Summering av 2011

God afton, god afton!

Om bara några timmar så sitter vi snart här hemma kring TV-soffan, håller i våra ciderglas så att knogarna vitnar och inväntar förväntansfullt på att Jan Malmsjö ska vägleda oss in till det nya året, och ovanför taket hör man raketer och smällare med dess fräsande och tjutande ljud.

Tänk! Nu sitter man här igen! Ett helt år har gått, ånyo. Vad har man egentligen hunnit göra? En dag går ju så fort, en vecka går ju så fort, en månad bara försvinner och ett år hinner gå innan man ens hinner blinka. Jag tror att det har blivit dags för Ottilia's årliga symmering av årets gång! Jag kommer visa bilder från hela året, dock inte i kronologisk ordning!


Jag tänkte ta allt det där som berört en under året. Både allt lyckligt och då man känt: "Jaha ja..Så det är såhär mitt liv blev..Vilken tur man har ändå!" och även dem stunder då man känt att livet inte alltid blir som man har tänkt sig.. Men dem dagarna behövs ju också, inte sant?

Jag må låta lite klyschig, men så är det ju på nyår, eller hur? *blink*

Men innan ni börjar bildspelet som finns här nedan, skulle jag vilja att ni hade lite stämningsmusik från våra kära ABBA-medlemmar med..

" H A P P Y   N E W  Y E A R ! "

Enjoy!

Alexander i Let's Dance ...En härlig tid!


Robert Pattinson till Sverige!!



Alexander & Jag på Lotta på Liseberg!

Åh, det var en upplevelse som man aldrig kommer glömma!


Min konfirmationstid! Även om jag numera är en tvivlande ateist, så var själva konfatiden riktigt rolig! Varför? Jo, för att Anna och Ida fanns ju där! :)



Sin storasysters student, såklart! Många ser det typiskt för mammor att tycka denna cermoni är betydelsefull, men nej nej. Även småsyskon anser det vara speciellt!

Obs! Linnea gick inte Estet ^^




Elviras uppträdande på Bohus Fästning med - Rolling in the deep (Adele)

Fantastisk upplevelse! Både för henne och för oss!





Camping med Anna & Oscar, som sker varje år! Otroligt mysigt och oförglömligt!






Min andra konsert med Håkan, i Slottskogsvallen!




Håkan i Lysekil! Min tredje konsert!




Håkan på Liseberg! Min fjärde konsert! Alla konserter har varit helt otroliga!



TWIDAY!


Sci-Fi Mässan med Ahm och Anna, den bästa mässan jag någonsin varit på! :)

Förutom Fotomässan xD


Ja, detta är väl mindre skojigt, men han förtjänar en plats i min summering. Bara för att döden är en ledsam sak, betyder det ju inte att man ska smussla undan den händelsen och hela tiden låtsas vara så lycklig och glad, att ingenting hemskt har hänt. Nej nej, Vickrevire, du har en betydelse för oss alla här i vår knasiga familj. Det ska du veta! :)


Uppesittarkvällen... :love:


Julafton!


Jag..tomte..hos farfar xD



Det var allt för mig...Så..

:love: Gott nytt år! :love:


Gymvisit med Anna

Japp, idag kommer det inte bli någon visit för Anna hemma hos mig, utan vi tar istället en visit på Sportlife! :) Hon ska pröva på lite och se om hon också ska skaffa sig ett litet gymkort där =)

Bussen går om 17 min, så nu får jag skynda mig att packa ihop det sista :)

Ni kan gott jogga lite ni med ^^ Man blir ofta seg av att slöa varje dag på jullovet, tro mig, jag är en riktig slöing på loven ^^



Emma 15 år

I detta inlägg vill jag gratulera min klasskamrat Emma, som fyller 15 år idag! :) Grattis, grattis!


http://emmasvard.webblogg.se/
Noooniinoooni så liten! :) :love:

Spotify Premium

Om ni har hunnit lära känna mig rätt, så är ju jag inte en sån där som får serverat allt på silverfat här hemma, som vissa andra i min ålder får hemma. Spotify Premium är ingen självklarhet för mig, så sedan den nya regeln uppkom, att man bara kan lyssna på låtar högst 5 gånger inom 10 timmar, har jag fått anpassa mig efter det. Men i förrgår köpte jag äntligen en månads premium, för att prova på :) Det kan nog hända att jag fortsätter med det, bara jag hittar affärer som säljer koder till Spotify. Som jag då gjorde i Nordstan - Pressbyrån. Inte ofta dem har det. Har hört att Seven Eleven har det, och det finns ju ingen lättåtkomlig för mig iallafall. Så nu är jag nöjd :)

