Reklam

 
Jag gör gärna reklam för Viaplay (Sherlock) på min blogg ^^
 

Dagens låt

 

The Walking Dead

Äntligen fått syrran att börja titta på The Walking Dead!...................score!
 

Harrison Ford 72

Harrison Ford's IMDB
 
Idag fyller en legend år. Bästa skådespelaren som någonsin existerat. Ja ja...Meryl Streep, Gary Oldman, Brad Pitt, Tom Cruise, Jennifer Lawrence..screw them.
 
Får hoppas att han får en bra dag trots sitt benbrott. :)
 

The Wand Company
 
 
Det finns väl ingen som inte har sett Harry Potter...? (Ja...förutom min nära vän Anna då....!??) Det har ju blivit en klassiker som alla ska ha sett..vilket är förståerligt eftersom de är så himla bra. 
 
Jag är typen som sitter och fönstershoppar på olika webbsidor som säljer lite udda, roliga grejjer. Andra kallar det "nördprylar". Jag vet inte. Det är hur som helst väldigt kul och mitt rum är ju bara en bråkdel av alla de saker jag egentligen vill köpa, vilket inte är så troligt med tanke på min studentbudget... ;)

För något år sedan så hittade jag denna mackapär. Det är alltså en fjällkontroll till tvn, dvdn, ipod:en eller till lamporna i hemmet. Istället för att använda den gamla hederliga fjärrkontrollen så tar du helt enkelt denna trollstav, svischar omkring den lite och vips så byter du kanal, till exempel...
 
Inte förräns nu har jag haft överflöd av pengar (som man sällan har) och bestämde mig för att beställa hem en sån där. Igår fick jag hem den, och den är riktigt fräck alltså. Jag ångrar inte köpet trots det höga priset. Men det lönar sig i längden och sen är de där 595 :- på coolstuff.se.
 
Läs mer om den på deras hemsida: http://www.thewandcompany.com
 
Se hur den fungerar här! Alahomora!

Undeba' semästä'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bilder ifrån förra helgen. Ja, tyvärr sent. Men så är det. Sommarn är kort och man vill hinna med mycket och ja...att sitta och redigera bilder tar tid, och man vill ju inte sitta inne heeela tiden. 
 
Nu är de här iallafall. 9 av kanske 200 bilder från en helg på camping med husvagn. Roligt som alltid :)

"Tiden går...alla andra tar bilen" - Claes Eriksson

Det blir inte mycke bloggande när man är ledig och ska vara ute. Har många bilder och saker att skriva om men får ta det lite efter hand. Bilder ska överföras och ja....Man ska ha tid till allt. Visst, det får man på sommarlovet. Men då ska all "fritid" gå till solning och badning och grillning..

Skriver snart igen :)