En till ny kategori!

Fick inspiration till en till kategori. Har ni inte i många lägen känns en "WTF"-känsla? Det har jag..dagligen.. :P

Så vi får hoppas att det dyker upp fler såna tillfällen framöver ;)

Dagens låt

För er som föddes på 90-talet, ni förstår säkert varför denna blev dagens låt. Sailor Moon var nog den mest kända japanska serien här i Sverige, åtminstonde. Förutom Pokemon såklart :P


Men hursomheslt, detta ger en rysningar! Gud, ja :)


Stepp!

Idag var man på stepp med syrrorna samt Ossi :) Superkul! Dock supersvårt. Detta är nämligen en nybörjar/fortsättnings-grupp där det är lite blandat. Dock är vår danslärare mycket känd från olika samarbeten med Galenskaparna & After Shave och har bl annat varit med i en reklam för någon vitamindryck. Så man får ju lite press på sig :)

Dessutom blir det alltid annorlunda beroende på hur lärare lär ut och vad dem anser vara nybörjare. Så det ver helt klart en omställning, så nu gäller det att träna järnet här hemma (Haha, järnet)..Där var man lite rolig ;)Dagens bild

Dessa små söta duvor har ju redan sedan 2009 haft små projekt emellan åt, och dem verkar verkligen tycka om varann, så, det är ju fint. :)


Men den största anledningen till att jag valde just den här bilden, är den att Alexander har just den minen som gjorde att man föll för honom i ESC. Den där..ja, hur ska jag förklara den? Den glädjefylla blicken, ja..ni ser ju själva! :)


Även om jag nu under snart fyra års tid har verkligen gillat Alexander, så vet ju alla att allt sånt håller på olika mycket "galet", periodvis. På senare tid har det inte hänt så mycket kring Alexander, och man har inte riktigt känt att, han verkligen finns. Att han lever. Men denna bild gjorde att jag fick en tillbaka-blick och blev pånytt lite småförälskad. :love:


Ser fram emot den 4 mars på svt1 :)

 


Dagens låt


Otroligt fin låt! En bra låt för premiärinlägget i denna kategori! :)

Enjoy!


I surrender who I've been for who you are

God kväll, god kväll! :)

Skulle mest meddela lite att jag lever ännu denna tisdag, även om jag ska kasta mig in i engelska glosor och NO-boken. Gosh...dem VILL ta livet av oss, det är det enda som är säkert med skolan..

Hursomhelst..
Denna vecka är vääldigt fullspeckad, det känns som jag knappt kan kontrollera den. Men vi får bara hålla tummarna. :) Det brukar ju lösa sig!

Puss!


Dagens bild

Från det danska MGP 2012, då han gjorde det där fantastiska medleyt jag har lagt upp nedan :)

Doodiiiiidooodiii :love:


Eurovision Medley

Här är något mycket bra! Mycket! Det bästa på länge ! Han borde vara stolt, vår lille vän :)

ENJOY!


Ny kategori!

Japp!

För ni vet ju att jag under en tid har haft kategorin "Dagens bild"? Nu lägger jag även in "Dagens låt", där jag lägger upp mina favoritlåtar, eller kanske mina hatlåtar, vi får se :)

Natti natti!

Let's Dance!

Fick nyligen reda på en liten gullig nyhet! Tydligen så är Alexander i Sverige just nu för att gå på återträffsparty med Let's Dance-gänget! :)

Äntligen fick han träffa sin Tobbe :) :love:

(Btw, har numera rosa Facebook) ^^

NYTT!

Japp! Nu är det nytt tema här på bloggen! Tryck f5 om ni fortfarande ser det bruna som täcker min kära blogg. Nu ska det vara grått! Så hundar ser saker och ting :)

Själv är man rätt nöjd, fast bara till 95 % kanske. Jag håller på att träna på att matcha bakrunder och header, men det blir bra detta med, inte sant?Picnik.com

Jag har en tråkig nyhet, åtminstonde är den tråkig för mig. En sida jag ofta använder mig av är ju picnik.com. Den ska läggas ner nu i april...:( Först min älskade och saknade sida Blipville, och nu detta...Usch..

Varför vill inte företagen satsa på sidor som egentligen underskattas? :(


"Om jag kunde drömma" - Check!

Japp! Trodde aldrig att det skulle hända, men nu är jag 1/4 klar med hela kvartett-samligen. Nu har jag läst ut första boken i Twilight-sagan!

Jag vet inte vad jag tyckte om den. Jag måste nog fortsätta hålla med om när jag säger att filmen är bättre. Men ädå tyckte jag att Bellas känslor för Edward kom fram bättre i böckerna. I filmerna har hon stone.face hela tiden. Här visar hon att hon inte är lika tuff och stark som man tycks tro att hon är i filmerna. Även deras kärlek kommer fram bättre i böckerna. Man hinner inte riktigt fatta att dem är kära annars.
Men annars måste jag nog säga att filmversionen är bättre, eftersom det egentligen hade räckt med kanske 200 sidor, istället blir det långdragit på hela 450 sidor. Men det är ju smaksak. Jag är iallafall nöjd att ha hunnit läsa ut den på två veckor, även om man har prov och snart nationella och går i nian ^^


Det närmar sig..

Snart sitter vi bänkade vid sofforna framför tvn, kom ihåg datumen!
Den 12 februari och den 4 mars!


Bloggeliblogginläggelilägg

Hej!

Detta är dagens lilla bloggeliblogginläggelilägg från mig, då jag ska berätta lite om hur helgen varit, vad jag gör och ska göra nu, och vad som kommer att ske under veckan. Vi får se hur detta slutar, antingen så händer inte ett skit, alltså det blir otroligt tråkigt för er, eller så sker en massa roligt med ett lyckligt slut. Vi får se ;)

Helgen har väl varit helt okej, med mycket sömn och vila. Det är ju så en riktig helg ska se ut, särskilt söndagar. Det är ju därför det heter vilodagen. Mormor fyllde 76 år i fredags, så då var man där och myste och firade med släkten. På lördagen hände väl inte jättemycket, vad jag minns. Ofta minns man inte så mycket vad man gjorde dagen innan, iallafall inte jag. Sen så..idag, vad har jag gjort idag? Jo, jag har vaknat rätt sent, käkat, klätt på mig...( ;) ) Ne, jag har även steppat lite i vardagsrummet med syrrorna. Ja, man kan det, det blir ju repor, men det gör ingenting eftersom dem ska byta golv där nu i mars, om jag inte minns helt fel. Så nu är det bara att steppa på ;)

Sedan har jag fixat rummet och köket och lite sådana grejor. Har även pluggat lite. Tro det eller ej. Jag har övat lite engelska glosor, läst lite NO och håller just nu på med en planering från vecka 3 - vecka 6, vad som händer, vilka event som man inte ska missa, vilka läxor osv. Vecka 6 börjar ju även Nationella prov för vår årskurs, så man är ju rätt nervig över det. Men antagligen går det bra. Det gör det mesta oftast.

Så nu när jag snart är klar med planeringen ska jag ta en lång dusch och ladda inför en ny skolvecka. Ska även ta en kvällsfika med syrrorna. Dem hade tydligen bakat chokladbollar. Yummy! ^^

Hej svejs!


Hjärtat är lugnt

I vår stressiga vardag, med söndagsångester och allt, så kan denna vara till en liten hjälp. Sätt på denna, stang av datorskärmen och lägg dig i sängen. Sätt låten helst på repeat så slipper du gå upp ur sängen. Man blir helt lugn, all stress försvinner, och pulsen sänks faktiskt..:)

Så go :)


Najs inspiration

Såhär ska smink se ut!
Gillar den som är den fjärde här uppifrån ^^ ( I en värld full av liiiiiiiv! )


LOL


(Så jävla mysigt)


Haha, här är bara några bilder tagna härifrån.