Är ju fortfarande rätt ovan vid känslan, så jag är ofta beredd att stoppa en låt innan reklamen kommer osv :P Vill helst inte spela om samma låt heller, hehe xD



Juldagsmys med pappi

Hej och god juldag! :)

Idag har man tillbringat hela dagen med pappi, vi har myst och håller just nu på att pussla lite :) Weird, huh? Dock tog tålamodet slut på mig, så det är därför jag kan skriva lite istället :) Om ett tag ska dem andra också ta en paus, och då ska vi premiärkolla på Harry Potter och Halvblodsprinsen - den sjätte filmen från min Harry Potter-box jag fick av pappa igår! Wieeehoo! :)
Visar vad jag fick resten under veckan, kanske imon om ni har tur!



Övergång till Juldagen

Jahapp! Där var julen över även iår!

Den har varit bättre än förväntad, och förvånadsvärt lugn, med tanke på att vi får yra runt som hönor till alla ställen. Först julfrukost hemma, sedan iväg till farfar, senare på eftermiddagen cirka klockan fem, hem igen för att åka med mamma till mormor, sedan hem igen vid elva-tolv på kvällen, då..julklappsöppning i familjen. Den fick komma lite senare iår pga olika orsaker, men annars har vi den alltid efter frukost här hemma.

Med tanke på hur mörkt det är ute nu klockan 02:58 på natten, alltså juldagen, nu då, så kan jag inte riktigt visa vad jag har fått än. Däremot så kan jag säga att jag har fått extremt bra saker! Wow :) Här ska tittas på film och läsas bok ;) Visar somsagt mer imorgon! :)

God fortsättning till er alla! God natt, god natt!



GOD JUL PÅ ER ALLA!

HOPPAS NI FÅR EN UNDERBAR JULAFTON MED GOA KÖTTBULLAR, MÅNGA HÅRDA JULKLAPPAR, MÅNGA SJUNGNA JULSÅNGER SAMT HÄRLIGT SÄLLSKAP! DET SKA JAG HA!

ENJOY THE MOMENT!

GOD JUL PÅ ER!

HO HO!








23. 12. 2011.

Japp, nu sitter man här! Hemmet är fint, dekorerat och varmt, granen på plats(!), och snart får man väl änna ta och slå sig ner i soffan med familjen och se på Bingolottos uppesittarkväll, och kanske en liten julklappslek senare ;)

Åh! Julen! :) Under hela november och december så har jag bara känt stress och absolut ingen som helst julstämning, men nu har den äntligen kommit! Jag är nöjd med mina julklappsinköp, och är nöjd med hur julen blir, även iår :)

Hur känner ni? Har julstressen släppt en, eller är ni fortfarande lätt hyper inför imorgon?, då allt ska vara perfekt..;)



God Jul!



Tagga om ett år!

Japp! Nu är det äntligen beställt! Har varit lite knegigt några dagar nu, men nu så! :)

Om ett år, dvs, den 14/12-2012 så ska jag, familjen dra på Galenskaparna & After Shaves 30-årsjubileum på Lorensbergsteatern! :) Och även denna gång på första raden alldeles i mitten! Mmmmmmm :) Nu är man nöjd, och man längtar verkligen till nästa år! :)

För er som har det minsta sinne humor, och förstår sig på vad äkta underhållning är, förstår ju sig på mig och skulle nog vara lite smått intresserade att se del 1 av förberedelserna inför nästa års föreställning! :) Enjoy!



Nu är det jul igen!

" Hej hej alla, är det ni som är svenska folket? Tänk så trevligt! Jag är med i erat gäng! "

Ja du, nu är det snart jul igen! :) Nu är det verkligen snart JUL ! Härligt! Den bästa tiden på hela året! Inte för att vi firar Jesus födelse, nä så är det verkligen inte. Dock hör det till det här med Jsusbarnet i krubban och stallet som man alltid pyntar och sätter upp på byrån i vardagsrummet. Det hör liksom till, iallafall för mig. Så det kristna finns allt där, inte på det krista sättet, utan..det ska helt enkelt bara vara där.

