En liten resa till Borlänge

 
I fredags efter min korta skoldag bilade jag, syrran och pappisen upp till Borlänge där min andra syster sedan tre veckor tillbaka bor temporärt. För att studera och känna på friheten och självständigheten. Hon bor i en liten studentlägenhet, men precis lagom stor för en litenväxt tjej. ^^
 
Att få träffa sin älskade syster efter tre veckor var såå myyyysigt! Tror det är det största uppehållet vi haft från varandra, och ändå har vi skypat flera kvällar. Hihi
 
Sedan åkte hon med oss hem för att kolla ESC-finalen. Så nu ska hon vara här ca en månad för att fira min student och min födelsedag och ha lite sommar. 

WE DID IT!

 
Redan när Måns framträdde i deltävlingen för Melodifestivalen VISSTE jag att "DEN LÅTEN SKALL VINNA!" And here we are! BRA JOBBAT MÅNS och tack Europa! (Lite fräckt är det att vi fick 12 tolvor varav en av dem kom från Australien!)
 
Nästa år - Sverigeeeee 
 

Detta gjorde min dag!

 
Jag har träffat Alexander 6 gånger och sett honom uppträda och allting. Men trots det så blev detta så speciellt, just för att han läst, noterat, reagerat och svarat på min kommentar! Blev SÅ glad! Speciellt när det rörde sig om ett inlägg om TWD...asså han måste vara mannen i mitt liv! Man hoppas ju inte det eftersom det skulle leda till ett rätt så ensamt liv, så jag hoppas att jag bara inte hittat honom än. Men innan dess kommer Alexander alltid att vara det, han är bara så RÄTT!
 

31 dagar kvar!

Idag är det exakt en månad kvar tills jag tar studenten...
 
Lilla jag...tar studenten? Shit...
 
Det mesta är fixat...eller snarare halvfixat. Har mycket kvar i skolan, allt till balen är nästan fixat, studentdagen är nästan klar så ja...lite småstress känner man men samtidigt lugn. Ja, allt är konstigt.
Men trots allt så ska de bli gött att få det gjort, säga hej då till alla och njuta av sommaren. Jobben har lite problem med att dyka upp men jag kan tänka mig en sommar utan jobb. Visst, pengar gör ju sommaren dräglig på sitt sätt, men det finns andra knep. Klippa gräset för farfar är ju nog så bra betalt ;) Sedan får man ju hoppas på lite studentpengar också men det är inget jag utgår ifrån. 
 
Asså..är jag reeeedo för det här?? xD