Dagens video

 

De är la för goa...:)
 

Dagens låt

 

De va la gött...

Med helg nu å allt. Göttans! :) 
Efter skolan blir det SH'BAM igen. Helt okej och man rör ju faktiskt på sig. Så det är bra, dock inte lika kul som ZUMBA som sagt, men de funkar!
 
I helgen blir det översovning med Anna samt en hel del Sims-spelande för min del. Även lite bra filmer på lördag går ju på tv. Taken, till exempel...:)

Lalalalalalalala

God morgon, god morgon!
 
Vilken hääärlig morgon. Påbörjade dagen med en försovning och sitter nu på Naturkunskapen och ska få ihop en uppsats tills på torsdag. 
Nåväl, det ordnar sig nog. Slutar hyfsat tidigt idag ändå. Senare blir det Zumba och Spinning, hoppas jag orkar det, hehe. 
 
Har även lite läxor och annat, men det brukar ju också lösa sig till slut. Det enda jag vet är att det som varje kväll blir Breaking News med Filip & Fredrik ;) Två riktiga förebilder, alltså.. :love:
 


Baby, baby I'm a heartbreaker, heartbreaker, heart of stone

Hej på er!
 
Ny vecka igen, så de e la som de e. Men rätt chill dag idag, inga riktiga lektioner, slutar vid 14.20 så är skapligt nöjd, som varje måndag. I slutet av dagen är det en liten redovisning i grupp, men sen, hem och chilla. Lite senare blir det pluggning med pappi..matte..ajaj..
 
Senare i veckan har jag laddat stenhårt. Nu är jag på g. Tisdag: Zumba OCH spinning. Onsdag: Stepp Torsdag: CXWORK och Spinning Fredag: SH'BAM!
 
Jajjemen! Nu gäller det! Testade SH'BAM första gången förra veckan, det var nästan som Zumba, fast lite tråkigare, så klart. Lite för enkelt och lite för...löjligt på något sätt, men fick träning, det fick man. ^^
 
Så jag antar att det är bra i nuläget också, Taggar inför event nu till vintern: Alexander (18 Oktober), Miss Li (2 November) och Galenskaparna & After Shave (14 December). Så himla roligt!
 
Och givetvis en mängd bra filmpremiärer, THE HOBBIT! BREAKING DAWN PART ll, en massa bra! Haha, kommer inte på fler, men det är en hel del filmer som redan haft premiär som man bara måste se. Palme-dokumentären är ett måste. Sedan Cosmopolis, för det är Robban, och en massa annat!

Ha det!

Dagens bild

 
Nu börjar det dra ihop sig på riktigt...
Mindre än en månad kvar tills konserten i Göteborg, ska bli riktigt, riktigt kul!

Dagens låt



 
 
 
Underbar låt!

D e röva.

blandad/Sonstiges34.gif
Nu säger jag godnatt!
klockor/Uhr13.gif
Det är sent...
 
Men dagen har varit bra, skola, ja, ni såg mitt lilla rastlösa inlägg förut. ^^ Det har rullat på, slutade 14.10 och sedan bara trevligt här hemma. Imorgon blir det ZUMBA! och lite läxläsning. På onsdag, stepp, som vanligt, sedan får vi se vart helgen tar vägen. Kanske blir det något mysigt med Anna, vet vet? ;)
 

 
Ha d gott. Ottilia.
 
 

Piff, puff, paff

"Hejsan svejsan, livet är så hejsan!
Gör var dag till en jublande fars!
Skoja med flit, med en ostexpedit,
så att hon blir piff puff paff!"
 

Sitter på lektion nu, hehe, lite smålurig, jag vet. Men ska bara beta in lite glosor, det ordnar sig ;)
Har även Spotify igång och lyssnar på Galenskaparna & After Shave, som vanligt ^^ Har en hel spellista med alla deras låtar. En hel del, och man vet inte vilken man ska välja. Men jag slumpade, så nu är det "Piff, puff, paff". En bra låt man blir glad av. :')
 


Lite näsblod.....;)

Fem myror är fler än fyra elefanter

Idag tillbringar vi dagen hemma hos pappa, jag och syrran. De andra är ute på roligheter, så det blev bara jag och Linnea kvar. Så vi chillar, kollar runt på tvn lite, och då dök "Fem myror är fler än fyra elefanter" upp! Det som man såg för jämnan som barn! :love: Kvalitéprogram! Mer sånt i tv-rutan, och färre såna där ryckiga, hetsiga, skrikande cartoon-serier. Sånt mår inte barn bra av. 
 
Så, såhär ska det vara! 

Prima dag!

 
 
Kan ni tänka er? Idag blev dagen betydligt mycket bättre än jag hade planerat och förväntat mig. Istället för en lång dag, med lektioner som slutar klockan fem, slutar jag istället klockan två, pga inställda lektioner, samt...att när jag kommer hem, förväntas jag äta något, göra en hemuppgift, och smått gå och hoppas på att få en reservplats på spinningpasset med syrran. Låter la som en helt okej dag det med.
 
Men istället kommer mamma och Janne upp på mitt rum och frågar om vi nu direkt ska åka och handla en TV till mitt rum....Jag menar...hur ofta får man uppleva det? 
Så vi avbokar reservplatsen på spinningen och åker raka vägen till elgiganten. Och där var en perfekt, en! Fick även en BlueRay-spelare, så här ska kollas film!
 
Perfekt dag! Snacka om omvändning!
 
Och, en bonus! Imorgon...bara en enda lektion, och den börjar klockan tio, sedan resten av kvällen blir det mys hemma hos pappi! :) Nöjd och glad och kan somna lugnt! Kaaaanske kollar lite TV, vem vet?
 
Godnatt!

World Trade Center

 
"Remember the heroes of 11/9"
 


 

 

 
 
 

Starts to count down...

 
Detta ska jag gå på om lite mer än en månad!
 
Igår kom pappa förbi med biljetterna. Inte såå längesen jag faktiskt såg och fick träffa Alexander igen. Men, så tipsade min vän Ebba om att han skulle komma till Göteborg, och gissa om jag blev ivrig? :D Faktiskt första gången hittils som jag får se honom två gånger på samma år. Förutom 2010 då, men tycker inte det räknas...;)
 
Även denna gången följer pappa och mina två systrar med mig. Skönt att ha dem! De tyckte faktiskt det var riktigt bra på allsången nu tidigare i sommar, så alla ville med. Och inte nog med det.....det är på första raden, alldeles i mitten! Mmmmmm.....:D
 
Så jag ser verkligen fram emot det! 

Cosmopolis

Robert Pattinson, min lille going, är äntligen ute med en ny film! Riktigt kul att se honom agera i andra roller än Edward Cullen. Visserligen gör han även den rollen väldigt bra, men det har tyvärr gett andra som inte gillar Twilight fel bild av honom som skådis. Har studerat honom sedan han slog igenom, även redan när han var med i Harry Potter, och jag måste säga. Han är duktig! Han började ju med teater när han var yngre än vad jag är nu. Så det är faktiskt inte bara framgång efter hans otroliga utseende, utan även hans känsla och hans skicklighet på vita duken. 
Ska se till att få se denna med Linnea någon dag. Det är han värd
 

Like Humans Do

Tjeeeeenare!
 
Inte blivit mycket bloggeliblogg alls nuförtiden, eller hur? Vet inte riktigt, kanske för skolstart? Ja, vem vet? Vill bara säga att den nya skolan är myyycket bättre än jag trodde, och jag visste att den var bra. Bara för att den ligger nära och lite isolerat i en förort betyder det inte att kvalitén automatiskt blir sämre. :)
 
Har precis varit och duschat och småplockar lite här på rummet. På sommaren har aldrig jag täcke i påslakanet för det blir så varmt, men i flera nätter nu har jag frusit så himla mycket, så det är nog dags att bädda in det igen. Hösten är här! Ja!
 
Imorgon fyller även morfar-gubben år! Så vi får nog fira honom med släkten idag. Det är sagt att det ska bli ett partaj, men vi får se. ^^ Hejhej!


Dagens video

 
5 st underbara repliker av Harrison Ford. Hade gärna velat lägga till lite fler, särskilt från Indiana Jones och Star Wars. Många goa repliker där. Som till exempel från Star Wars: "Never tell me the odds!" eller "Who's scruffy lookin'?"
 
Enjoy!

Dagens LOL

 
Värsta likt ju! :D

The Fellowship

Hej :)
 
Älskar mina nya måndagar, börjar sent och slutar tidigt. Just nu har jag svenska-lektion där vi grejjar med lite olika saker. Är klar med grejandet, och väntar på att de andra ska bli klara. Så sitter här med hörlurar till datorn och lyssnar på Spotify, ett av världens vackraste stycken, "The Lord of the Rings: The Fellowship".
 
Kan dela med mig till er, höj volymen så förstår ni. Enjoy!
 
 

Dagens video

 
Alltid undrat varför de aldrig valt Harrison som James Bond...;)
Det vore awesome :D

Jennifer.

Jennifer 17 april 2010
 
Idag blir det dagen tillbringad med Jennifer! Blir rolig avslutning på helgen! Längesen vi riktigt umgicks, så det ser jag fram emot. :)

Harrison Ford

Från: "I skuggan av ett krig"
 
 
 
 
 
 
Oemotståndlig!
 

Middle-earth

 
Här alltså....vem vill inte åka till Nya Zeeland efter denna videon? Jag visste att det var otroligt vackert där, för det ser man ju lätt i LOTR, men SÅHÄR fint...nej nej. Blir så avis på turisterna i slutet.....:')
 
Min kusin ska åka dit till jul....är SÅ avis!!!