Dagens lol

Celebrity stunt men
Jag dog av skratt xD

Michael Jackson

Hej på er.
 
Kom på att det igår var tre år sedan som vår käääre käääre Michael Joseph Jackson dog. :love:
 
Kan fortfarande inte tro att det är sant. Man vill inte acceptera det. Detsamma med Whitney Houston, och många goa svenska artister, som Peter Rangmar och Per Oscarsson. :love:
 
Ja,  jag hoppas dem har det bra där dem är iallafall och att vi en gång alla möts igen :) Låter väl mysigt? :)
 
 
M.J.J
29 Augisti 1958 - 25 Juni 2009

Dagens bild

Hehe, kanske ser lite konstigt och läskigt ut nu, men gör som det står. Titta på den lilla gula pricken i mitten i 15 sekunder, sedan kollar du och blinkar mot en vit vägg. Då ser du något gulligt :) 

Borta med vinden

 
Hej på er! Fortfarande sjuk, så har varit hemma idag och ska även vara hemma imorgon. Förlorar ju lite pengar, men äsch. Vad gör det? :)
 
Idag har man gjort det man känner för, och framförallt, vilat. Mycket That 70's Show, som alltid. Helt klart den bästa serien som gjorts. Den har allt. Humor, budskap, drama, kärlek, vänskap och tar upp alla ungdomsproblem. Den visar vad äkta kärlek är. Så det är otroligt!
 
Nu senare på kvällen åt vi lite jordgubbar och grädde medan vi såg på Lotta på Liseberg. Inga vidare artister, men men. Det kan ju inte vara Alexander där jämt, även om vi alla innerst inne velat. ^^
 
Senare klockan 21.00 började en film på TCM som vi plötsligt kom in i. Den handlade om ett romantiskt drama från 1939 och utspelar sig i Georgia i USA på 1800-talet precis under Amerikas inbördeskrig. 
Filmen tog slut kl. 00.30, så den var fruktansvärt lång. Men men, ibland vill man ju se klart något man kommit in i, eftersom det händer en hel del under 3 ½ timmar, och det är många dialoger, mycket som händer och många tragedier.
 
Jag måste säga att den var..annorlunda. Den märks att den var gammal. Flickorna hade kjolar bredare än dörringången och männen hade hatt och käpp. Den var väldigt överspelad och hade dåliga effekter. Dock såg jag att den fått 5/5 av tv-tablån.
Den var hela tiden dyster och negativ. Så det var väldigt ovärt att se på den, eftersom den även slutade dåligt. Ovärd kväll, om man tänker så. Dock måste jag säga att den gav oss rätt många goa skratt med alla dåliga seriösa repliker. Det märks att den är gjord på sent 30-tal.
 
Hursomhelst, nu ska jag sova. Inte det bästa att stanna uppe sent när man måste vila som sjuk. Får sova ut ordentligt imorgon.
 
Kram! Godnatt!

Dagens bild

Alexander Rybaks facebook-status:
"Me and my niese at Tusenfryd rollercoaster park. Best day in a long time. :love:"

Don't stop 'Til you get enough

Hej på er!
 
Söndag idag. Egentligen spelar det inte så stor roll nu i sommar. Då gillar man alla dagar i veckan eftersom de flesta är lediga. ^^ Dock kan inte riktigt jag känna så än. Känner fortfarande lite att söndagar och måndagar är jobbiga. Det beror på att jag sommarjobbar på dagis. Dock känns det lite kulet. På midsommarafton kände jag att jag började bli lite snuvig, och igår började jag få hög feber och frös som en gnu. 
 
Idag mår jag lite bättre, men fortfarande otroligt snuvig och hostig och seg och ont i huvudet. Kanske inte är så bra att jobba på dagis om man är sjuk? Smittar ju väldigt lätt där. Jag börjar dock tro att jag fått smittan från dagiset. Inte ofta man får förkylning på sommaren annars, eller hur?
 
Så idag är det bara vila som gäller, så får jag se om jag kan gå imon. Hoppas det. Annars förlorar jag typ 300 kronor. Nåväl, det får bli som det blir.
 

Dagens video

 
Go teknik bildar en go, oslagbar, fin melodi....Enjoy! 

Midsommarafton, midsommarafton..

Hej på er! Nu har midsommarafton passerat och nu är midsommardagen påbörjad. Har inte bloggat så mycket den senaste veckan. Det beror på att jag ha varit trött efter sommarjobbet på dagis. Är på småbarnavdelningen så det är mycket energi man måste lägga på barnen.
 
