The Wand Company




 
 
Det finns väl ingen som inte har sett Harry Potter...? (Ja...förutom min nära vän Anna då....!??) Det har ju blivit en klassiker som alla ska ha sett..vilket är förståerligt eftersom de är så himla bra. 
 
Jag är typen som sitter och fönstershoppar på olika webbsidor som säljer lite udda, roliga grejjer. Andra kallar det "nördprylar". Jag vet inte. Det är hur som helst väldigt kul och mitt rum är ju bara en bråkdel av alla de saker jag egentligen vill köpa, vilket inte är så troligt med tanke på min studentbudget... ;)

För något år sedan så hittade jag denna mackapär. Det är alltså en fjällkontroll till tvn, dvdn, ipod:en eller till lamporna i hemmet. Istället för att använda den gamla hederliga fjärrkontrollen så tar du helt enkelt denna trollstav, svischar omkring den lite och vips så byter du kanal, till exempel...
 
Inte förräns nu har jag haft överflöd av pengar (som man sällan har) och bestämde mig för att beställa hem en sån där. Igår fick jag hem den, och den är riktigt fräck alltså. Jag ångrar inte köpet trots det höga priset. Men det lönar sig i längden och sen är de där 595 :- på coolstuff.se.
 
Läs mer om den på deras hemsida: http://www.thewandcompany.com
 
Se hur den fungerar här! Alahomora!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback