En dag när vindarna bär

Då var man hemma från ännu en skoldag. Bara tre månader kvar nu, sedan är det dags för gymnasiet! :)

Idag har varit en riktigt trött dag. Är fortfarande väldigt trött och vet inte riktigt vad det kan bero på. Har dock inte ätit sedan jag kom hem än, de kan vara det. Så jag ska nog käka lite, sedan har jag lite läxor jag måste göra. Tråkigt men sant.

Appråpå tråkigt, så är det nationella prov igen, muntligt i svenska. Vi ska sitta halvklass runt ett bord, lyssna på en text och sedan diskutera den. Imorgon är det jag och Ida som håller i diskussionen, alltså så hjälper vi resten av gruppen genom att ställa frågor och berätta lite om texten. Nervigt, men skönt att få det gjort!

På hemvägen idag upptäckte jag hur fort våren börjar komma. Har redan sett en hel kvadratmeter fylld med snödroppar i gräset. Fiiint! :love:

Ser att jag även behöver småstäda lite på rummet, tycker jag... Det är inte alls farligt, men lika bra att få det ordnat innan det blir värre. :) Lite ovaligt av mig att resonera så. Hursomhelst, ha en bra dag! :)


Internationella musarmsdagen

God eftermiddag på er!

Visste ni att det är den internationella musarmsdagen idag? Har ingen aning vad den innebär och hur den ska firas. Men jag antar att vi antingen ska sitta vid datorn så mycket så att vi får musarm, eller helt enkelt låta bli datorn överhuvudtaget för att förhindra musarm.

Just idag har jag faktiskt lust att strunta i datorn för några timmar, eftersom "Skogheim flytter inn" kommer idag att visas :) Äntligen! :)

Så ni gör som ni tycker! Om ni har tröttnat på alla vanliga, kända dagar, så kan ni klicka här för att se alla dagar resten av året! :) Alla dagar har en speciell betydelse!Dagens bild

Jag är verkligen sjukt avundsjuk på Kristiiin Skogheim!

Tänk er ändå....Att sitta MED Alexander i HANS lägenhet, och dela på en påse Non Stop och en massa annat gott, samtidigt som man får spela Xbox 360 mot honom! :O Sheeeit! Så ska livet se ut, alltså!

Gud, ja ni som vet att jag är en nörd, ni vet att förutom Alexander, så ser en helg ut sådär, drömhelgen! Osså Alexander PÅ detta..gud, sicken mysig bild. Riktigt roligt är det, att båda ser väldigt koncentrerade ut ^^ Särskilt Alex :love: xD

Denna förtjänar VERKLIGEN att vara DAGENS BILD! Åh, längtar tills imon, då det sänds i Norge. Hoppas att det som sagt kommer ut på Youtube också :)

Kram!

Dagens låt

Denna, Euphoria eller Amazing ska vinna ;)


Katter

Katterna är från när jag och Anna passade dem över en kväll :)
Så söööööta :love:

(Detta är bara 3 av 9 st) ;)

T N E T E N N B A

Denna beställde jag precis :)


För er som nån gång har sett The IT Crowd är detta en tröja för er! :)

Det är otroligt svårt att förklara vad som egentligen är roligt eller så med detta, men jag ÄLSKAR den! :)

Detta tryck finns bara i två timmar till, och sen kommer den aldrig mer att tryckas, så självfallet passar man på :) Kolla på lite klipp på Youtube och lär er lite vad riktig humor är :) Humor utan hat, sex och annat tjafs! :) Bara ren naturlig humor, helt enkelt! :)Melodifestivalen - Deltävling 4

Japp!

Nu va' de' lörda' igen!

Det blir till att tillbringa kvällen framför tvn och titta på sista deltävlingen i Melodifestivalen 2012! :)

Dessa artister tävlar:


Spännande å se vilka som blir de 4 sista som har chans att vinna Mello 2012!


Lörda' i la'a

Godmorgon!

Idag är det lördag, ja! :) Det menas med en rätt chill dag där man kan göra lite som man känner :)


Vad ska ni hitta på ikväll? Ikväll är det givetvis Melodifestivalen deltävling 4 :) Undrar om dessa låtar ikväll kan slå Loreens ;)


Ha det!


Dagens bild

Här är Alex och Kristiiiiin :)

Nästa vecka sänds "Skogheim flytter inn" i TV 2 (Norge) den 28 Februari.

Håper de kommer til Yotuben å :)


Firewall

Godkväll på er!

Ikväll så vet jag inte riktigt vad det blir. Är lite trött på The Voice Sverige..så, det får nog bli en bra film...:)......Fram till 22.00, för då kommer Firewall på kanal 5 ^^^^^^

Det får ni INTE missa! :) Den har jag pratat om tidigare, en film med Harrison Ford. :) Läs om den här:En ny arvinge inom den svenska monarkin!


Jag ber om ursäkt, kungafamiljen. Här har jag hela kvällen tjatat om min idiotiskt onödiga macka, när ni precis fått en tillskott i familjen. Förlåt, förlåt.

Ja, somsagt. Vad roligt med en ny generation inom monarkin! Inte sant? Jag tycker det är jätteroligt att hon äntligen har fötts! Dock är jag en del irriterad på all denna hysteri inom media. Självfallet är detta är jättekul och stor händelse i den svenska historien, men är det inte att gå till överdrift?

Satt och såg på nyheterna precis, där dem först diskuterade själva tillskotten och allt det där. Men senare in i programmet började dem intervjua olika barnaffärer, om hur dem skulle känna sig om Viktoria och Daniel väljer att köpa just det märket till sitt barn. Vissa sa, att om dem inte valde det märket så skulle de "såklart bli väldigt besvikna". Ja, då får väl ni vara det? Det är ju ingenting vi egentligen har med att göra. Vill dem handla på postorder så får väl dem göra det? Dem har ju ett eget liv, inte sant?

Men återigen till denna glädje :) Det ska verkligen bli kul att få se henne växa upp. :) Jag är dock inte så insatt i monarkin, men är det en tradition i Sverige genom flera århundrande, självfallet får man bry sig lite :) Det är ju trots allt ett barn som har fötts, och jag skulle blivit lika glad, oavsett om det var ett icke-kungligt barn ^^

Grattis, Daniel och Viktoria!I've waited a hundred years, but I'd wait a million more for you...

Nu sitter man här vid sin härliga dator med en go macka, som var sagt :) Lyssnar även om o om igen på "Turning Page" med Sleeping At Last. Ingen aning vilka dem/han är, men jaja, låten är fantastiskt bra och är med på "The Breaking Dawn - Part 1" soundtracket. Så man ska inte klaga ;)

Härligt med fredag imorgon. Jag glömde tydligen tänka så förut. Min inlägg innan jag bredde mig denna goda macka, jag kan hålla med om att jag lite väl tvär där. Jag menar, som jag precis kom på. Det är fredag imon! Yes! Göttans! :)


För att passa in till detta Twilight-tema, så tänkte jag att en liten bild på mig om en liten go vampyr skulle passa in.  ^^ Enjoy!

Hungrig!

Satan vad man vart hungrig nu! Får nog ta o bre mig en go macka nu :) .....och göra inlämningen..-.- Jaja, nåväl...Det är väl så livet ska vara. Fullt med svält och stress och prestationsångest, dag ut och dag in..


Förnyelse!

Idag tänkte jag förströ er med lite förnyelse, onyå! :)

Ja, om ni klickar f5 så lär ni snart märke till det ^^ Egentligen har man Idrott&Hälsa-inlämning, men jaja, har man inspiration så har man :) Enjoy!

:love:

Allmänt söt bild på lille vännen, vår :)

Dagens låt

En låt att lyssna på..jag råder er..verkligen :love:


Fettisdagen


3 år av glädje

Idag är det exakt tre år sedan Alexander Rybak vann Melodi Grand Prix i Norge med Fairytale!