Sedan har det även varit mycket förberedelser inför midsommar. Städning osv. Dock var vi hos mormor lite sådär lättsamt och mysigt. Alla ska göra midsommarafton så märkvärdig, men för mig är det en liten extra stjärna i kanten bara. Lite extra mys, inte mer än det. 
 
Så nu har vi kollat på "Patrik 1,5" som gick på tv och jag har suttit lite här och degat. Nu blir det borstning av tand och avtvättning av smink, sen läggning i säng.
 
Godnatt på er!
 
 
 
 
 

En månad, ett år sedan

Idag är det ett år sedan jag och Alexander träffades på Lotta på Liseberg den 20 Juni 2011!
Och idag är det även 2 år sedan vi träffades i Nordstan, då han signerade "No Boundaries"!
Och 3 år sedan, snart, i Oktober, sedan första mötet och första konserten med honom! <3 Det ska jag aldrig glömma..det var tider de..:')
 
 
:love: 25 Oktober 2009 :love:

 
:love: 20 Juni 2010 :love:

 
:love: 20 Juni 2011 :love:

 
 
 

Imorgon, bara sov, sov, sov..not.


Hej på er!

Idag var det jag som gick, tyvärr, upp lika tidigt som alla dagar för att duscha och sedan pendla iväg till ett möte om sommarjobbet mitt som börjar på måndag. Synd, eftersom man gärna vill sova ut första dagen på sommarlovet. Även Emma och Jasmine var där. De sa i telefon att mötet skulle vara 1-2 timmar (!) det var det jag var förberedd på. Det visade sig vara en kvart..höhö. Lite ovärt. Man fick även en lapp med allt dem sa på föreläsningen efteråt. Så, ja, men ändå. Nu behöver jag inte gå nästa år kanske.

Sedan gick jag hem, slumrade i soffan i en timme, fram tills syrrorna väckte mig och vi tog beslutet att åka in till centrum och käka lite sushi, Linnea bjöd, och umgås. Fantastiskt gott som vanligt, och roligt. Vi köpte även lite "bra att ha"-saker efteråt. En grej som jag bl a behövde, eftersom min gav med sig förra året, bikini! En rööööd. :) Vill ha en enkel som bara är till för att sola och bada. Även en överdel som ger solbränna så som en bh sitter. Även ett par solglasögon, inte det mest behövande nu kanske, men kunde inte motstå. Även ett fack till dem, som gör att dem inte går sönder i väskan. Så de var najs.

Nu sitter jag här, fundersam om jag ska orka ta tag i mitt rum. Ja, det får jag göra. Klockan 20.00 ikväll är det, neeej inte EM i fotboll, utan MACKEN! :) Missa inte det! ;)

Kram!        
/Lindex/149:-/129 :-/
 
 
giedd sculon singan gléomenn sorgiende

"Home is behind the world ahead
And there are many paths to tread
Through shadow to the edge of night
Until the stars are all alight.
Mist and shadow
Cloud and shade
All shall fade
All shall fade"


Hej. Hoppas ni har haft en bra torsdag. Som sagt, för mig har de varit väldigt blandat hela dagen, och under hela cermonin fick jag kämpa för att hålla emot tårarna. Man hör alla sjunga nationalsången och duvorna flyger i luften. Vi har alltid, varje år haft duvor och sjungit en sång som handlar om just, duvor. Så det var jättefint.
Sedan fick alla nior gå genom en liten port inlätt i blad, där våra lärare och mentorer Jakob och Annika stod och tackade ut oss genom att ge oss varsin ros. Även där var det svårt att låta bli att gråta. :P

Sedan var det fika i klassrummet där betygen delades ut och Jakob och Annika höll lite tal om hur bra vi jobbat osv. En bra avslutning! 


Väldigt nöjd ... :) Inte bara betygen, utan allt som har hänt under dessa tre åren på högstadiet, och dessför innan på mellanstadiet och lågstadiet. Grundskolan är avklarad, och jag tror inte jag hade kunnat förbättra något. Jag har gjort allt jag kan och skulle. Känns najs!

Mycket på en gång..

Hej. Ja, det börjar jag med.

Gud. Idag har det varit så konstigt. Jag vet inte riktigt. Så, jag försöker skriva av mig lite här på bloggen.

Imorgon är det skolavslutning. Ni kan själva räkna ut när jag säger att det är min nionde skolavslutning, vilket även medföljer en hel del. Till hösten bär det av till gymnasiet. I flera månader/år har jag varit så taggad inför det, men idag, dagen innan skolavslutningen känner jag bara "Nej!, inte än!". Kanske det hör till, men jobbigt är det iallafall. Inte känt så förrän idag, efter bion (kommer till det) då jag vinkar av mina vänner och säger hejdå. Känns som det blir sista gången det sker. Att alla fyra är samlade, efter en dag med klassen, och vinkar varandra hejdå med stora smilgropar. 

Min klass, vissa som jag har gått med sedan dagis. Jobbigt att lämna dem. Linus, Jesper, Erik, Max, Jennifer, Emma, Ida, Ahm, Anna och..många fler. Trots att man känt sig trött på de flesta eftersom det alltid är samma visa i klassen och alla har fått sina roller, kommer man sakna allas specialitéer. 

Vissa kompisar som man har förlorat under högstadiet, några nya. Ja, vad ska man göra? Man får försöka hålla kontakt så gott det går. Som tur är finns Facebook idag. 

Jag minns för ca 2 månader sedan hur irriterad jag var för att veckorna gick så långsamt. Jag ångrar det nu. Så som jag känner nu iallafall. Man längtar alltid till saker, länge länge, sedan när det väl gäller försvinner det direkt. Därför ska man inte tänka på framtiden för mycket. Leva nutid och inse "Åh! Vad roligt jag har nu!"

Hur som helst. Sorgligt men roligt och spännande samlat. Mycket på en gång. 

Idag var det iallafall KLASSENS DAG, vilket menas att klassen gör något betydelsefullt ihop, en sista gång. Vi åt på Jensen B
øfhus. Beställde in "Medium"-stekt biff, dock visste jag inte att "Medium" betydde rå och blodig (!) Aldrig ätit det, men man fick äta och tåla.
Senare åkte vi spårvagn till biografen där hela klassen såg på "Snow White and the huntsman". Riktigt bra!

Så det har varit en bra dag, men tankarna har gått hej vilt. Nu ska jag sova, så man orkar ta farväl av sina klasskamrater ..:')
9AEn dag är prinsen här..

Hej på er!

Idag var det sista dagen på Aroseniusskolan. Sista dagen då alla i klassen samlas och gör vettiga grejer. Imorgon blir det KLASSENS DAG, då vi ska äta i Göteborg och sedan gå på bio och se den nya "Snow white and the huntsman". Verkar bra. :)

Sedan på torsdag är det ju avslutning. Då samlas vi en kort stund i klassrummet, fikar lite, delar ut betygen, kramar lärarna hejdå, och...går. Så tillhör man inte den skolan mer. Konstigt. Just nu känns det rätt lugnt. Men jag tror att i slutet av sommarlovet eller början på gymnasiet kommer kännas "Hallå? Vad gör jag här? Ska inte jag vara i skolan?". :P Jag tror man vänjer sig. Det gör man alltid. Dock känns det så konstigt att inte tänka mig att gå med min gamla klass, som jag gått med ända sedan lågstadiet. Nu blir man själv helt plötsligt..

Hur som helst. Ikväll blir det iallafall roligt. Då är det niornas bal, så jag har precis duschat och noppat ögonbrynen och ska fortsätta med sånt tjafs ett tag till. Sedan bär det av till Anna där hon ska göra frisyr på mig och vi ska tagga lite..;)

Ha nu en trevlig kväll! :)


Ja...vad är en bal på slottet?

Jag 16 år

Om 4 min är det inte min dag längre. Då börjar mitt liv som 16åring. Mycket jag kan göra nu. En stor grej är att äntligen börja övningsköra bil ! :)

Idag har man fått många gratulationer från släkt och vänner :P Tack säger jag då! :)

Imorgon är det även skolbal, så har förberett en del med den. Inte så märkvärdigt, men fin får man ju vara. Får se om jag tar med någon kamera. Eventuellt min lilla digitalkamera, men får se. :P
Finns nog flitiga fotografer på plats, annars.Darth Vader in love

Riktigt söt och rolig video som verkligen fick mig på gott humör. :) Lite sorgligt slut kanske, men ändå så himla sött. ^^

Tror att Padmé skulle bli lite svartsjuk om hon såg detta...;) Enjoy!Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday, Sunday..

God morgon mina små helgon! :)

Idag är det söndag. Dock inte så värst ångestladdad söndag, eftersom vi har städat och gjort fint här hela dagen. Mitt rum är också fint, och....en VISS person fyller 16 imon ..:) *host*..;) En annan anledning är att det bara är 4 dagar kvar i skolan. Jippie!! :) På tosdag är vi avklarade med årskurs 9.

