Snart börjar de ljusare tiderna igen!

Hej, trevlig juldag på er!

Sitter här och gör en vårheader. Börjar så smått längta efter tiden då man kan ha sina converse och sina tunna jacka på sig utomhus. Den blir rätt lyckad :) Lägger nog upp den vid mars-april..om jag inte ändrar mig, naturligtvis.

Nu blir det Natt på muséet på tv! Den va längesen!

Chao!!

Kommentarer
Postat av: E M M A S V Ä R D

Åh, kollade också på den, underbar är den! :D

2010-12-26 @ 14:06:02
URL: http://emmasvard.webblogg.se/
Postat av: Gabriella

Jadu ;) han e inte alls svår att lära känna ;p Men allt var tackvare 2 fantastiska tjejer som ordnade en tävling där priset var en fan weekend med honom :) Och som tur så ändrades det så vi blev bara 7 st. som var med (från Finland, Sverige och Norge) så vi alla kunde använda vårt egna språk, och vi kom varandra väldigt nära allihop :)om inte det skulle ha blivit som det blev tror jag inte vi skulle lärt känna varann lika bra :P Och roligt hade vi :D Finns ett inlägg i min blogg på Maj som heter "den bästa helgen i mitt liv" där finns mer att läsas om den :)



Och du får gärna, om du vill, länka till videoklippet jag länkat till på bloggen ;)

2010-12-26 @ 23:04:05
URL: http://gabrii.blogg.se/
Postat av: Gabriella

hehe, jag blev ju förstås superglad och rätt sprallig först, och visst va jag nervös när vi var på flygplatsen och var redo att flyga från Helsingfors till Oslo, men väl när jag mötte honom och de andra försvann allt. Jag insåg att han var en vanlig människa, precis som oss, bara att han hörs och syns mer :) Och min största dröm för ett år sen var att fö se honom live, lära känna honom, och få hans nr. nu har allt detta hänt, så önskningar kan gå i uppfyllelse. Och jag som ALDRIG har haft tur med nåt fick förengångs skull chansen :)

2010-12-26 @ 23:21:54
URL: http://gabrii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback