Min studentmössa!

Min studentmössa har kommit!!!
 
 
 
 
 
 
 
Idag är det 69 dagar kvar tills jag står där på flaket och tjoar och har mig! En vecka går fort, alltså 7 dagar, då borde tiden gå rätt fort. Med tanke på att gymnasiearbete och nationella prov ligger emellan mig och min examen, och då borde man helt plötsligt så där och bara: "Men, hur kunde detta hända? Vad hände med de där 69 dagarna??"...
 
Kommer bli så kuuul!

Catching up!

Halli hallå!
 
Har inte bloggat så mycket, men det beror mest på att jag tänkt på en massa annat och gjort en massa annat. Det är ju en naturlig förklaring till det hela.
 
Bland annat så har ju syrran fyllt 21, mycket har hänt i skolan, mys med kompisar, ja you name it!
Förra helgen spenderade jag med Anna hos pappa. Från att inte ha planerat ett skit, till att det blev lyxmiddag, ff och snack och skratt från klockan 18 till halv tre på natten. Sedan blev vi hämtade o blev hemkörda eftersom översovning inte var o tänka på med tanke på att min kära syster fyllde år dagen efter (och vi har som tradition att sjunga för varandra på sängen varje födelsedag) och det kan man ju inte bara bryta sådär.
Men den blev en helkväll ändå, och det är såna kvällar jag älskar!!!
 
 
Under denna veckan har jag legat sjuk ett par dagar, men tog mig i kragen igår kväll, ställde mig i duschen och drog till Anna för att umgås som vi alltid gör tillsammans. Som alltid är Ahm och Ida med, men tyvärr ställde Ida in i sista sekund. Men vi lyckades ha det kul ändå, som alltid ^^ Ni vet känslan när man skrattar så mycket att man inte får luft och tänker "nä nu får jag skärpa mig, annars kommer jag döö.." Typ så..xD

Och som alltid hos Anna, så bjöds det på den godaste maten någonsin! Ja, bilden talar för sig själv!
 
 
Efter det tog hon fram tre marabou-kakor, popcorn, chips och lyxkladdkaka. Jag menar, man såg ju ut såhär efteråt:
 
 
När kvällen började lida mot sitt slut, ca 01.00, kördes jag och Ahm hem av Janne för att sedan sova hemma. Egentligen hade det ju varit tänkt att vara översovning, men eftersom min älskade mamma fyllde år dagen efter (idag, den 28:e) så blir det på samma villkor som när min syster fyllde år: Grattis på sängen. :)
 
Så ni får jag slita mig från datorn för att fortsätta fira min kära mammi! <3
 
Ha det!
 

Harrison Ford i flygkrasch

 
 
Ni kan nog inte ha missat det som står i tidningar och på nätet. Harrison Ford, min Harrison Ford, krashade med ett vintageflygplan och tvingades nödlanda på en golfbana. Det fanns doktorer på golfbanan som kunde hjälpa honom ur flygplanet fram tills ambulansen kom. Då var läget osäkert, och när de publicerade det här på IMDB så trodde jag att det var slutet. Sov inte så bra den natten. Jag skulle aldrig kunna acceptera att en som lyckats leva över 70 år av sitt liv inte ska dö av ålder, utan av en flygplanskrasch. Särskilt nu när Leonard Nimoy (känd som Spock i Star Trek) dött nu under månaden. 
 
För er som inte vet så mycket om Harrison blev han flygintresserad redan på 60-talet, men hade då inte tillräckligt med pengar för flyglektioner, så därför kunde han inte ta dem förrän han fick sitt genombrott i SW under slutet av 70-talet och början av 80-talet. Sedan dess äger han ett antal flygplan och helikoptrar själv och varit med vid räddningsuppdrag och allting, så jag vet att han är kompetent. 
 
Nu har man fått höra att läget är stabilare, och det blir man så glad och lättad över! Däremot kan jag nog inte andas ut helt förrän man ser några papparazzi-bilder på honom på stan. Det är först då man vet säkert att vår Han Solo lever vidare. 
 
Såhär skrev hans son Ben Ford på Twitter när han besökte honom på sjukhuset: