I have Humans

Ett roligt bildspel med humor samt budskap i sig. Enjoy!
I have Humans

Common interests

Detta var en del av min lördag :) Vet ni att det finns en chattsida som heter Omegle? Där kan man chatta via text eller webbkamera med en slumpad person från världen anonymt. Det är ca 20.000 online där hela tiden och är från hela världen. Numera har dem lagt in att man kan tagga sina intressen, så dem söker igenom efter folk med liknande sådana.

Jag fyllde i: Star Wars, Lord of the Rings och Science Fiction och fick upp en med liknande intressen. Detta ledde till en stor konversation mellan mig (Som Sam) och mellan denne "Stranger" (Som Frodo). Rolig konversation ändå, och ännu roligare om man kan filmerna. :)

Håller fortfarande på och pratar så man vet aldrig när den slutar...:)


May the frosting be with you

May the frosting be with you
Här är lite mer!
Såna här vill jag ha! :)

Tack, mammi!

Hej alla fredagsälskare!

Idag har dagen börjat med nationella prov i engelsk uppsats. Gick rätt bra och var klar efter halva tiden. Uppgiften var att skriva om något som jag aldrig skulle glömma, det kunde vara en upplevelse, en sak, en passion, en person. Jag valde att skriva om min kärlek till Star Wars, eftersom den har hängt med sedan jag var liten och jag blir alltid på gott humör när jag ser dem eller något i mitt rum.

Sedan drog skolan iväg till Göteborg igen för att titta på en lasershow. Först kände man "Vafan är det här?" Men sedan kom man in i et mer och mer, och dem inledde det genom att visa lite fysik-experiment som var häftiga för en gång skull.
Sedan avslutade dem med en 15 minuters lasershow där dem hade en stor vit skärm där med visade olika figurer med hjälp av laserstrålar. Ett exempel är Peter Griffin i Family Guy, Terminator, "I like to move it"-djuret i Madagaskar, och slutligen, Star Wars! Darth vader och alla stridsskepp! :) Älskade den biten! :)

Efter det, lämnade vi klassen och drog vidare på egen hand till Nordstan där vi käkade sushi, filmade lite (musikprojekt på musiken), och softade lite.

Nu är jag hemma och upptäckte att mammi ställt något fint på mitt rum. Indiana Jones-boxen med alla fyra filmer!!!! Yeeeeeey! Blev överlycklig! Så nu ska jag och Elvira sätta och och kolla på Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull !


Dem delade även ut små prov-läskburkar vid NK. Dem var bara 0,15 liters och pyttegulliga! Påväg mot Nordstan delade dem även ut stora Monster! :)


Ha en go helg!

And remember...May the Force be with you, always.

Dagens video


En effektful fanmade video som sammanfattar Star Wars precis! :) Gillar dramatiken och sambandet mellan bild och ljud ! Enjoy!


And...May the Force be with you


Being a geek....

God kväll! Sent nu, men ville bara göra ett litet inlägg innan jag kryper ner i sängen (förgott!!!). Idag har varit en jobbig dag som vanligt, dock en annorlunda eftermiddag då klassen drog till Göteborg för att få en liten speciallektion i Genetik på Sjöfartsmuséet.

Efter det var det snabbt hem för att vila lite, och sedan iväg till mostern för att öva inför söndag, då det är musikgudstjänst. Även om jag inte är personen man ska tala om Gud med, så är jag där för att jag gillar att sjunga och ställer gärna upp för släkten :)

Åh, nu är jag trött. Måste nog sova nu. Ville bara lägga in denna goa bilden som beskriver min åsikt precis :) I :love: Mr. Pegg ;) Enjoy!And always remember....May the Force be with you

l_() l_


Dagens bild

En färsk bild från igår. Jag skulle gissa att detta är från den nya musikvideon som han spelar in i Ukraina!

Spännande....... ;)

Han Solo: "Fast ship? You've never heard about Millenium Falcon?"

Detta kan jag tänka mig att köpa om man tillåter sig själv att drömma bort lite.....:)
Här är en del saker jag ska köpa såfort jag får möjlighet med pengar osv. Och så finns det ju lite saker här som har ett påtok för högt pris, så det får nog önskas i present eller vänta tills man skaffar sig ett jobb ^^ Men ja, man får hoppas på det bästa!

Just nu siktar jag på ett Millenium Falcon-skepp. Dem är rysligt dyra, men ja, får se hur det blir. Det fanns ett förr på RoligaPrylar.se, men den har tydligen utgått...:S

Vad tycker ni, värt eller ovärt?....;) (Glöm inte att svara "värt") ^^

To win my love

Denna goa lyssnar jag på just nu →  :)Ny sedlar 2012

Sitter här efter en paus från arbetet. Går segt, men det ska nog bli bra. :)

Ville bara visa er hur dem nya sedlarna ska se ut. Enjoy!


20-sedeln: Astrid Lindgren
50-sedeln: Evert Taube
100-sedeln: Greta Garbo
200-sedeln: Ingmar Bergman
500-sedeln: Birgit Nilsson
1000-sedeln: Dag HammarskjöldMay the Force be with you

We have now a days organic food, that kind of food our parents called...food.

Sitter här hemma i mitt härliga rum. Tyvärr ska jag inte spendera så härliga stunder i mitt härliga rum idag, utan det blir en rejäl satsning på skolarbetet i Hemkunskap, urk...

Jag har valt att skriva om KRAV-märkta varor, fråga mig inte varför...;)

Så nu ska jag stänga dörren, och, som min lärare säger, bara fokusera!Festivalborg 2012

God afton på er!

Är hemma från den fantastiska skolan jag går i...*host*, och fick gjort en väldigt viktig sak. Jag har gjort klart för mig vad jag och mina vännor ska göra på Valborgsmässoafton.

Vet ni vad ni ska göra på Valborg än?

Vi ska återigen till Festivalborg som vi gått på både i 7an och 8an. Har säkert gamla inlägg därifrån, bl a när Erik Grönwall var där (:love:) och när en mindre bra var där, vafan hette han?...Shit, minns inte riktigt..får googla....
Meh..vänta..vad ska jag googla på om jag inte vet något om honom? Äsch...jag får återkomma till det :)

Hursomhelst, så är det Kapten Röd i år. *Naaaajjj!!!* Jaja, det är inte det roligaste, men det blir kul å dansa o chilla med tjejerna. Bättre än att sitta hemma iallafall :)


Så, ja, så blir min Valborg! :)

Hej!

P.S! Kom på vem det var! Det var Daniel Adams-Ray! Det komiska var att han kom upp när jag googlade följande:

"jag har givit dig allt och"  ;)

Saturday Night Fever

Sitter här och lyssnar på "Emmylou" och röjer skrivbordet lite samtidigt ^^

Idag blir det en dag med syrran som varit i Stockholm i två dagar, saknaden är stor även på få dagar :) Så det blir nog lite go sushi och lite go dessert efteråt, kanske en go glass på McDonalds eller något gött på Ica, får se :)

Sedan blir det film resten av kvällen! :) Kan det bli bättre?Bergrosa

God natt på er

Nu ska jag strax sova efter en kort skoldag med mycket förberedelser och intryck. Hade nämligen två muntliga nationella prov idag, ett i engelska och ett i matte. Jobbigt, men skönt att ha det avklarat!
Så sedan jag kom hem (10.45) har jag mest chillat och sovit i soffan, helt utmattad efter en jobbig vecka av nationella...Usch..Men nu är det inte mycket kvar som behöver göras. :)

Fick ett litet gölligt sms av Emma igår där hon tipsade (ånyo) mig om att vår lille Alex var på tv(!) :)
Inte långt dock, men av bra anledningar. Han var nämligen med lite i slutet av dokumentären om Breivik i rättegången. Vill dock inte diskutera det så mycket, eftersom jag tycker att han redan har fått påtok för mycket uppmärksamhet i media, alltså det han velat ha. Dem lägger ut alldeles för mycket information och för mycket detaljer. Så för mig räcker det där.

Hursomhelst, Alex's lilla insats handlade om att han vid Oslos minnescermoni spelade det vackra stycket "Bergrosa". :')

Har länkat dokumentären här från SVTplay. För övrigt är det en ganska bra dokumentär som är värd att se om man är nyfiken eller intresserad av något slag, det har man ju naturligtvis lov att vara. Alexander dyker upp vid ca. 54.34. Enjoy :')Revenge of the Sith

Hallihallå på er! :)

Hela min dag har gått ut på tre saker...: Kolla på "Return of the Jedi", omboka trafikskola, samt se på "Revenge of the Sith". Ja, varför jag just valde först episode 6, sedan 3, är kanske ett rätt så knepigt val, iallafall enligt mig när jag tänker på det. Men ja, en av mina favoritfilmer i Star Wars-samlingen är ju naturligtvis episode 6. Jag gråter alltid i slutet precis när Dödsstjärnan har sprängts. Musiken, glädjen, alla karaktärer, allt är så perfekt! :) Iallafall... Sedan var det väldigt, väldigt längesedan jag såg Episode 3. Det har varit en av favoriterna under 2005-2006, dock insåg jag nog inte hur himla sorglig den egentligen är. Även om man vet hur hela denna saga kommer att sluta, och har alltid vetat, så sitter man ändå där och stör sig på hur Anakin kan "gå på" kejsarens lögner. Haha, jag är nörd och tar illa vid mig. Jag är sån. Jag har något jag brinner för iallafall ^^

Hur som helst..Det ska inte vara en favorit egentligen, bara en film som leder oss till episode 4-6. Kan ha varit för att jag under hela min barndom (sedan Klonerna anfaller och framåt..) ^^ Tyckt att Anakin (Hayden Christensen) är så brutalt snygg :P Var väldigt kär som liten i honom :love: Så som jag minns det, gillade jag iallafall början av epi-3. :)

Hur som helst, nog tjatat. :) Eller ja, en sak till..^^ Jag tror faktiskt att alla/de flesta Star Wars-filmer ligger ute på Youtube. Det är därifrån jag tittar i första hand. Har dem hos pappa som filer, dock inte i en fin box, som min fina Toy Story-box och Harry Potter-box, tyvärr. Hade gärna köpt den, dock har jag ingen BlueRay-spelare ännu, men när pengar och tid finnes ska jag köpa den, och boxen, naturligtvis :)

Nästa boxar på tur: Sagan om Ringen (Förlängda versioner) samt Indiana Jones (När verkligen alla filmer har gjorts och kommit ut i en komplett box, dock är det lite svårt att veta eftersom det är Steven Spielberg som står för dem. Ingen direkt historia dem filmerna är tagna ur, mest genom ren fantasi, så sålänge...ja, det må låta hemskt, jag avskyr tanken, Mr. Ford är pigg och...levande, så kanske det blir 5:an och....ja, eventuellt en till kanske, vi får se :) Så, har vi inget direkt att gå på. Det är lättare med Harry Potter, t. ex. Där vet vi att det finns 7 böcker, att det tar slut där. Desamma med Twilight. Då har man modet att köpa en box. Retligt att ha 3 filmer i en box, så kommer det en fjärde...usch..hatar när det inte är komplett ;)

Nu...går jag för långt! Haha, så NU går jag och lägger mig och tittar färdigt på den otroligt "lyckliga" filmen "Revenge of the Sith"!

Och kom alltid ihåg...

May the Force be with you...always.Back to school again

Denna rutin får jag återigen imorgon. Efter ett härligt påsklov väntar skolan åter....Det är väl så det ska vara. Man tvingas födas, tvingas gå i skolan och tvingas göra saker. När man väl fått möjligheten att få leva ett liv på Jorden, som är en sådan fantastisk chans, ska vi inte utnyttja den? Och göra allas liv till ett liv vi kan blicka tillbaka på, där vi har haft det lugnt, tryggt, harmoniskt och välmående. Borde det inte vara så? Livet?

Egentligen, varför ska man förlora över tretton år på skola? På att lära sig en mängder skit som sedan kommer bara att blåsa bort? Det är väl trots allt ungdomen som man sedan kommer sitta och se tillbaka på? Friheten, kompisbytena, modet, killarna, ja, ungdomen. Varför sådana krav? Ska inte livet ändå vara roligt? Ja, varför ska det inte få vara roligt? Varför är inget roligt man gör, vettigt? Att ha roligt, är det som att förspilla sin tid eller att vara oansvarig eller slö, eller lat? Blir man en bättre människa av att kunna mycket, eller göra sina sysslor eller följa andras fotspår, som att studera, jobba, städa, ja, vad nu man anser som vettigt, eller normalt. Jobba måste man, det förstår jag. Men måste det vara på liv eller död, om man ska överleva eller inte? Ska hela ens framtid bygga på hur man skött studierna som ungdom, då man som mest vill se sig om, lära sig om livets uppbyggnad och erfarenheter, bli självständig, ta reda på saker. Det är också att lära sig. Det också.