Känner att jag har varit lite frånkommande här på bloggen, men det är med all rätt nu är julen närmar sig med stormsteg! Det är ju bara en vecka kvar! Man kan inte hinna med allt! :) Hade även beställt en julklapp till en viss familjemedlem (kan dock inte säga vem, man vet ju aldrig om hon/han går in här), och så fanns den tydligen inte! :O Så får lösa det..(på en vecka!?)
En annan anledning till mitt frånvarande är att, jag har inte riktigt det material jag behöver för att vilja blogga. Alexander t.ex, är ju på julkonsert i Norge, och jag vet inte riktigt så jättemycket om just det. Hade gärna gått på den, men det är ju så dyrt att ens resa till Norge, sedan boende samt biljett. Sedan vill man ju inte resa och gå på konserten helt själv heller, så då blir det ju ännu dyrare. Så jag får nog stanna här i Sverige tills jag har skaffat någon form av inkomst och har blivit myndig helt enkelt. Hoppas han kan komma hit till sommaren istället då :)
Jag kan iallafall lova att jag kommer tillbaka när skolan är slut, och man kan börja njuta på riktigt! Det är väl egentligen det julen är till för? Att världen ska stanna upp, och umgås. Fabrikerna ska sluta producera, slaktaren ska släppa kniven, TVproducenten ska avbryta livesändningen, och alla ska samlas och mysa. Det är jul för mig. Så vill jag ha det :)

Men har iallafall haft koll på ponken via Youtube och Facebook, så här finns några klipp från konserten! :) Enjoy!


 

 

 


Dagens bild

Snart är det jul :)

Robert Pattinson - eller snarare "Babu"?

Har ni sett dessa UNDERBARA videor på denna lilla flicka som är helt GALEN i Robert Pattinson? :D Hon kallar honom "Babu", eftersom hon är från Bangladesh, där "Babu" betyder söt/snygg/vacker. Det kan även betyda "Älskling".
Jag tycker detta är helt underbart! Så liten, men med redan så god smak, och man märker att det är äkta känslor! :)

Tycker dock mamman är taskig, eftersom hon gör sig lustig på hennes bekostnad, och småretar henne bara för att det ska bli roligt att se på. Men sött är det! :)

Men tycker att Rob borde få se detta, om han inte redan har gjort det. Kan man få ett sötare fan? :)

ENJOY!


 


Hagmans konditori

Hello! :)

Här kommer en kommentar som ofta uppstår i min blogg..:"Ursäkta för den dåliga uppdateringen!" :) Men shit happends :)

Har haft rätt mycket nu de sista veckorna innan lovet, samt lite julstress och sådär. Jag antar att det hör till julen på något konstigt och opassande sätt.

Hursomhelst, anledningen till detta inlägg var att jag skulle prata om min underbara fredag! :)
Den var ljuvlig! :) Först var jag och Anna i GBG och shoppade och hade skitkul som vanligt, senare på kvällen fick jag stressa hem, för att stressa tillbaka till Göteborg för att rusa in till Lorensbergsteatern (där jag såg Alexanders konsert den 25 Oktober 2009, bra att tillägga) för att se HAGMANS KONDITORI med GALENSKAPARNA & AFTER SHAVE! Jag säger bara WOW! Dom är la för goa! :)
Själva "pjäsen" eller vad man kallar deras shower, utspelade sig både i nutid och på 50-talet. Annorlunda med allt det som dem har gjort under deras 29 år ihop. Men bra det med! :)
Det som gjorde det EXTRA kul, var att vi satt längst fram i mitten, alltså dem bästa platserna enligt mig :) Lite kul att dem tittade ner på oss med jämna mellanrum. Särskilt Jan Rippe och Anders ;)

Så för er som är i min ålder och inte växt upp med dessa goa gubbar, ni har tyvärr missat något! Några i klassen känner med mig, och det är tur för dem det. Men andra tyckte det var sämre att missa Idolfinalen...Aaaa vässt! kände jag då :P No way! :)







Twilight - Åsgränd (Om Twilight var svensk)

Har ni haft en trevlig helg, men känner en gnutta söndagsångest, och anser att ni vill avsluta den på ett bra sätt? Då är detta videon för er!


För er som både gillar och hatar Twilight, så är denna perfekt! Den förtjänar att ses på! Lova mig att ni ger den en chans! :)


ENJOY!


Snön föll

Bild: Ottilia

JA! Äntligen så föll snön! Har väntat länge nu, och det passar väl nu på denna heliga måndag? ;)

Hoppas det fäster sig på marken tills imon, så att man kan ta en härlig vinterpromenad till bussen!
Hoppas även att det håller i sig till julafton och nyår...Man vet aldrig ;)

God natt!

Vi tänder ett ljus i advent

Goder morgon på denna blogg!

Tänk att det redan är andra advent! Shit vad tiden går fort! Jag har knappt hunnit förbereda mig!
Men det är ju mys! Dock får jag fira denna heliga dag med NOboken...-.- Tråkigt, tråkigt men sant..sant!!

Nåväl, kanske man tar en adventsfika senare då, förhoppningsvis! :)

Ha en bra adventsdag!