Postkodmiljonären

Jo, för ett tag sedan, ungefär strax innan jul, som jag minns. Så var vår klass med som publik i TV4's "Postkodmiljonären". Visste ni att man fick pengar för att delta som publik..(Ha Ha Ha..). Hursomhelst, så fick vi ju in en del pengar till vår klasskassa.

Men ni har det iallafall sänts, både nu i går och nu ikväll. Här är iallafall första programmet, från i fredags. Jag sitter på läktaren bakom personen i heta stolen, men väldigt mycket åt höger, nära trappan. Så jag syns inte så mycket, men det är lite kul att kunna alla frågor när man ser på det med familjen, höhö :)

Haha, där är vi xD

Förberedelsebestyr

 

För er som inte är ett DUGG insatta eller kunniga eller intresserade av Galenskaparna och After Shave tänker säkert lite..: "WTF??" Men, detta för mig, är helt glasklart. Så jag ville bara dela med mig av dessa två delarna av förberedelserna inför 30årsfesten med dem som är i november iår, där jag kommer sitta och njuta i hela 3 timmar! :)


Puss på er!


Dagens bild

Japp! Detta är precis det som passar in på mig just nu. Känner för att krypa ner i min mysiga säng nu, ta en godnatt-titt på min söta lilla hylla över sängen och kanske somna till en film. Kanske något med Galenskaparna och After Shave ;)


Claes Eriksson - MAX

Som jag har berättat tidigare så ska jag nu iår på Galenskaparna & After Shave's 30-års jubileum i Göteborg, och som ni vet så är jag fruktansvärt otålig eftersom jag nu tvingas vänta i 9 månader innan jag får se dem igen!


Men....................


Igår kväll så var jag inne på deras hemsida och såg att Claes Eriksson ska nu i mars ha en egen show, och ha en turné med den showen runt om i Sverige..Bland annat i KUNGÄLV! Så nu är biljetter bokade och så sitter man här, glad och pirrig! :) Har aldrig sett Claes IRL förut, och han är ju såklart en av mina stora favoriter..Förresten, man kan inte ranka någon slags favvo-lista när det gäller dem. Alla är lika bra! :) :love:

Men ja...snacka om en som är glad !


Ännu en glad nyhet!

...här var man så glad så glad inför Alexanders medverkan i "SÅ SKA DET LÅTA" den 4 Mars 2012.........

Istället blev man ÄNNU GLADARE när man får veta att den 12 februari kommer även ANDERS ERIKSSON OCH JAN RIPPE möta KNUT ANGRED OCH PER FRITZELL i "SÅ SKA DET LÅTA".

Nu har man plötsligt TVÅ event den månaden! :D Eller ja...tre, men det tar jag i nästa inlägg...(ÅHHHH)

WIEEHOO!

"Han kommer med solsken till mig..!"

Japp, nu är det tydligen dags IGEN! Äntligen lite NYTT info om vår lilla Alexander-kyckling :) Den 4 mars ska han åter igen delta i "Så ska det låta" tillsammans med Elisabeth Andreassen!

Det blir ju fantastiskt! MISSA INTE DET!


Alex och Elisabeth

Så ska det låta - 2010"DoDododooDoodoodoo..bla.."

Tjenare, tjenare!


Ja, det var ju ett tag sedan jag ens loggade in på bloggen, men nu i skolstart och allt är det inte det enda som man måste tänka på. En massa annat. Men nu som plåster på såren så tänkte jag dela med mig av en senaste video med Alexander, då han besöker Danmark! :) Han har även övat in Smooth Criminal bättre, måste jag säga, även om första gången jag hörde den, trodde att han var färdiglärd, höhö :)


Så Enjoy!

P.S Vi höres snart igen, promise! :)


Dagens bild

Ja, denna lilla krabaten har man inte sett här på bloggen på år och dar, inte sant?

Den första man kan skylla på, som är den riktiga boven i det hela, är ju jag naturligtvis. Jag känner att jag inte alls har lagt ner den tid som han förtjänar.