Gratulerar, Alexander! :love:

Detta ska vår familj fira med semlor, eftersom det är Fettisdagen idag, å :)

Ha det!


Dagens bild

:)

Alexander i - "Skogheim flytter inn"

Jag såg på Alexanders facebook att han hade ett nytt event på g, nämligen det, att han ska delta i den norska versionen av "Berg flyttar in", skulle man kunna säga. Fast det heter då istället "Skogheim flytter inn". Alltså så packar Kristin Skogheim sina små väskor och flyttar in i Alexanders lägenhet i Aker Brygge ett par dagar.

Låter inte det kul?? Har alltid velat att han ska vara med i ett sådant program. Där från man (förhoppnigsvis) reda på mer om hans vardagsliv, små detaljer som man alltid har velat veta. :) Det är det jag gillar :)

Så det ska bli kul :) Dock sänds ju bara detta i Norge, men förhoppningsvis så lägger Facebookies.org ut programmet, eller någon annan norsk :) Man får alltid hoppas! :)

Däremot så vet man ju på ett ungefär hur det ser ut där, rent lokalmässigt. Nu kanske det ser annorlunda ut, men såhär såg det iallafall ut alldeles innan han flyttade in. Enjoy!

Lägenhet-snacket börjar vid ca. 02.33
(Däremot så är hela repotaget väldigt bra.)


Mats och Alex i Karlshamn Stadsteater

Alexander Rybak och Mats Paulson
Foto: Tommy Holl

Jaha, det var väl typiskt då. För mig iallafall. Jag som under snart ett års tid längtat så efter en konsert/turné med dessa goa killar...Så ska dem bara uppträda i Karlshamns Stadsteater, och tyvärr så ligger det, ursäkta mig, långt åt helvete, faktiskt.

Så ja, det blir en rätt så besviken Otto den 25 Februari. Får istället frossa i deras senaste album och njuta av Så Ska Det Låta den 4 mars :)


Twilight - Åsgränd (Om Twilight var svensk)

Ni har väl trots allt inte missat denna underbara parodi? Kan vara lite oförståerlig i början, men efter ca 2 min så är man riktigt inne i den. Den känns kortare än vad den verkar! ^^ Enjoy!Sci-Fi mässan

Just nu är jag väldigt nöjd med min tillvaro :) Jag insåg precis att mars månad kommer att bli exemplarisk! :) Först, den 4 Mars - Så Ska Det Låta då Alexander gästar! :)
Sedan den 7 Mars - Claes Eriksson - ett event han valt att kalla "MAX" :)
Och nu då, den 31 Mars - SciFi-mässan! :) Samma som jag var på förra året, i höstas! :)

Jag blev oerhört glad när jag hörde detta eftersom jag trodde att jag skulle behöva ett helt år på nästa. :)

Dessa gäster kommer på mässan:


Ser fram emot att se John Sheppard och Max Rebo, givetvis :)

Gick även in på Fotomässan för att kolla när den var, men tydligen vill dem bara satsa på fotomässan i Stockholm. Dem tar alltså bort den i Göteborg. (Nej!)

Nåväl, SciFi får duga :) :love:

Melodifestivalen Deltävling 3

Ja, vad tycker ni om kvällen ni som följer Melodifetivalen?

Jag anser att det inte riktigt var kvalité på alla bidrag även denna deltävling, precis som förra. Dock ville jag att Andreas Johnsson och Björn Ranelid skulle gå till final. Men Björn gick ju vidare åtminstone :)

Jag antar att de flesta blir sura nu när de anser att Björn's låt var "patetisk", men ja, se er omkring. Vad är inte patetiskt i världen? :)
Säg såhär...

God kväll alla varmhjärtade!

Ja ni, jag ska kanske berätta om min dag idag. Det är ju ändå det man ska göra i bloggar, inte sant? Ta kort på sin lunch, visa vad man har på sig och var plaggen är köpta. Det är väl ändå det bloggar är till för? Att på ett ytligt sätt inspirera andra människor.