Jag må vara en stark vänster, men vill egentligen inte alla ha det så? Att alla ska ha det bra, leva i en värld full av godhet, tillgångar, mat, nöjen, frisk luft och harmoni? Vill inte alla det? Egentligen.
Många pratar om det här med att arbeta sig till ett bra liv, att få en bra utbildning så att du kan få ett bra jobb, som kan leda till en stadig ekonomi och ett stabilt vardagsliv. Javisst. Vill inte alla ha ett stabilt liv med en stadig ekonomi? Jo, självfallet. Ingen vill väl vara fattig och sova på parkbänkar? Men varför har det blivit så för dem? Kanske har passar dem inte in i den fyrkatiga värld som vi har skapat, att alla ska vara lika, det som gäller ska passa alla, om man har svårigheter, så är man körd. Så är den synen vi har idag, med den politik och den uppfostran vi får. Så är det inte. Så är egentligen inte vi skapta. Vi är från början uppfödda i byar, där byn samlar ihop mat och överlevnadsmaterial till hela gruppen, inte bara till en enda familj, inte bara den starkaste som klarar att gå ut och jaga och bygga. Alla behövdes. Det gör vi även idag. Även om man har svårigheter i skolan eller inte klarar att jobba, då finns det egentligen andra saker man kan ha nytta av den personen.

Men som sagt, om vi samarbetar så behövs inga jobb, inga skolor, ingen politik, egentligen. Det enda som ska bort är denna stora girigheten, alla fördomar, all egoism, all ojämställdhet. Mer godhet, kärlek, och självfallet fler generösa.

Vi är då' en demokrati i Sverige. Men var finns demokratin när vi väl behöver den?

Godnatt på er!Fredag den 13:e

God förmiddag på er, alla otursmänniskor! Ja, varför jag väljer att inleda inlägget på så vis, är att det är Fredag den 13:e idag! ;)

Någon som sett filmen Fredag den 13:e? Inte jag dock, gillar inte skräck så värst mycket, mer SciFi som ni säkert har fattat vid det här laget ;)

Idag blir det ev. åka till stan med syrran, har inte riktigt bestämt mig. Får hålla igen så gott det går med pengar nu efter mitt stora inköp av autograf ;)

Så vi får se! :) Ikväll händer nog inget speciellt heller skulle jag tro, det är ju somsagt otursdagen, och det betyder - inget bra på tv...:/ Det var väl synd. Let's Dance har ju börjat igen och sänder sitt tredje program för iår, dock är det riktigt brutalt tråkigt iår, ingen Alexander, inga andra roliga heller för den delen.. Hade velat gå på bio idag, se den nya "The Hunger Games", dock vill ingen se den med mig, buhu..Många säger att den verkar hemsk, so what? x) Jag är rå...:P

Nåväl, detta blev ett rätt så flummigt inlägg...som de flesta jag skriver xD


Dagens bild


Bekräftat!

Heeeej alla nattugglor!

Sitter här och totalflummar, samtidigt som jag surfar runt på nätet som vanligt. Varit lite Facebook, lite Smeet, lite Habbo, lite onlinespel, ja ni vet hur det brukar vara :)

Så jag drog in på imdb.com där jag alltid checkar det senaste, och dagligen kollar runt på lite särskilda personer...Höhöhö..För att se om det har hänt något. Det hade det! :)

Ni vet hur länge jag har tjatat om lyckan av att en ny Indiana Jones film ska komma? Nu fick jag det äntligen ännu mera bekräftat att den faktiskt blir av! :)

Den är nämligen inskriven i "Kommande filmer" på Harrison Ford's sida! :) Yeeeeey! Dock står det inget år än (????), men det lär ju komma! Yes! Tagga, tagga, tagga!God natt!

My secret starship

Tänkte visa lite mitt rum, hur det ser ut, och hur det blev med den nya affischen uppsatt, samt lite andra små atteraljer jag har köpt under en tid :) Enjoy!
(Riktigt bra text av Claes Eriksson)

:love:

Det var allt :) Å mer saker ska det bli! ^^

Dagens video

 

Dessa två underbara parodier har jag under en lång, lång tid velat dela med mig till er!

Riktigt roliga och riktigt bra gjorda! Skaparen till dessa (junesbanunes) håller även på med en tredje dubbning till Return of the Jedi. Kolla trailern här!

Enjoy!


May the Force be with you


Ineffektiv

God natt, god natt!

Nu ligger jag här i sängen på början av den fjärde dagen på det officiella påsklovet. Idag var man och ZUMBA!-de igen! :) Riktigt gött! :) Sedan far man hem till pappi, käkade gott och avslutade kvällen med att titta på "Lyckad nedfrusning av Herr Moro" - Galenskaparna och After Shave. :)

Vet ni bakrunden till den föreställningen? Det är inte många som vet. Det kan låta konstigt med en lyckad nedfrusning av någon, men det har faktiskt hänt på riktigt. Det var en man vid namn Vincent Moro som under 30-talet gick med på ett experiment, att han skulle vara nedfryst i ett isblock under 30 minuter och se om han överlevde eller inte. Han lyckades faktiskt överleva. Riktigt häftigt!

Dock har inte detta uppmärksammats så mycket. När man söker på nätet kommer få fakta upp. Isåfall kan vi ju lära oss lite mer om vi ser Galenskaparnas och After Shave's föreställning. :)


Bild: Från Roy Andersson's bok Lyckad nedfrusning av Herr Moro

Troligtvis en orginalbild ..^^


Dagens låt

En go discoversion av Star Wars Theme Song som förtjänar en lyssning ;)


Enjoy!


Time to say goodbyeFrodo vs. Luke?

God kväll på er!

Gårdagen blev lyckad, och vi somnade väl ca fem på morgonen. Efter dem tre Sagan Om Ringen-filmerna, avslutade vi natten/morgonen med att jag och Ahm satt och spelade Lego Star Wars.

Så nu är jag här själv hos pappi lite, och fick ett sådant sug efter lite Star Wars (som vanligt), så det blev först Episode IV (4) - A new hope och sedan drog jag till med Episode V (5) på samma gång - The empire stikes back. Dock hinner jag inte riktigt med Episode VI tyvärr, den får bli en annan gång. Nog med maraton, sorgligt nog.

Just det, det som jag tänkte nämna lite snabbt här, är att..när vi tittade på Sagan om ringen, kunde jag vid flertal tillfällen, de flesta tillfällen då Frodo hamnar i knipa, lägga märke till att Sam är den som gör allt, att han är den som räddar honom hela tiden. Det samma kan jag känna i Star Wars, Luka är förstås skicklig han med, oerfaren, men skicklig. Dock är det Han Solo som räddar honom i alla situationer, och han påverkar till exempel hela slutet i Episode 4. Så, varför gillar vi egentligen huvudpersonerna? ;)

Hehe, självfallet ska vi gilla dem ^^ Bara ett litet sidospår från min sida. Näeee :), dem är bra dem med..:)

Oj, det skulle vara kort sa jag, Hursomhelst, nu måste jag gå. Bussen går snart. Ha ett härligt lov och en god fortsatt Annandag påsk!I don't wanna miss a thing

God morgon gott folk!

Idag blir det Sagan Om Ringen-maraton med tjejerna! :) Dem har aldrig sett dem filmerna tidigare (!) så jag måste ju lära dem vad som är bra ;) Alla är förlängda versioner, alltså ca. 4 timmar långa. Så vi har hela natten på oss! :)

Just nu sitter jag i min morgonrock och lyssnar på Aerosmith's "I don't wanna miss a thing". Nyss var det även "Time to say god bye" Andrea Bocelli och Sarah Brightman. Riktigt bra låtar!

Hoppas eran påskafton blev bra, men att eran påskdag blir desto bättre! :) He' på re'!Dagens video

 

En mysig video med en nykomponerad låt av Alexander i nrk1's påskspecial-program.


Enjoy!


May the force be with you


Pösk på er!

Nu ska vi göra lite god pöskmat, korv, ägg, sill, och annat gött! Till det, antar jag lite god pöskmust! :) Sedan kanske vi letar upp en go pöskbrasa, och sedan, chillar vi lite och käkar lite pöskägg! :)

Pösk på er!

May the force be with you


Dagens video

Jag har tänkt på att jag faktiskt lägger upp rätt så mycket klipp här på bloggen, allt från konst på vatten till Harrison Ford. Därför har jag nu en ny kategori, ni kan ju gissa vad den ska heta "Dagens video" ;)


Som premiärinlägg, tänkte jag länka er detta jättesöta klipp från 1973, där Harrison Ford medverkar. Det är ingen stor roll och är en av hans första filmer. Han är hursomhelst riktigt gullig och förtjänar en länkning :) :love:


Enjoy!


Cool though

Hej, goddag, tjenamors, Hallå!

Öppnade precis upp Youtube när ett "Rekommenderas"-klipp flög upp framför mig, ingen aning om vad det klippet har för koppling med övriga klipp jag tittat på, haha, men coolt var det.


Dem visar hur man kan måla riktigt, riktigt snygga målningar vatten. Riktigt fräckt. Enjoy!
My friends says I'm crazy - I'm just fine, My neighbors stare at me - Never mind..

God afton, alla SciFi-nördar!

Som ni säkert har läst tidigare så har jag under ca 2 månaders tid taggat och taggat inför denna mässan. Jag är lika nöjd som förra året. Det är en otroligt rolig mässa och man ser nya saker vart man än vänder sig, även om man har hunnit gå 2-3 varv överallt!

Idag var det jag och pappi som gick. Vi kom in på mässan ungefär klockan 14, så vi var där i ca 4 timmar. Riktigt roligt!

Ni som är nya läsare, eller bara råkat komma in på min blogg och undrar vad man gör där, så köper man en mängd med prylar som actionfigurer till affischer till autografer till...fika xD Det är även skådespelare från olika filmer i den genren på plats. Bl a Joe Flanigan (Stargate Atlantis), George Lazenby (James Bond) och Michael Carter och Simon Williamson som spelar några biroller i Star wars - Episode 6.

Följ mitt underbara bildspel här nedanför så får ni reda på lite mer, samt vad jag har köpt (!)

Enjoy!

:love: Ser ni vad detta är för en snygging? ;) *host*Stargate Atlantis*host*Joe Flanigan*host*:love:

Autografer!!! ...Ser ni i mitten av alla bilder? Vems lilla autograf har vi dääääääär? ;)

Tänkte ju köpa en dörrposter, den med en stormtrooper på, men, ja, om ni läser vidare så kommer ni förstå varför jag struntade i den, och väljer att avvakta..;)Saker från olika kända filmer ånyo! :) Liiite från Star Wars, och det mesta från olika James Bond, bl a jackan som hänger där osv. :)

Sicket jobb....(!)


Okej, där var summeringen slut..
Detta är då vad jag har köpt...*trumvirvel*...

En till knapp till min samling! *Applåder*


En affisch till rummet...:) (30x45)


Och sist men absolut inte minst...


Ja, detta är något väldigt speciellt för mig. Gud, ja. Redan förra året letade jag igenom alla pärmar som var fyllda med autografer för att se om det fanns någon med Harrison, inte en enda!

Men iår fanns det en till mig, och många fler! Herregud, alltså, jag kan inte fatta det(!) Är så himla glad över denna :love:

Priset är oviktigt i den här frågan, även om jag visste vilket pris den hade, så kände jag hela dagen då jag gick omkring där att jag kände mig så besviken om jag inte skulle få den, att det fanns en massa där, utan att jag tog chansen, det kändes så fel. Har iallafall inte känt mig ångerfull sedan dess, utan bara så himla lycklig! :)

May the force be with you

1 April

Idag är det första april!Det betyder vårens högtid, vitsippornas blommning och givetvis, glädjen när man lyckas lura någon.

Har ni något bra lureri tills idag? :)
Kom bara ihåg att skämten ska vara roliga, smart uträknade, men inte allför elaka. Glöm inte det ;)


Jag tänkte att Björn Rosenström's låt - Lurad passar bra till dagens tema ;) Enjoy!