fruktansvärt! Gaaaah! Hur ska jag uppmärksamma detta på ett förtjänat sätt??


Jag hittar inte ord, det är skitjobbigt att skriva nu såhär sent, men vafan ska jag göra? Jag måste komma ut med detta, visa var jag står, vad som är rätt och fel, så ni har en bra förebild för mig som bloggare!


Jag har alltid varit en djurvän, fråga min familj. Alla djur har alltid kommit till mig och jag har alltid kommit till dem. Så detta är som att någon i min familj skulle blivit utsatt för sånt här! Hjälp mig nu!


På ett sätt, råder jag er att inte titta på klippet här nedanför..Eftersom ni lär må lika dåligt som jag gör efteråt...Men med samma vilja vill jag att ni tittar på det, bara så att ni kan inse hur jävla sinnessjuka dessa brutala männen är! De behöver vård, spärras in! Det är samma som alla dessa delfin-dokumentärer!


Dessa männen gör inte detta för att de tänker "Nämen oj, så bra! Nu kan folk äta Delfin-soppa eller ha en fin päls på vintern!" Ne! Dom tänker inte (för det första), De vill bara känna makt, kraft och utföra sina probem på små stackars försvarslösa djur, som har mer rätt än oss att ta plats och leva på denna Jorden. De kom fan först! Dessa män är redo att offra liv på ett så otroligt brutalt sätt, så att de kan må bra på sina sadist-behov och leva gott på alla pengar dom tjänar! Visst! Det hjälper dom i 5 sek! Ett liv går aldrig att ersätta! Människan är flera gånger starkare än små djur fysiskt! Dem har inte en chans! Så fort de är tillfångatagna är deras liv körda.


Detta går att stoppa! Gå med i detta eventet, för att stödja denna kamp mot ondskan! Klicka på "Kommer", skriv sedan i loggen ditt fullständiga namn, och orten du bor i. Sedan, bjud in alla dina vänner på facebook eller dela med dig här på bloggen! Det har jag gjort, och det är tamefan värt!


Här är klippet, det är 01.00 min långt. Men läs detta innan...


Detta är alldeles på egen risk när du väljer att se videon! Jag har varnat dig innan! Detta bör inte ses på under 15 år, kanske t o m högre. För vem fan vill se detta? Vem fan mår bra av att se detta? Vem fan får inte men för livet av denna? Tänk på det! Somsagt, du väljer själv! Det är inget jag står för sedan, effekterna efteråt dvs!


(Denna gången skriver jag inte Enjoy!)

> : (

Klicka här för att komma till klippets hemsida! Mycket bra sida! Obs! Engelsk text!


Önskar att det vore så..

Fick en fråga nu vid 21-tiden.

En fråga angående mitt senaste inlägg:

Svar: Nej, det är inte jag på bilden. Denna bild togs i Ukraina 2010, och den är utlagd personligen av Alexander på hans facebook. Så, nej det är inte jag. Men, självklart önskar jag att det vore så ;)

Här är förra inlägget! ↓



Sommar, sommar, sommar!

Det är dans i folkets park!

Ne, inte idag :)

Idag har jag bara legat ute i den otroligt stekande solen, påbörjat en roman av Anna Jansson, spelat spel med Michelle och fått lite färg :)
Dock inte mer än förväntat! Har legat ute nästan varje dag, osså händer det typ ingenting med mig. Jag som alltid får asmycket bränna ? Jaja, imon åker vi till havet, så det ger ju oss en bättre möjlighet till brynnska :)

Nästa vecka bär det även iväg till Uddevalla, campingen Hafsten där vi ska tillbringa hela veckan med Anna, min moster, och Oscar, min kusin! Blir mysigt! Det är en tradition att vi alltid åker dit med våra husvagnar och har det bara så jäkla gött! :)

Det är bara jag i mitt gäng som drar ut med husvagn på somrarna. Alla andra har rätt dåliga erfarenheter och tycker bara att tiden står still. Det beror ju på om man har ett roligt sällskap med sig, eller hur? :)
Så nu, går jag inte ut och solar mer idag. Jag ska byta om till normala kläder, ta en sval dusch, städa upp rummet mitt, och bara njuta av kvällen! Lite senare ska vi även skruva upp studsmattan i trädgården! Det är nästan bara fördelar med den. Den är kul, man rör på sig, man kan sola på den..etc..etc..etc. :) Enda nackdelen är väl att den är väldigt stor, och därför tar den mycket plats. Men vad gör man inte för att ha det roligt! ;)



Ut o sola!

Nu ska jag ut och sola!
Ciao!

Bild från förra sommaren, vid havet i Halmstad :) Mmmmm....

Vi ska ju ut och campa nästa vecka, så då blir det bruna ben med en glass i handen, mot horisonten!

Vissa likheter!

Visste ni att...

Alexander Rybak & Robert Pattinson fyller år på exakt samma dag, exakt samma år, nämligen den 13 Maj 1986!

Dessutom är de mina favoriter!!! :D Båda är helt perfekta !

Sen såg jag nu...

att båda gillar visst att vara bland elefanter ;)

Haha, kom å tänka på de nu kl 00.41 :D
Ska nog sova nu, så det blir nå gym imon!

Puss!

NattiNatti

Nu ska jag sova!


Har varit en rätt slapp dag med sol, städ, tv, osv.
Plus, värst av allt..Idétorka till bloggen! Men hade ändå inget intressant att tillföra :)

Så, nu lägger jag mig, så får vi se vad jag ska hitta på imon, kanske träna lite :)

Ha det bra! Godnatt!

Om ni inte kan sova, kan ni höra denna intervjun med Alexander från idag! Enjoy!



"Göteborg, Göteborg - det är alla städers stad!"

Nu drar jag och Linnea till Göteborg, Filmstaden för att hämta ut våra reserverade biobiljetter. Vi ska se den nya HarryPotter-premiären som har premiär den 13/7 tror jag, och idag upptäckte vi att biljetterna ska hämtas ut senast idag(!)
Så nu blir det full rulle till stan och sen får vi se vad som händer! Puss!


En gratislektion inom kodmallar!

Hej!
Fick en fråga för några dagar sedan från denna tjejen , som undrade hur man gör en sån där rolig liten bild-länk vid sidan av bloggen (Här är min) ↓ så får ni en snabb genomgång här! Kommentera gärna hur ni tyckte beskrivningen var efteråt. Enkel, okej eller svår?

Pilarna med siffror visar vilken ordning ni ska göra alla sakerna :)
Ett:

Två:

Tre:


Fyra:

Leta efter en kodmall i närheten av det stället ni vill ha den på, här ser ni var ni ska klistra in vad!


Slutligen..:



Hoppas det var en snabb och enkel förklaring! Tack!


Bästa midsommaren ever!!

Min midsommar i bilder:
;)

Intervju med Alexander & Mats

Ja, som vanligt slumpade jag runt på Youtuben och tittade på lite nya klipp, lite gamla, några favoriter etc. med Alexander. Där fann jag denne intervju med Alexander och Mats Paulson i Sommarmorgon. Denna radiosändning skedde strax innan de begav sig till Liseberg.

Jag tycker den är värd att lyssna på för att det är väldigt blandat i kategorierna, både om hur de båda valde att samarbeta, vad som skett och vad som kommer ske på Lotta på Liseberg (20 juni) och den allt möjligt. Det finns även svensk text för er som inte riktigt förstår norska.

Är det bara jag, förresten, som tycker att det är oerhört lätt att förstå Alexander, att han har en väldigt enkel norska? Man har ju hört den allra mest obegripliga norskan, så man är ju glad att han är så förståerlig ! Det vara bara en liten parantes.

Enjoy!


Jag idag

Såhär ska jag fira midsommar idag! jag, syrran + syrrans polare.
Vi ska grilla, o chilla ;)

Hur ska ni fira?

Ha det!

Häftigt ändå..

Satt och läste lite på Expressen.se när en artikel om Alexander och Mats Paulsson ploppade upp! Artikeln var ju givetvis bra och positiv. Den hade även ett ursött foto på de båda. Precis när jag skulle stänga ner sidan såg jag att den som hade tagit fotot på Alex och Mats, var Tommy Holl - min mammas kusin! :)
Han är en proffsfotograf som har varit med i de flesta TV-evenemang. Bl a Melodifestivalen. Så det är lite häftigt, jag som även funderar på att komma in i den branchen..kanske ligger i generna?


Glad Midsommar!

Hej på er & glad midsommar!

Vad hade ni tänkt göra på denna högtid?

Själv blir det nästan ingen action här hemma. Egentligen skulle jag följt med mammi och Janni med husvagnen men hade inte lust, så är hemma här och firar med syrran och hennes kompis. Helt okej :)


Foto: Rybaklover

Äntligen är den min!

Vet NI vad jag fann i brevlådan alldeles nyss.....?

Alexanders nya skiva! Wooohooow!! yes!

Har letat som en galning sedan den 15 Juni! Ville ju ha med den till Lotta på Liseberg, men den hade inte kommit ut i affärerna än.. -.- Ville ju få den signerad, men får la dra till Norge eller nåt och be om en autograf på den ;)

Nu när jag var hemma hos mormor och morfar på deras bröllopsdag, ringde pappa och sa att den fanns på Bengans i Göteborg och han erbjöd sig att köpa den!! Jaaa! skrek jag ;)

Så nu fann jag den i brevlådan! :D Den ska finnas på min hylla över sängen ;) Blir fint!



En Ûberbra sak jag fick reda på för 5 min sen!

Satt och chillade lite vid Tvn och snappade runt bland kanalerna där jag stannade på Tv4+ - där var det Allsång på Grensen, som är som våran allsång ungefär, fast i Norge då :)

Där var även Eric Saade och Herman's Hermits, som har låten "No milk today" som Alexander även gjort en cover på :) Så det var roligt att se.

Sen, när det var dags att avrunda programmet, sa dem att -

Nästa vecka kommer Alexander Rybak och ska vara gästprogramledare! Mats Paulsson kommer också! :D Blir kul! Så, detta sänds som tur var i Tv4+ - KOLLA DÅ! :D


Guldbröllop!

Hej alla läsare!

Nu har jag precis duschat, för vi ska till mormor och morfar och gratta dem, för idag firar dem GULDBRÖLLOP! :D
Häftigt...att ha varit gifta i 50 år ! Då har man verkligen hittat den rätte :)

Så nu ska jag föna håret mitt, och sen drar vi! Ha en fortsatt härlig dag!



Jag och Alexander i TV

Snacka om att jag dog!!!!! :D

Symmetri

Nu i morse när jag var inne lite på Facebook så kom syrran in och tittade länge på min nya profilbild där.
← Den såklart! ;)

Hon sa det att.. "Har inte Alexander väldigt symmetriskt ansikte? Han är så perfekt!"

Vi prövade och se om han var det..

Såhär blev resultatet! Enjoy!

Haha, rätt så likt ändå om jag får säga det. :)
Man ser ju att det är han iallafall :)
Höhöhö!

Mer behöver jag ej säga.

Jag vill verkligen dela med mig denna artikeln med mina läsare, för er som inte läser Aftonbladet. Men, även för er som gör det , ni kan ju alltid läsa den här en gång till!
Aftonbladet har gärna inte positiva artiklar om Alexander, men nu verkar dem ha hittat hem igen!

Eftersom 2010 var ett tufft år för Alexander, vill jag visa för omvärlden att..den kvällen i Måndags, när Alexander fick så mycket jubel och allt blev en enda stor succé.. det förtjänade han. Sådeså! Mer behöver jag ej säga.

Läs nu..



Frågestund - Svar!

Jag tycker att era frågor är bra, vettiga och värda att få svar på! Jag har fått massor med frågor via min frågespalt, kommentarsfältet och via min mail! ([email protected])
Så jag har valt ut 7 st frågot att besvara!
Jag är djupt tacksam! Därför ska jag svara så bra som möjligt!

Fråga 1 - "E"


Svar:

Hej "E"! Nej, jag kan inte gilla dem. För att jag har aldrig hört dem. (Hehe)
Vilken rubrik är det du syftar på? Kram!

Fråga 2 - "anonym"


Svar:

Hej..anonym! :D Jodå, det är okej att vara det! :D
Jo, det har jag svarat på speciellt, eftersom jag var där du syftar på, igår! Så här är en länk till
inlägget! Ha det! Tack för frågan!

Här är → länken!

Fråga 3 - "sötajag"


Svar: Du...ett bra svar kan du finna lite längre ner på sidan. Där jag beskriver hela min upplevelse om gårdagen! Dessutom finns det inget rätt och fel, men du har alltid rätt att fråga :)

Jag skriver även i inlägget att han är den mest empatiska, trevligaste och roligaste person jag har träffat. Där ligger nästan allt! Tack för frågan!

Fråga 4 - "linda"


Svar:
Hejsan, Linda! En bra fråga!

Det är egentligen bus-enkelt! Man behöver inte de mest avancerade redigeringsprogrammen för att göra en header/design! Du kan ha Windows XP's Paint! Det viktiga är att man blir nöjd med den!

Man måste nog dock ha en bra bild i bakhuvudet när det gäller kodmallar och stilmallar. För er som har en blogg så har ni nog säkert kikat runt här på publishme.se och sett en mängder flikar och länkar. Kodmallarna är det som bygger upp hela bloggen, även gör  stilmallarna, bara att de har olika uppgifter. Jag kan förklara allt detta i ett eget inlägg senare, om det är fler som undrar.

Men efter det så är det bara att lägga in den. Och...något mycket viktigt jag glömde säga.. Det måste vara rätt storlek på bilden!

Somsagt, jag förklarar mer noggrant och så i det enskilda inlägget!

Tack för en bra fråga!

Fråga 5 - "fredrik"

Svar:

Hej Fredrik! Oj, tack! Sånt gör mig på riktigt bra humör och ger mig starkare självförtroende här på bloggen! Tack tack!

Jag heter Ottilia. Ett mycket ovanligt namn i Sverige. Det är både gammaldags och kommer ursprungligen från Tyskland! :D Dock kan jag inte säga mitt fulländiga namn såhär öppet, men dem som vet, vet :)

Tack för komplimangen och för en bra fråga! Kram!

Fråga 6 - "Frida"



Svar:

Oj! Vilken Ûberbra och mogen fråga! :D

Om jag ska vara helt ärlig..så besöker jag inte sådär,, jättemånga bloggar. Det kan vara mina närmaste bloggvänners och kanske någon känd då och då. Men, inte mer.

Så eftersom jag nästan har noll erfarenhet så får jag ta två kända exempel som tycker skiljer sig lite från varandra, fast ändå inte.

Många har ju ofta talat om den berömda bloggerskan "Kissie". Jag besökte hennes blogg en dag. Jag tyckte så synd om henne i varje av hennes inlägg, och jag tyckte hon bara ville provocera, påverka och var bara patetisk. För rent ut sagt, det är hon ju. Man ska aldrig döma människor, men det är den bilden jag har fått av Kissie.
Därför tycker jag inte att hon är en bra förebild för Sveriges ungdomar. Hon bantar, plastikopererar sig...ja, jag kan inte jättemycket om kissie, men det är så jag säger det, när jag tar det direkt ur hjärtat. Så är det, och det är ingen bra förebild för ungdomar. Kissie har yttrandefrihet, precis som alla andra, så självklart får hon skriva om sina dieter, men hon bör inte, för Sveriges bästa. Det handlar om moral. Kvinnor ska vara nöjda med sig själva! Jag kan erkänna, att efter ett tag blev jag som...(nästan) beroende av hennes blogg när jag hade tråkigt. Jag gick in varje dag. Varför vet jag inte. Men, nu har jag inte gått in på veckor, och det känns bra.
Därför är inte Kissie (Alexandra Nilsson) en bra förebild i bloggmedia!

En bättre förebild är isåfall Foki. Även om hon också är mån om sitt utseende (kanske lite för mycket) så är hon inte...falsk. Om ni förstår. Hon visar även dagens ungdomar att, om man vill kan man lyckas! Hon har en känd blogg, bor i Thailand med sin pojkvän som är fotograf, har eget klädmärke...etc. Det går om man vill! (Y)

Det kanske inte alls var så du menade, men så menar jag!

Här är länkar till två bloggar som står mig nära och som jag också brukar läsa:

http://veggotallrik.blogg.se
http://j-zee.bloggplatsen.se/
Lycka till!

Fråga 7 - "Okänd"

Svar:

Hej! Tack för en underbar fråga! Självklart vill vi alla att han ska vara här i Sverige nu, och stanna med oss, natt och dag, för evigt! ...Men så blir det nog inte...
Det är iallafall min högsta dröm, att få vara med honom jämt. Därför håller jag alltid utkik efter hans besök i Sverige via hans evenemang-sida på facebook! Där står alla de kommande konserterna och spelningarna under året! 

Vad jag kan se nu, efter Lotta på Liseberg...så är det tyvärr inga i Sverige på ett bra tag. Allt som är uppskrivet på schemat utspelar sig nästan bara i Norge, ända fram i Oktober månad. Så jag är ledsen.

Antingen som tänker du "Den som väntar på något gott...", du kan ju faktiskt försöka maila honom, alla mailadresser finns här på hans hemsida! Eller, så tar du dig en dagstur upp till Norge och överraskar honom där! Lycka till!

Ha det! /Ottilia!


Så tack ännu en gång för alla underbara frågor!!

Ha de nu bra!

Puss!

Glömde en sak..

Glömde en sak jag skulle visa för er som jag kom å tänka på igår innan Loa Falkmans uppträdande..

Igår hade Loa...

Skjorta, kavaj och röda byxor, röda byxor, röda byxor! ;)



Alexander & jag på Lotta på Liseberg den 20 Juni 2011

Åhhh.....detta kommer nog bli det..absolut svåraste inlägget att skriva, eftersom det finns så mycket detaljer, händelser och känslor från gårdagen. Jag har sett Alexander 4 gånger redan (förutom igår) och jag har pratat med honom och tagit bilder och kramat och allt det där. Men igår kändes det riktigt speciellt. Så jag tar ALLT från början!

Jag och syrran Linnea tog 09.20-bussen och spårvagnen fram till Lisebergsporten, där vi utanför väntade från kl. 10.30 - 13.00. När hela Liseberg öppnade bara rusade vi in med våra årskort! Vi hade till och med vänt den svarta remsan rätt på kortet för att vara så snabba som möjligt. På Liseberg gäller det att vara först till kvarn! Vi rusade in, ställde oss vid Stora Scenens avspärrningar! Vi var kanske dem 4-5 första i en av avspärrningsraderna. Där stod vi och tittade på artisternas soundcheck på scenen. När vi var där var det hela tiden Orup som soundcheckade och det blev tröttsamt efter ett tag. Jag tänkte "Var är min älskling??". Det kanske tog någon timme eller två.. tills jag plötsligt tittade på Stora Scenens siddörrar... Ni vet.. när ni känner igen en nära familjemedlem på långt håll, genom att titta på kroppsrörelserna..? Så var det när jag såg Alexander komma mot scengolvet. Jag såg direkt att det var han!

Det var en OTROLIG känsla, ni anar inte! Jag var såå nära att börja storlipa, men jag blev tvungen att hålla tillbaka, lite väääl att lipa när man ser han från 100 meters håll, eller? Så det fick man vänta med..
Han och de andra artisterna repade på final-låtarna och allt var fantastiskt bra, nu ville man bara komma närmare!!

Vi blev sedan insläppta kl 16.00 och vi sprang och sprang, fast "Security" sa hela tiden -"Gååå, lungt och försiktigt!". Ofta man brydde sig? Så vi sprang och sprang, och fick platsen läängst fram! Jag blev överlycklig! Dock inte syrran, eftersom hon avskyr att synas i tidningar och i tv, hehe :) Men hon satt kvar för mig skull :love:

De körde genrep, och Alexander kom uuuut, på nära håll! Heelt magiskt! Han tittade ofta åt vårat håll och vinkade och såg så glad ut! Det värmde att se! Efter han framfört sin Ûberbraiga låt "Resan till dig" , skulle Lotta intervjua honom efteråt tillsammans med Mats Paulson, men då lossnade hans "stråkskruv" som används till att spänna stråken. Alexander letade och bjöd på sig själv genom att säga "Nu hade jag sönder fiolen igen" och skrattade. Vi försökte ju givetvis också leta där vi satt. Han frågade om vi hade tagit den (hehe) eller sett den. Åh, jag älskar hans ögon! Åh! :D Men, ne, det hade vi ju inte, synd var. Men det gick ju bra att spela utan den, märkte vi ju framåt kvällen! :D

Sen efter genrepet när det var nära till sändningsdags, kom Alexander ut.. stylead! Åh, vilken look, vilken outfit! Det passade honom precis! Och hans hår ska vi inte tala om! :D
Programmet gick igenom..för fort! :( Det var sorligt när det var slut! Men försökte ställa mig så nära scenen som möjligt, såklart! Det gjorde alla :)

Sedan såg jag några tjejer som var några år yngre än mig, som talade med en av "Security" och frågade om Alexander kommer ut så de fick träffa honom. Hon svarade kanske, och att isåfall skulle han gå ut vid sidan av scenen. Jag blev så glad och hängde på tjejerna! :D
Minutrarna gick och ingen Alexander dök upp..? Helt plötsligt började alla tjejer skrika och jubla! Jag tänkte "YES!" och tittade..  DET VAR LOA! >: (  Naaaj! :(

Efter en stund hörde jag skrik och jubel igen..Jag tittade ivrigt.. Damn! Orup och Le kid! Jag kände lite.. "VARFÖR!?"..

Ännu en gång, skrik.. Sanna Nielsen..jahopp.. "Då borde Alexander komma efter henne", tänkte jag.
Och det gjorde han! Det blev värsta trycket mellan alla, vakterna fick säga till oss att backa en meter, men alla fortsatte att trängas. Något som störde mig så oerhört var att, de första som redan fått bild, autograf och en pratstund..stod kvar! De släppte inte förbi dem andra. Gud, jag tacklade som skutan där alltså! Ojojoj! :D Tillslut fick jag tag i staketet, där Alexander stod och knödde mig fram..Puh.. Jag fick säga lite .."Alexander..?".."Alexander..?".

Tillslut tittade han, rakt på mig med sina stora bruna ögon! Jag log lite nervöst, och höll fram kameran lite för att visa vad jag ville. Han skrev klart några autografer till dem bredvid mig, och sedan, sa han till mig..

Alexander - "Åh, Hei! Takk før sist!


(Jag tänkte...OMG! Detta händer inte..! Jag svarade..)

Jag - ":o Jaså, minns du mig?"

Alexander - "Jajaja, det klart!" :)

(Egentligen minns jag inte exakt hur jag sa efteråt, men typ..)

Jag - "Vad bra!!" (Eller nåt).

Sedan..

Jag - "Kan vi bara..ta en bild?"

Alexander - "Javisst!"

Jag - "Nya facebook-bilden, du vet, hehe."

Alexander - "Åh, jajaja" :)


Sedan tog vi bilden, jag sa tack, och han sa hejdå. Det var otroligt! Hade gärna stannat längre, men ville ju tänka på resten av Alexanders fans/vänner.
Det är oerhört beundransvärt när en så stor artist, kommer ihåg, ett fan av 10000000000 fans! Det är riktigt imponerande! De flesta artister bara ser en lapp flyga omkring i folkmängden och skriver något kludder och sen skickar tillbaka. Sån är inte Alexander. Han stod kvar där, tills alla i tängseln fått vad de önskat. Han förstår nog hur vi känner oss.

Så nu kan man säga att jag känner Alexander, för det gör jag ju. (hehe). Nä, men ärligt. Om vi nu säger det, så är han den mest empatiska, roligaste, snyggaste, trevligaste person jag känner! Det ska bli ett nöje att träffa honom mer i framtiden! För det ska jag!


P.S Det var kallt ute

/Ottilia


Den som väntar på något gott...

Jag tänker inte skriva något om dagen, nu inatt!!

Det får vänta tills imorgon! Den som väntar på något gott... Ni anar inte....Jag mår bra!!!!
Det var värt all väntan..somsagt, den som väntar på något gott, väntar aldrig förlänge!

Kan lägga ut detta till er sålänge..för imon- ska jag ha sovmorgon! :D


Från GT:






:love:

Godnatt!

Söndag kl 23.55


Angående imon..

Jag såg här att jag fått 6 frågor till min frågestund, redan!! Shit, tack!!

Fick en fråga som jag tänkte.. att den kan jag inte svara på på tisdag för då är det försent.

Fråga:



Jo, jag ska... till Liseberg! Jag ska köa i ca 9 timmar för att få en bra plats till "Lotta på Liseberg", för vem kommer då...?

Jo...
Alexander Rybak!

Det är därför! :D Jag ska ha med paraply, matsäck, kamera och massa annat! Det blir en tuff dag imon! :D

Tack för en bra fråga!




På ryska..

Fick nyss lära mig av en riktig ryss...

Alexander Rybak eto pikrasna!

= Alexander Rybak är vacker!

:D Stämmer så riktigt så :D



Frågestund!


Frågorna kan handla om vad som helst!
Om Alexander Rybak, om design och headers, om mig, om tips eller råd, om vad som helst!

Somsagt, frågestunden avslutas nu på tisdag kl. 16.00!

Lycka till!

Ajajajajjaj..

Hej..
Mår inte jättebra idag pga kvinno-ärenden, om ni förstår..

Så ska vila upp mig ordentligt idag iför imorgon! Ser fram emot det :)
Så idag får ni besöka lite andra bloggar..

Här är två tips-bloggar som jag står nära till:

http://veggotallrik.blogg.se/
En go tjej från Stockholm som skriver om sin vardag, kärlek och liiiite Rybak :)

http://j-zee.bloggplatsen.se/
En skön tjej som är en flitig Rybaklover-läsare som gillar Jedward och Rybak! :D




Vill ha..

Vill ha lite kul grejs från Lagerhaus, eller som jag brukar kalla det - Lusthaus ;) Hihi!


Singing in the rain-paraply :D

Olika roliga och användvara ljud vid alla tillfällen! :D

Söt tygväska att ha på stranden eller vid liknande sammanhang med lite sailor-style! :D

Fick bara ett ryck att kolla grejer :D

Impuls-shopping!

Hej! Impuls-drog till GBG med syrrorna !

Direkt efter förra inlägget drog jag på mig skorna och hängde på syrrorna till en sväng till Nordstan! :D
Linnea som fyller år idag ska ut och fira det ikväll med vännerna och ville ha en ny klänning, så det var mest fokus på henne med tanke på att vi hade 1 ½ timme på oss bara :o

Men... fick köpt en grej.. en väska på Missäy! Woohoow! Har verkligen behövt en bra väska.. ni ska se min nuvarande.. fy fan!
Jag älskar den, den är rymlig, snygg och behändig, men otroligt trasig! Så är ju lite sorgligt att inte använda den mer, men..:( Vad ska man göra?

Min nuvarande:
Ni ser nedan, att man kan dra bort läderbitar från väskan! :o Riktigt dåligt! Men haft den i 2 år nu så de kanske är dags för en ny nu då?


Älskar min nya speciellt, eftersom jag ääälskar knapp-strukturen på den! Enda sedan jag blev ett STORT fan av My Chemical Romance, så har jag älskat det!

M.C.R :love: ↓




Mwah! :D Najs, huh?

Och ja, den är blå :) 199 :- på Missäy!

Hittade en till väska som jag dog för!! Så ska köpa den vid senare tillfälle, men snart! :D


Ha den äran, syster!

Idag fyller syster Linnea 19 år! Wooohoow! Grattis! Vill också va 19 ;) Tagit studenten, får gå ut på krogen och ta körkort (redan förra året) och allt som man får göra.. Vad kan en 15 åring göra? Jodå..men det är ju liiite för intimt ;)

I morse kom vi in och sjöng för henne med paket från oss familjemedlemmar :) Jag och Elvira hade planerat att sjunga Håkan Hellströms "Kom igen Lena" med egen text och det blev jättebra, med tanke på att vi skrev ner texten en kvart innan vi sjöng den :) Hihi :) Så det blev lyckat! Mamma grät som vanligt :) Hehe , sååå bra va den faktiskt inte :P Men ni vet...mammor :) :love:

Detta fick Linnea av mig i present! :D Om jag hade fått något sånt, hade jag fått panik av glädje :) Enjoy!


Det är en t-shirt med trycket "Nu kan du få mig så lätt!" som är en låttitel av H.H
Sedan fick hon en bok med texter om ett "popfenomen" :)

När katten är borta ...

