En riktigt bra dag.

 
 
 
 
 
 
Ut på äventyr!
 
Vår kära kusin Oscar kom en dag och föreslog att vi skulle upptäcka världen ute i den stora vida världen...eller staden Göteborg. Vi alla tre tyckte det var en strålande idé.
 
Vi begav oss över tröskor och snår för att tillslut hitta en liten restaurang som hette Hard Rock Café. Vi sträckte på oss, gick in med spänning i blicken och slog oss ner vid ett litet rundt bord. 
 
En vänlig servitris kom fram till oss och erbjöd oss allt vi kunde tänka oss. Vi beställde en hamburgare var och under tiden som hamburgarna stektes njöt vi av tjoet och tjimet som ljöd inne på restaurangen.
 
Våra hamburgare placerades tillslut ut på vårat bord, en till oss var. Vi mumsade och smaskade på våra möra hamburgare. Vi blev så mätta att vi nästan rullade ut ur restaurangen.
 
 
Vi fortsatte vår färd ut i vida världen. Göteborgs gator är tomma. Man kan blott se stjärnorna på himlen, höra skatorna kraxa och vinden susa. Vi går flera kilometer minst, tills vi stannar till då vi upptäcker något ljus som uppenbarar sig bakom ett gatuhörn. Det är en stor uteplats iklätt stora gullysande lampor. En man med utländskt ursprung välkomnar oss in och vi får sätta oss.
 
Vi beställer något att dricka. Jag tar Coca Cola.
Där sitter vi ett bra tag. Det börjar komma fler och fler till denna stora lysande kub. Allt fler samlas vid baren och man hör alla tjoa.
 
Vi njuter av kvällen.
 
När vi är nöjda, och orkar varken gå eller sitta där längre, ringer vi farbror Stig som genast kommer och plockar upp oss.
 
Alla somnar snabbt i bilen, lutar på varandras axlar och i drömmer härliga drömmar om dagens upplevelser och tänker: "Det här var en riktigt bra dag!".
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback