The Conjuring

Gårdagen blev en gårdag då man åkte hem till Ida med resten av gänget, käkade pizza, spelade Wii och såg på skräckfilm. Det sistnämnda vad jag inte helt för. Och oturligtvis ville alla såklart se en baserad på demoner och spöken - något jag helt enkelt inte alls klarar av. Det konstiga är att mördar-filmer och annat blodigt är helt okej, men när det kommer till det här övernaturliga tar det bara stopp. 
Jag tog mig dock igenom filmen, varav halva jag satt och höll för med händerna så att jag endast kunde läsa undertexten. En bra lösning. Man kommer ju alltid in i de flesta filmer och vill veta hur de slutar, samtidigt som man vet att det nog inte är så bra för själen. Så det var en perfekt lösning. 
 
Filmen hette The Conjuring. Rätt b film dock, trots de höga betygen från recesenterna. Det påstås att den ska vara läskigare än Paronomal Activity-filmerna (dock aldrig sett dem), regisserad av samme regissör som regisserat bl. a. SAW. Jag kan ju säga såhär: Den var läskig. Men rätt dålig ändå. Det sägs ju att den baseras på en sann historia (!?), att familjen filmen handlar om har funnits på riktigt och samma händelser har hänt. Ja ja...creepy!
 
För er som är lika känsliga som jag eller känsligare, eller helt enkelt håller med mig om att skräckfilm är rena bullshiten och att det inte ger en nånting - se den inte. Det gör att man bara mår dåligt. Se på glada filmer istället. Action, spänning, äventyr, komik - visst!
 
 

 
 
 
 

Tisdag

Tidigare idag:
Idag höll jag äntligen min reklamkampanj-redovisning om kalsonger. Gick rätt så bra och hade tänkt ut allt som var nödvändigt att ta reda på. Reklam & kommunikation är riktigt roligt. Man får lägga ner mycket tid på grejerna, men tillslut blir det riktigt bra. 
Nu när alla redovisat ska vi direkt börja med ett nytt projekt: CD-omslag. Kanske visar det här när det är klart.
 
Nu:
Känner mig riktigt dålig! Mår skit. Försöker sova, men det går inte. Sådan huvudvärk så att det gör sådär ont bakom ögonen. Tät i näsan på det, också.
Sedan i eftermiddags har jag legat här i sängen, ombytt till sovkläder och kollat That 70's Show. Det hjälper, konsigt nog. Tror inte det blir bättre av att skriva på datorn, dock. Så får väl lägga ner den. 
 
Sov gott!
 
 
 
 
 
 

Pappa - 50 år

Idag fyller min goa pappi 50 år. Kan man inte tro, men så är det. Man inser att, ju äldre ens föräldrar blir, desto äldre blir man själv. Lite creepy, men ändå hoppfullt!
 
Idag blev det firande med farmor och farfar, systrarna, min kusin Ronny och mina två kusinbarn, Pia och pappa givetvis, hemma hos oss. Ett lugnt mysigt kalas. Ett större blir av om två veckor.
 
Pappi <3
 
 

That moment when you...

...försover dig. -.-
 

Hej! Längesen vi sågs nu, tycker jag. Ja, med skola, träningar och egna fritidsintressen som att sitta och spela på datorn etc, är ju också viktigt. Ville mest tala om att jag lever. 
 
 
Oj, nu vart det svenskalektion! Återkommer!
 
 
En söt låt. Enjoy!

Gung gungeli gung...

 
 
 
Friluftsdag
 
Givetvis valde vi paddling. Vad annars? Jag och Anna - Oscar och Linus. Vi fick fixa käk när vi kommit i land och paddlade sedan tillbaks. Maten vart ofärdig och seg, men man fick ju tugga i sig ändå. Efterrätten vart hajk-banan. Att skolan bjussar på sånt är man änna inte van vid.
 
Det var kämpigt och lite svettigt, men ack så roligt.
 

When...

When there is only one piece of gum left in the pack and my friend asks for it
When there is only one piece of gum left in the pack and my friend asks for it
 

Hur jag känner mig...

Hur jag känner mig varje gång jag kommer försent till en lektion...
 

 

 

F*cking awesome!

 


Have you tried turning it off and on again?

 
En riktig söndag: 
 
Lasagne
Systermys
Kolla THE IT CROWD

Ny skoldator! Finally!

Äntligen en liten egen laptop igen! Att ha gått i skolan nu sedan den 19 augusti utan dator har varit kämpigt. Penna och block varje lektion.
 
Blev ju det så tragiskt avsked av min gamla skoldator, så nu har jag en likadan, fast lite mindre utan CD-drive och lite såna där småsaker. Installerad med Windows 8. Lite kluven, faktiskt. Är sådär nöjd med det, men det funkar.
 
Trots min underbara iMac är det bra att kunna ha den hemma också. Ibland vill man ju t ex umgås med familjen och samtidigt sitta vid datorn i soffan. Då är ju det givetvis bättre med laptop!
 
 
 

När man...

tumblr_mqrophU0i91qgzqnco6_r1_250.gif

När man fått tillåtelse av sina föräldrar att göra något man inte trodde man skulle få


Kontrasten

Helgen har tillbringats i Uddevalla tillsammans med Anna, Oscar, mor och systrarna. En tradition vi har att ta varsin husvagn, åka upp till just den speciella campingen, bo bredvid varandra och bara umgås några dagar. Iår hade vi egentligen bokat en vecka i mitten av sommaren, men pga att det kom så mycket viktigt emellan blev vi tvugna att skita i det, och fick istället en kompensationshelg av campingen. Den tog vi ut nu.
 
Kändes så konstigt att fira sommaren i början av hösten och när skolan hållit på i två veckor. Sedan när man väl vant sig vid det sköna campinglivet var det dags att komma tillbaka till verkligheten igen. Sicken kontrast.
 
Som tur är börjar jag på eftermiddagen imorgon med en lektion. Ovärt, men ändå najs. Så egentligen har jag inget att klaga över, iallafall inte inför imon. Men ändå.....