Idag har iallafall jag vaknat sent som resten av lovdagarna hittils. Sedan sedan kom pappa och hämtade oss och vi tillbringade kvällen med honom. Vi kollade på Kasinofeber och käka lite och myste, och det gör vi ju fortfarande faktiskt. Dock har jag smitit undan Karaoke-sjungandet för en stund. :)

Så vad händer nu då? Ja, jag antar att det blir lite mer karaoke och sånt skoj! Sedan kanske en liten kvällsmacka, och ja, ni kan nog kvällsrutinerna själva. ^^Dagens låt

Ååååååååååååååååh :)


När man inte vet vad denna video kommer ifrån, kan jag hålla med om att det ser väldigt roligt ut. Vadå en naken man med väska runt en liten grupp människor som stirrar? Ja, det ser lite knas ut. Men om jag ser denna, så känner jag bara "Åh jaaa!" :)

Ännu en lyckad uppsättning av Galenskaparna & After Shave, från deras succémusikal "Stinsen Brinner", som senare blev en film (YES!). Enjoy!


Steppelistepp

Hallihallå!

God kväll på er!

Kom hem för ca 1 ½ timme sedan, efter en goo timme med massa stepp! :) Det är riktigt kul och det är verkligen något jag skulle vilja tipsa om. Det är kul och man märker inte hur svettig man blir förrän efteråt!! :D
10 gånger kvar denna terminen! :) Me like!

Nu har jag precis duschat och så ska jag nog chilla här lite vid datorn och sen får jag änna ta och kanske lägga mig. Somnade runt 04 inatt...Puh..Lov asså..
Bild: Rybaklover

"My cute little grandmother! :)"

Ett litet Alla Hjärtans Dag - inlägg från Alexander :)

Happy Valentine's Day!Ja, kära vänner!

Glad Alla Hjärtans Dag på er! :) Hoppas ni får er en riktigt mysig afton med era nära och kära, eller er käreste :)

Jag antar att många håller på att göra sig iordning inför sina dejter nu såhär dags. Hur nervösa och spända alla är inför träffen. Kanske för att man är rädd hur man ska bete sig, eller om man inte är tillräckligt fin, ja vad vet jag? :) Jag är inte så värst erfaren. ^^

Dock betyder inte det att jag inte ska vara ensam på Alla Hjärtans Dag, nej nej. Jag har Robban på väggen, Alex på hyllan och mina kära systrar här hemma, så det ska gå fint det :) Alla Hjärtans Dag måste inte betyda att man går på dejt eller så, jag anser att det är en dag då man ska uppvakta dem personer som står en närmast. Som familjen till exempel, och vänner :) I mitt fall, familjen :)


(Här är en gammal gullig hälsning från Robban - Min humor (Y) )


Busted...

Just precis....

OMFG

Asså..jag hade ingen aning om att dem får släppa klipp redan nu?? :O Men nåväl, blev väldigt chockad, men glad. Känns bara väääldigt konstigt att se Bella som vampyr. Däremot är hon mycket snyggare nu ;)

För er som vill spara det goa till sist, klicka inte på PLAY, för er som vill ha belöningen i förskott, klicka på PLAY! :D

:love: Rooooooobert... :love:


Ikväll gäller det!

Glöm inte att sätta på TVN och slå på SVT1 kl 20.00 nu ikväll!

Vem fan vill inte missa After Shave och Anders Eriksson slåss mot varandra? ;) Fyra goa gubbar som följt mig under heeeela ens uppväxt, inte jag iallafall :)
Dagens låt

 

Otroligt bra låt som jag fick inspiration från - 17 Again

Har letat efter den ett tag nu, och idag hittade jag den :)


(Jag sket i att gå ner på ett tag till Melodifestivalen. Det är ändåså bara omröstning. Jag väntar tills efter mellanakten) ;)


Melodifestivalen - Deltävling 2

Hejhejhejhej! :)

Fick lite blogglust nu när jag upptäckte att den där otroligt störiga skylten försvunnit när man går in på min blogg. Najs!