Sedan så har han ju haft sina julkonserter nu under hela december som det finns ett par videoklipp på youtbe från, men inte mer än det. Det är svårt att veta och få reda på sånt som sker i Norge. Det är lite roligare när det händer något här i Sverige, inte sant? ;) Det är ju det alla väntar på. Vi får hålla tummarna att han kommer tillbaks igen till Sverige så att man får träffa honom igen! :)

Kanske man kan få en liten autograf även på hans senaste skiva som han släppte i somras "Visa vid vindens ängar". Har ju på dem två första, men hade gärna velat ha på alla tre! :) Hoppas det även kommer en fjärde. Fast det kanske man inte kan begära riktigt ^^

Hursomhelst, så känner jag att jag har kommit ifrån honom lite. Inte känslomässigt, utan...jag är helt enkelt, oinformerad på vad han håller på med just nu. Det kan vara för att han är för det mesta hemma och firar jul och nyår kanske ;) Det är ju trots allt den 7/1-2012 och den 7 Januari är det ju ortodox julafton, som hans föräldrar firar. Många är orotodoxa i Ryssland.

Så..Godjul! :) Vå får helt enkelt vänta å se :) Men man har ju fortfarande en mängd bilder kvar för det, eller hur? ;)


Nattens låt

Ärligt talat, nu är klockan 02.55 och jag är hur pigg som helst, och Spotify premium. Nu sitter man här och lyssnar om och om igen på denna fantastiska låt. Jag är väldigt kräsen med just musik, jag gillar t ex inte dagens musik. Jag är inte den som direkt kollar in "What's New" på Spotify, jag hittar en random låt som berör mig och där läggs den i spellistan "Det bästa blandat". Så är det.

Men denna, som är med i Breaking Dawn Part 1, är en av de finaste kärleksånger som finns faktiskt, både musikaliskt och poetiskt. Ge den en chans :)


Tips medan ni lyssnar: Lyssna på texten och HÖJ VOLYMEN! :) Enjoy!


Kusinträff på G

Japp, tidigt i morgon bitti drar man hem till sina kusiner i Kärra med Oscar och syrrorna för en liten mysig kusinträff! :) Det var längesen som vi träffades bara vi, utan en massa kalas och föräldrar, ingen såndär automatisk träff, om ni förstår :)

Man får passa på nu innan skolan börjar..Bara 8 dagar kvar..*Hjäääääälp!*"Ja, vi kommer steppande!"

"Det ska bli så jävla bra..."

Nu är anmälan inskickad till dansforum.se! Japp, tänkte att jag skulle få igång mitt steppande igen, det är verkligen något som man har insett nu dem senaste dagarna att man faktiskt är riktigt bra på. :o Det har inte jag riktigt insett förrän nu. Så nu ska jag gå i en fortsättningsgrupp från 17 år och uppåt. Ja, nu är ju inte jag varjen 16 eller 17 år, än. Men, eftersom jag och min kusin Oscar har gått tre terminer tidigare i Kungälv så fick vi givetvis gå med i den med.

Vi ska ha en lärare som heter Lisa Alvgrim som arbetet en hel del med Galenskaparna och After Shave genom åren, hon har bland annat gjort koergrafi till dessa två danserna nedan. Hon är även med själv i klippet med "En regering som kan dra en liten stepp". (Hon i rött).
Har alltid beundrat hennes steppkunskaper, så detta ska bli riktigt kul. Riktigt kul att även mina ovana syrror hänger på, får träna upp dem hela denna månaden så dem kan grunderna, sedan är det bara att köra ;)

Men somsagt, ta en titt på klippen här..↓ Det är faktiskt jävligt bra. Enjoy!

"En regering som kan dra en liten stepp"

Klipp från GAS's film från 1996 - Monopol

"Ineffektiv"

Klipp från GAS's föreställning från 1995 - Lyckad nedfrysning av Herr Moro"