En bra måndag för en gångs skull

Dagen började med att jag insåg att min första lektion startade först 14.30. Chill ändå. Så jag sov till elva och spelade CS fram till halv två då pappa hämtade upp mig och jag övningskörde på en landsväg vars gick galant ^^ Sen var det bara raka vägen till skolan för lektion.......trodde jag! Då säger han att de som han redan haft betygsnack med kan gå hem. Så så var denna dag.
 
Har dock ett repotage i Illustration jag behöver ha klart tills imorgon förmiddag, har inte ens börjat. Så lite stress är det, men ändå en trevlig dag i detta underbara väder! (Visst låter det perfekt?) :D

 

Radio P4 Göteborg kl. 9.30

 
Glöm inte att lyssna på Göteborgs lokalradio P4 imorgon förmiddag kl. 9.30
Då kommer nämligen min syster att vara med och spela upp sin nya låt! :)

Alexander 28 år

 
Grattis, lilla pyret ;)
 

ESC 2014

Sverige kom trea! Inte illa!
 
Mina favoriter under kvällen: Armenien, Österrike, Ukraina, San Marino och Sverige, såklart!
 
 Vi här hemma varje gång Sverige får poäng

Aj...

 
Jag brukar inte vara klumpig, men igår tog jag priset. Duktig som jag var bar jag ner en smutstvätthög från mitt rum. Påväg nerför trappan med denna hög i famnen halkade jag (förmodligen på ett klädesplagg) och föll nerför trappan. Aj.... Fy f** va ont! Det tog ett tag innan andningen blev normal. 
 
Idag är det lila-bräckligt över hela höften och ömmar. Minsta lilla gör otroligt ont, till och med att troskanten nuddar gör ont. Nåväl...skolan blir förmodligen en kamp imorgon, men men. Förhoppningsvis är det bara ett gigantiskt blåmärke, och inga sprickor i skelettet.
 
Ha en fortsatt bra 4:e maj! :)

Star Wars - Dagen

 
May the 4th be with you....always
 
 
 

Träning ger färdighet

 
 
Det går framåt. Nu i sommartid är det den bästa tiden för att öva sig, och verkar som att jag har känsla för det här...höhöhö...;)

Så igår blev det alltså 2 timmars övningskörning med pappa, go lunch å sedan hem å kolla Spider-Man 1 & 2 med kladdkaka. Väldigt fin 1 Maj för oss!