Även fått nya gardiner till rummet. Ja, jag la ju ut lite bilder igår då jag äntligen satt upp mina gamla gardiner (dem vita) men precis efter det kom mamma hem med nya röda fina som verkligen lyfte upp rummet! :) Kanske bild på dem i framtiden. ^^Dagens låt

En go låt med en riktigt bra text som faktiskt är sann.


Låten heter "Det angår dig inte" och bygger just på det.


Att vissa saker inte angår någon annan. Saker som man har rätt att göra, men som tydligen inte passar i vårat konservativa samhälle.


Enjoy!

 


and maga deorost...bealo..

För er som har sett Sagan om Ringen, så fattar ni vad detta är.

Dessa tre berör otroligt mycket i filmerna. Tre stunder som är fantastiska. Hör och lär!

Enjoy!


Man önskar att de var längre...

 

 


Luke, I'm your father..

Tjingeling tingeling! :P

I torsdags var det ju spexfoto för niorna. Så då gäller det att satsa! Så, det gjorde jag. Hade inte varit nöjd om jag inte hade klätt ut mig till JUST denna underbara man..... :D

Foto: Emma Svärd
Jag
Darth Freaking Vader!

Harry, Ron & Hermione ;)

Dagens video

Bäst!


Städa städa varje lördag..

Nu är det fint igen! :) Aaaahhhhhh!

*Nöjd*
Mmm...frääääscht!

If we die, we die together..

Hej på er! Härlig lördag! Har städat mitt rum nu, så det känns härligt! Varit otroligt dammigt här, och fullt med kläder på golvet, så. Kan visa er senare ^^

Sitter här och lyssnar lite Spotify! Härligt med Unlimited :love: Så för er som kanske gillar Twilight, så har jag en liten lista här på fyra låtar från Twilight-serien man MÅSTE gilla :P Även om man avskyr Twilight ^^

Turning Page är en av de finaste låtarna som nånsin skrivits :love:

Enjoy!


 

 

 
Denna piggar upp dagen

This guy knows it!


På landet

Hej på er!

Idag spenderades dagen med att slänga alla skolmappar i skolan. Så nu är det bara att torka ut skåpen och lämna tillbaka sina skåpsnycklar på tisdag, så är man snart ute ur skolan. Sorgligt, men spännande...:love:

I onsdags var ju även alla lediga eftersom det var vår nationaldag. Så på tisdag kväll åkte vi upp till landet för att övernatta där en natt. Vi gick en lång promenad på onsdagen. Då tog jag lite fina bilder som jag tänkte visa upp. Enjoy!


:)
Damn it...

Så sann...:')


Lego - Sagan om Ringen

Glad fredag, kära vänner!

Jag känner hoppet i luften. Det är helg, fint väder, snart sommarlov, och... sökte runt lite och såg att det ska släppas ett Lego - Sagan om Ringen spel till vintern! Yeeey!! :)

Ska bli riktigt kul! :) Älskar alla Lego-spel. De är ofta mycket bättre än dem riktiga filmspelen. Så, ja, jag mår bra iallafall! :)

Ikväll kommer även Macken på svt1! Missa för guds skull inte det!


:love:

Glädjen glöder, stinsen brinner

Hej på er!

Idag blev det lite som det blev, så att, visar lite bilder imon istället, från när jag var på landet med mammi o familjen. Hade även spexfoto idag som jag ska tala lite om imorgon. Jag tog inga bilder, men vi får se om man kan sno lite från klasskompisarna...;)

Godnatt!


Riktigt lyckad bild på lille Forden :love:

Dagens video

:P


Maskeradkläder..


Hej på er! Idag är det lördag om ni inte visste det!

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, åtminstone göra iordning mitt rum lite. ^^
Snart är det somsagt spexfoto i skolan och jag vet vad jag ska vara om jag lyckas få tag på dem sakerna tills dess. Men innan har jag suttit en hel del och sökt på olika maskeraddräkter för att se om det finns någon rolig dräkt med bra pris.

De flesta är väldigt dyra, så..njaa. Det känns inte så bra. En annan sak som jag stört mig på vääääldigt länge, är att maskeradkläderna är uppdelade i män och kvinno-maskeradkläder. Det klart det måste vara så, eftersom vi är skapade olika, visst. MEN... det som stör mig är att männen har bara roliga maskeradkläder, där dem är riktigt roligt fula, som det ska vara. Medan kvinnorna ska bara vara snygga och sexiga, inte ett dugg roligt? Kläderna heter till och med något med "sexig" i början..

Här ser ni skillnaden...usch...Om jag någon gång ska köpa, ska jag köpa på herravdelningen. Oh yeah!