Jahapp... här har man fixat iordning sig helt i onödan ja..
Skulle egentligen dra till pappa för att hämta presenterna till syrran imon som fyller 19 !
Men det blev pappa som fick köra hit dem istället.. Det är ju bra :)

Så passade på att posa lite framför kameran istället ;)
Vilken är bäst? Färg eller svartvit?

Står i valet och kvalet..

Kom o tänka på en sak nu...

I vintras gjorde jag en ny "design"/Header till bloggen, men ville avvakta lite med tanke på att jag gillade min bruna design..så har inte bytt, och har glömt bort den, men nu va jag inne på min test-blogg där jag lägger upp eventuella designer och kodmallar för att se om det funkar. Jag gick in där och såg designen och tänkte "Shit! Just det! Den ja!".

Nu vet jag inte riktigt hur jag ska göra..så om ni kan vara så vänliga att kommentera eran röst, vilken jag ska ha.

Rösningen avslutas på Söndag kl. 23.55 :) Enjoy!

Klicka på bilden för att se hela designen:

Design 1


Design 2

RÖSTA!

Burn!

Känner mig lite såhär nu efter solningen.... ;)

Han e la go ;)



Detta är Livet!!

Har solat några timmar nu - första dagen på Sommarlovet! WOhoow!!

Nu ska vi strax grilla, och jag ska softa!!!!!!!!!!! WOOHOOOW! ;D




Skivan finns på Spotify!

Kollade en sak..

Alexanders skiva finns på Spotify!! :D:D ENJOY!!!!
:love: :love: :love:

Firade skolavslutningen med shopping med Anna :)

Hej!!

NU ÄR JAG FRIIIIII! :D
Skolavslutningen blev lyckad, men det är den långsammaste timmen ever! :S Bööh!

Betygen är jag grymt nöjd med än vad jag räknade med att få :)
Så jag och Anna tog en sväng till Göteborg och chillade :) Hade bara 2 saker planerade att fixa i stan...

1. MAT PÅ BURGER KING!!!!

2. ALEXANDER'S SKIVA!!!!

Skivan skulle vara min födelsedagspresent från Anna! :D Dock FANNS inte skivan än! :O Idag släpps skivan i Sverige, men ingen affär i Nordstan hade den! :S Weird! Så är väldigt besviken, men ska försöka på Bengan's om några dagar :)

Men..vi hade grymt kul, köpte mjukglass/kulglass och jag fick köpt lite iallafall :) Enjoy!

Denna ska jag ha när jag går bredvid Anna :))

T-shirt 99 :- GinaTricot

Hatt 235 :- Accessorize

Halsband 130 :- Accessorize
Fick även denna ↓ när jag fyllde år av syrrorna :) Att ha på nyckelknippan :)


Det var allt! Ha nu ett underbart sommarlov! Det ska jag ha!

Puss!

Skolavslutning 2011

Japp..Hejdå 8:e klass - Välkommen säger vi till 9an där allt är avgörande :)

Idag är det skolavslutning och gissa om jag är TAGGAD! Längtar så förbryllat! Åhh..:)

Nu har jag precis duschat och ska strax sminka mig för att sedan skynda till skolan, inte många timmar kvar nu i tristess! Snart blir det semester med sol, bad och solskyddsfaktorn i högsta hugg! :D Ska bli kul!
Är det bara jag som börjar känna det där suget efter glass när jag hör "semester"? :)

Bild från förra skolavslutningen

Otrohetssajter !?

Något av det värsta som finns i Sverige...Otrohetssajter! Vafan är det, egentligen? Är dom dumma i huvet!?

Tror folk på fullaste allvar att deras liv ska bli bättre ? Och sajterna tjänar ju som fan på andras fega bekostnad!

Under många år av olyckligt vetande, har jag stört mig på detta..men aldrig kommit fram till hur jag ska uttrycka mig...Screw them!

Har man väl gått in i ett förhållande så har man ju valt att leva så, och då får man följa lagen och moralen, och visa respekt till sin partner som är lyckligt ovetande. Om man har ett förhållande, och vill gå över till ett annat..GÖR SLUT FÖRST!


Som jag brukar säga...Har du problem..lös dem, sen kan du gå vidare i livet!

P.S Lova mig att ni aldrig gör något sånt dumt...!

Ny kategori!

Japp! Det stämmer! Jag har en ny kategori som heter "Dagens uppmärksammade" som kommer handla om vad jag tycker är värt att ta upp. T. ex. om jag tycker något är störande, gulligt, imponerande, knasigt eller helt enkelt my style! Då får den stämpeln "Dagens uppmärksammade!"



Ni lär fatta snart :) Bara ni får några ex. så ska det nog lösa sig! Ha det! God natt!

GinaTricot-Collage

Här är ännu ett kollage av mina favoriter i GinaTricot's utbud! :) Enjoy!


Tuesday

Hej!!

Sitter här hemma hos pappa och ska ta bussen som går 19.36 hem till mammi. Har spelat sims, kollat nätet, tittat på "Big Daddy" på TV och käkat Lasagne :) Mmmmmmmmmmmm..:P Så är livet när man är ledig! Gött! :)

Har inte jättemycket att säga mer..på onsdag-skolavslutning och sen inte en enda stressdag förrän om 10 veckor! =D
Så vi kanske hörs sen då :) Hej!

P.S: För er som undrade om jag hade några videos från Håkan Hellström-konserten den 4/6 ..

Svar: Yes! Jag har massor! Håller på att ladda upp låtarna på Youtube i HD! Här nedanför är de som ligger uppe nu, men håller på var dag och laddar upp. Det är bara det att det tar ca 170 min/ video med tanke på att det är HD :)

Så..Enjoy!

Tror Håkan kikar in i kameran vid ca 0:28 ? :)

 

 

Prenumerera på min kanal som finns här - så kan ni hålla utkik när det kommer upp mer på Youtube!


...Morning...? hehe

God Morgon, hehe..eller ja..det var iallafall nu jag och Anna klädde på oss och gick upp på riktigt..innan dess har vi gått upp och käkat, men inget mer. Vi har suttit lite på nätet och jag slumrade till lite då och då som vanligt ;)

Tiden går...tiden går...tiden går...på datorn står det 13.45 ...vi tänker..det är luuuuuungt..
tiden går...tiden går..tiden går.. kollar på klockan..15.22..Vi tänker...Jaså, inte mer?... jahapp..
tiden går..tiden går...kollar på väckarklockan denna gången..19.56 !? jag tänker..det kan inte stämma..kollar på väggklockan..19.56 !? säger det till Anna.. och hon får PANIK! Hennes mamma fyller 40 år idag! :O

Så nu...skyndar vi iväg till bussen! Ciao!!



Fira, fira, fira :D

Nu drar jag med familjen + min kära vän Anna till moster Sara med släkten för att fira mig :)
Det blir grill och skoj!!

Ha en fin dag!!!!!!!


Premiärdagen ändrad..

Alexanders nya album - Visa vid vindens ängar, är flyttat! Istället för den 15 Juni, blir det den 17 Juni.. :(
Tråkigt men sant! I och försig..hur blev det med uttrycket " Den som väntar på något gott, väntar aldrig förlänge..! "?

Den släpps i CD-format i Sverige och Norge, och endast via iTunes i resten av Europa. (Tur att man är SVEEENSK!) :D


Så göllig!! <3

Jag beundrar mina läsare(Vänner)!!

Ojojoj! Hur ska jag börja..
Jah..ni kan ju läsa själva! Enjoy!

Detta är nog det finaste jag har fått av en läsare..ojoj..
Detta var otroligt! Jag hade inte räknat med att jag ens..har läsare! Och att den är så beundransvärd!
Så jag tackar och bugar, j-zee! Måste säga, jag blev rörd!

j-zee hade först kommenterat ett grattis i mitt kommentar-fält, så skulle säga tack.. Men! När man kom in på bloggen hade man blivit otroligt fint tackad! Så jag vill tacka dig, j-zee, för att du gjorde dig sånt stort besvär och att du beundrar mig och min blogg! Tack! Du är helt klart värd en bild-länkning!

NU GÅR ALLA IN OCH BESÖKER! :D LOVA!
:love:

15 år :)

Idag fyller jag år, så är det :)

Så nu ska jag duscha för att pappi hämtar mig om 20 min ! :D Vi ska fira med jordgubbar och grädde :D Ha en bra dag!


Klassens dag

Idag var det klassens dag i skolan :)



Vi hade lite orientering i Göteborg samt picknick efteråt i Slottsskogen. Helt okej, fast otroligt varmt, och jobbigt, särskilt med min tunga väska som innehöll matsäck, skor och massa presenter (fyller år imon , vetni ;) ). Sen drog vi till Bergakungen och såg Pirates of the Caribbean. Den var MYCKET bättre än vad jag förväntat mig och Gud..nu vill man se nästa :D


Foto: www.emmasvard.webblogg.se

Ûberfin bild, right? :D

Imorgon fyller ju jag år somsagt, och då händer det grejer, vetni! (Haha)
Först på förmiddagen firar vi med farmor och farfar hos pappa, senare på kvällen hämtar vi upp Anna som följer med Mamma m. familj till mostern Sara på grillfest ! :D
Efter det, ska Anna sova över här, och förhoppningsvis se The Human Centipede :)

P.S: Såg ni Talang ikväll eller? Jäkligt nöjd med vinnaren ;)

Stackarn..

Denna killen bestämde sig för att bygga en pramid med hjälp av domino. Han arbetade på den i 5 veckor..
När han nästan är klar händer det förskräckliga !!! :(

STACKARN..:( Han känner nog stor irritation, besvikelse och utmattning efter detta :O


Jogging, jogging, jogging!

Nu har jag precis duschat efter en liten kvälls-joggingrunda :)

Skönt!

"The Sims 3 - Leva Livet" har kommit!

Jaaa! Gissa om jag är glad!? The Sims 3 - Leva Livet har studsat ner i min brevlåda!! Woohoow! Längesen man uppdaterade sig lite, så ska bli kul att spela det :) Håller på att installera det!
C a n ' t  w a i t !




"Sommar sol och vi har kort, tajt kjol...."

Åååh, vad varmt det har varit idag! Känner ni också det?

Sitter här uppe på rummet och plågas av svetten som rinner ner från pannan..Usch!

Idag har jag somsagt städat lite och så, och det var ju inte helgens höjdpunkt, men efter det så gick jag o syrran till solariet och tog oss 20 min var :) De va gött, även om det var fruktansvärt varmt! Ni kanske tänker "Eh...onödigt med solarium när solen steker ute!", jo, så tänkte vi med, men vi gjorde de ändå :)

Efter det tog jag en dusch här hemma och sedan ett bubbelbad :) Så nu var man fräsch, fram till nu då, när svetten bara öser ner..hmm..:/

Så nu ska vi strax grilla här! Mmmmmmmm :) Längesen! Ska bli gött, är jäädrigt hungrig *kurrikurrikurr..* ;)

P.S: Håller på att ladda upp HD-kvalité videos från Håkan-konserten nu på Youtube. Det kan dröja några dagar, eftersom det är i HD och jag passade på att filma mycket. Men ni kan hålla utkik eller prenumerera genom att klicka här, på → jennahsotto ← som min YT heter :) Där finns även videos från föregående konserter med både Håkan & Alex :) Enjoy!



Ha en härlig nationaldag!

Hej!
Idag är det Sveriges nationaldag som alla vet :) Så fira den rätt nu ;)

Jag är dock helt slutkörd efter denna helgen. Fredag, översovningen hos Anna. Lördag, Håkan-konsert hela dagen. Söndag, Plugga + 03.00 på natten- Kolla på MTV-galan (MED ROBERT I BILD!). Han vann ju mest också ;) Inte så konstigt! :D De visade ju även trailern till Breaking Dawn för första gången ever!! :D Man såg inte jättemycket men, längtar givetvis :) Och nu idag då..Måndag, plugga, städa och förbereda skolan. Cause you have a bad day...

Hursomhelst.. Fira nu Sverige stort! :D Precis lika stort som norrmännen firar Syttene Mai :D


Håkan Georg Hellström 4/6 2011

Puh!

Ja, jag börjar inlägget med en pust..oj, vad jag är trött sen igår. Vi köade i drygt 11 timmar utanför igår inför Håkan Hellströms konsert i Slottskogsvallen!!! Är helt slut idag!!
Men det var väldigt bra organiserat. När man kom dit fanns det ledare/security som gav ut ett könummer till var och en. Vi fick 203 & 204. Sen hade de uppropning lite då och då så att man inte hade gått iväg, för om man gjorde det förlorade man sitt könummer. Även om det var bra ordning och man kände sig trygg så var det fruktansvärt varmt! 25-30 grader i solen! :O Vi höll på att dö, men som tur var hade jag med mig mitt paraply som parasol, vi hade även med solskyddsfaktor och självklart vatten och mat i mängder. Så allt blev ju bra tillslut!

Man fick inte ha med sin systemkamera in, och som tur va tog jag inte med den, utan lånade pappas HD-digitalkamera :) Om man inte kunde göra sig av med den innan insläpp fick man inte komma in, eller förlora sitt könummer. Så det var väldigt strängt. Man fick inte ens ha flaskkorkarna med in till arenan (!?). Förstod inte det riktigt, men det är väl att säkerhetssjäl, som de flesta förbud.


Kl. 11.11 - Precis anlänt! Jag - Sailorwoman :) Såhär såg vi ut den dagen :)

Våra fina H.H-broscher ;)

Vårat könummer :)

En låååång väntan under gassande sol...~~

Kl. 14.17- Den långa kön, det var ungefär 500 peroner som köade under dessa timmar med oss.

:)

Kl.17.44 Äntligen inne på arenan :) Nu bara 2 timmar och en kvart kvar :)

Kl. 18.10 - Stämningen är så hööög ;)

Kl. 20.46 - Håkan kommer in på scenen med sitt band! Dock 45 minuter försenat, menmen ! :D:D

Lilla söta Håkan! ;) Diggar jackan och hatten ;)



Va 1 ½ meter ifrån!! :D

Tomas von Brömssen var där och sjöng som en duett Försent för Edelwiess med Håkan :)

Asså detta var en GRYM konsert!!!! Den bästa hittils av Håkan! Om jag skulle betygsätta den, skulle jag ge den 5/5 toast, Kanonkul!

Köpte såklart en t-shirt också, efter konserten, den var jag värd ;)


Ska till Anna på en liten visit

Hejhej! Ikväll 19.00 är det jag som åker till Anna på en liten visit !

Hon fyller år imorgon, men vi kan inte fira henne då pga min Håkan Hellström konsert, så det fick bli idag istället :)

Så bloggar inte mer ikväll, och inget imon, men på söndag är jag tillbaks igen! Ha det sålänge!





Resan till dig - Text

Hej!

Nu har de flesta gått hem ifrån partajet, och jag, min osociala unge, gick upp till mitt rum och vilade mig lite. Jobbigt med en tidig morgon, upp och städa, duscha, sen in till Göteborg för att se när Nathalie (Studenten) springa ut, sen snabbt hem igen och fira :) Puh! Det tar på krafterna, må jag säga :)

Så nu har jag suttit och tagit ut texten på Alexanders nya singel Resan till dig! :)
Om ni startar låten här ↓ så kan ni ju sjunga med :) Enjoy!

Resan till dig

Vers 1:

Jag önskar att du var här tätt intill mig, alldeles intill mig

Håller jag din hand, så kan du förstå mig som jag tror du gjorde då.

I en lycklig stund för du for iväg, vad jag saknar dig.

Refr.

Men jag vill gå, gå, gå fram till dig, var en du är, vill jag va’ där

Och jag vill vandra om det så blir att jag ska gå till tidens slut,

till tidens slut.

Vers 2:

Där, vid en solnedgång över mörkblå vågor,

brinner himlen röd som guld. Stilla ensamhet,

lugnar mina frågor. Över himlavalvets rymd.

Vintergatans ljus, leder mig sen till stjärnan som är du.

Refr.

Men jag vill gå, gå, gå fram till dig, var en du är, vill jag va’ där

Och jag vill vandra om det så blir att jag ska gå till tidens slut,

till tidens slut.

Ja jag vill gå, gå, gå fram till dig…

Dajdajdajdajdajdajdaj…..

Ja jag vill gå fram till dig! Till tiden tidens slut…..


Jag idag

Såhär fin ska man va på studenten :) Jahopp!
Nu blir det smörgåstårta, mums :P

(Obs! Webbkamera-bilder!!!)

Såna här fina köpte jag i förra veckan :) Har ju ett par svarta också! :D


Student...igen :)

Hej alla barn, nu blir det barnprogram, titta vad lilla Farbror Frej tar fram...

Eller ne xD Inga barnprogram nu inte, för nu är det student igen då :)

Idag tar min "plast" syster studenten! Gratulerar, gratulerar!

Så idag är man ledig från skolan, och nu ska vi snart göra oss iordning för att sedan se på när alla klasser springer ut och visar upp sig :) De blir kul, förstås. Efter cermonin ska vi hem hit och fira med smörgåstårta och presenter! Härligt!

Ha en fin dag! /Ottilia <3