Nu är min familj lite småsura eftersom jag smög upp mitt i en låt i deltävling 2 i Melodifestivalen. Hehe, jaja, dem saknar mig, inte så konstigt. Så go som jag är ;)

Vad tycker ni om årets bidrag än sålänge? Denna gången hade jag absolut ingen favorit. Men förra veckan - Sean Banan och Loreen :) Bra grejer det! :)

Nu får jag nog smyga ner igen. Men vi höres! Oftare nu än förut :)

Hej!


Bel Ami

God eftermiddag alla fredagsälskare!

Japp, ni tror inte fel. Det är fredag idag! Så idag gäller det för oss alla att verkligen mysa och vila upp oss :) Eller ja, det gäller ju för er som inte har lov v. 7 (Höhöhö..)

Idag har jag varit hemma från skolan. Blev även tvungen att gå hem direkt efter nationella prov-uppsatsen igår. Fick hemskt ont i magen, ja, mer behövs inte säga. :)

Egentligen så missar jag inte så mycket idag. Det är ändåså bara Elevens val, och det går ju ut på att ha lite sådär småchill bara. Så det är lungt! :)

Bloggandet håller jag med om att det inte har varit det bästa. Men mycket beror på det där lagget såfort man skriver in rybaklover.blogg.se, det kommer upp någon ful skylt som begär lösen och användarnamn. Ingen aning hur den har dykt upp, och har heller ingen aning på hur man tar bort den.
Om den inte går att ta bort, så vill jag verkligen inte skapa en ny blogg. Då skulle hela bloggen få en helt annan personlighet. Här är allt samlat i olika arkiv, så nej, det är uteslutet.

Hursomhelst, jag kände att jag var tvungen att prata lite om ditt och datt. Jag såg även på Breaking Dawn's sida att Robert Pattinson's nya film Bel Ami har iallafall premiär i England den 9 Mars nu iår. Så jag hoppas att det är det datumet även i resten av Europa. Dock läste jag att denna inte kommer att visas på bio (!?), i thought (WTF!?) Så det betyder att man måste vänta tills den kommer ut på DVD..Åhh..:( Dem har inte riktigt kommit ut med något datum än iallafall. Så vi får se :)

Nu ska jag...chilla, och ta det lungt. Och på söndag, så blir det Så Ska Det Låta, då After Shave och Anders Eriksson gästar! :) MISSA INTE DET! :)Nationella prov

Imorgon är det den dagen då nians nationella prov startar för mig och min klass..

Lite nervös och lite, ovetande. Men det är ju inte alls konstigt eftersom detta är premiärprovet imorgon. Egentligen så kan man ju bara läsa igenom ett häfte man har fått, men det hjälper inte så mycket. Så, det kan bara gå som det går :)

Nu snart ska jag krypa till kojs, så får vi se hur morgondagen börjar.

Natti natti


Röja

God afton på er, på denna underbara vilodag :)

Nja, kanske inte så mycket vilodag just idag. Håller på att greja lite på rummet, så nu ska det väl bli lite fint här :P
Framöver skall det inköpas följande:

  • En fullt duglig platt-tv

  • Ett större skrivbord

  • Textilier (Matta, kuddar, osv.)

  • Övriga artiklarSamma för er?

Hej!

Det var längesen jag hörde av mig, jag vet.

Dock har det varit en tuff vecka (som alltid) och mycket planer för hemmet. Ska bl a flytta runt i rummen på övervåningen och så. Men nu hann jag sätta mig och skriva några rader iallafall :)

Har ni lagt märke till att när ni går in på mkin blogg kommer det upp en weird skylt, och om man klickar bort den, så ser man inte min header? Jag kan se, men inte på alla datorer. Så jag undrade om det var så för er också.

Hursomhelst, ha en bra lördag, så höres vi! :)