Dagens video

 
På Youtube prenumererar jag på en kanal vars kille är riktigt grym på olika domino kombinationer. Denna gången, Lord of the Rings, ja ni ser ju själva. Denna skapelse innehåller 61.500 bitar. Otroligt och jättefint :)
 
Enjoy!

Nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej neeeej....!

Var rädd att denna dagen skulle komma. Jag tänker inte säga direkt hur detta kommer bli, för det vet jag inte. Men min gissning är att det inte kommer hålla. Storyn kommer bli förstörd. Det fina slutet jag alltid visar kommer inte betyda någonting efteråt. 
 
Star Wars kan inte leva vidare, inte på det sättet. Självfallet, de filmer som gjorts kan naturligtvis spridas generation efter generation. Men nya filmer? Nej..det tror jag inte. En episode 7? Nej! Sluta..
 
Bra idé att göra vad som hände innan, hur Darth Vader blev till, för det har ju alla undrat. Har växt upp med den förklaringen och förstådde direkt kopplingen mellan alla karaktärer i episode 4. Så det var ju bra att de som såg "A New Hope" först fick den möjligheten, visst. Men nu är allt lyckligt, de har gjort en clone wars-serie och massa annat. En mängd olika spel, ja visst. Men låt Star Wars vila nu. Det tror jag är bäst. Inga fler filmer. 
 
Ja, ni kan läsa mer i artikeln. Däremot, tänk på en sak...tro inte på allt kvällstidningar skriver om.
 
(Kanske kommer gilla de nya, så mer vill jag inte säga. Detta är min spontana känsla över detta. Vi får se min reaktion 2015, då den beräknas komma ut.)
 
 

Dagens bild

 
Iiiiiiiiiii!!! :)

Christmastales

 
 
Inte långt kvar nu till Alexanders alldeles egen julskiva. Visst ser det mysigt ut? :D Påminner lite om Heidi-filmen, om ni nu sett den..^^
 
Fann även listan med alla låtar. Kommer säkert bli riktigt mys och bra och storslaget. Han som är så bra på att sjunga jazz också. Ni minns väl "The Christmas Song" som han sjöng i NRK?
 
Ska boka skivan nu med det samma, så får jag den direkt när den kommer ut, den 23 november 2012!
 
Enjoy!
 
 

H.A.L.L.O.W.E.E.N

Många gör ju så att de festar och knackar dörr på helgen. Men det är ju faktiskt Halloween samt allahelgona idag och imorgon. Så, var är alla dörrknackningar? Här har man ju lite bullar att bjuda på ;)
 
Men eftersom det är Halloween-dagen idag, så bjuder jag på min nuvarande profilbild på facebook. Syrrorna har också varsin. Enjoy! :)
 

Dagens video

 
Jag gillar "Burger King Sverige" på facebook, och idag lade dem ut en fb-app där man skulle leta upp och fånga en bild på demoner som syntes i Burger Kings webbkameror skulle det vara. När man fångat 5 på bild skulle man få halva priset på ett meal. Men..det vi inte visste vad, att det i slutet kom upp en sån där läskig figur som skrek. Efter förstod vi varför man skulle ha en webbkamera för att kunna göra detta.
 
De filmar ens reaktion när figuren ploppar ut, sedan läggs det ut på deras Youtube-kanal om man godkänner. Finns flera, men de personerna verkar ha gjort om det så de är förberedda, så de inte alls reagerar. Tycker vi ser väldigt roliga ut. Haha :)
 

I denna natt blir världen ny

Idag har dagen varlig ljuvlig. Sovmorgon, som jag begär varje helg, sedan en mysig frukost med mammi o syrrorna som sedan ledde till lite show och dans framför spegeln i vardagsrummet. Det blir kul träning till min Spotify-lista. Mys :) 
 
Sedan, resten under dagen blev det bakning av bullar och på med lite julmusik. Åååhhh, nu längtar man :) Ser fram emot när det blir en massa julshower i skolan och lucia och adventsfirande. Kanske inte lika uppskattat som låg- och mellanstadiet, men..ja, hoppas det blir något firande i skolan. Det lär det iallafall bli hemma ^^
 
Så nu längtar man!!! Men först.....HALLOWEEN!
 

Dagens video

 
Vad liten och söt Alexander är här.... :love:
 

För er som såg "Hellenius hörna" ikväll som går direkt efter Solsidan så var det ju Tomas Ledin som gästade David. Alexander finns numera i alla sammanhang nästan, så här är ett passande klipp om kvällen. 2009 när Alexander besökte Stockholm Pride passade han och Tomas på att köra lite spontana låtar för gästerna. Blev lyckat, verkar det som. De hade bara några minuter innan att stämma allting. Snacka om bra underhållning , två väldigt goa människor. :)

Lördag?

Som ni märker är det lördag idag, ja, rätt så slut snart, men det är det, och lov är på G. Jag som anser att lördagen borde vara vilodagen, gick upp halv nio idag (!) för att åka till min kusin Oscar med Linus och Max för att spela in en film om antiken i Historian. 
Nu är verkligen vintern här för det var svinkallt. Brrr... Helt plötsligt under inspelningen började det snöa stora flingor, som sedan slutade. Ryktas om att det ska snöa inatt, hoppas det. Ser fram emot vintern så. På många sätt min favoritårstid. Är mer en person som gillar att det är kyligt, så kan man värma sig, än tvärtom. Usch..sommaren är klibbig och varm. ;)
 
Så idag blev det ingen lov-debut direkt. Inte vad det gäller vilan. Men nu är alla klipp inspelade och nu återstår bara redigering, som ossi själv skulle göra. Sen på måndagen, första skoldagen efter lovet, redovisning. Så det ordnar sig nog.
 
Så nu kan man säga, har mitt lov börjat! :)
 

Alexander Rybak konsert i Partille 18 Oktober 2012

Äntligen är inlägget här som skall utföras. Gör ju ett långt inlägg varje gång jag träffat Alexander, så jag får väl försöka leva upp till det även denna gång. ^^
 
Vill först inleda med en rätt så korkad handling av mig. Jag skulle som vanligt ha med mig min Nikon D3000 när jag plötsligt inser att den inte startar. Allt är medpackat, utan om en sak...batteriet! Crap. Satt fortfarande kvar i laddaren där hemma. Blev en stor besvikelse, så har tyvärr inga fantastiska bilder även om min syster tog en del med sin digitalkamera, samma som hon filmade allt med. Är så glad att jag har henne, hon filmade alla låtar även i Karlsamn nu sist.
 
Så jag tänkte lägga upp alla framträdanden med Alexander istället, från Youtube. Rörliga bilder kan ibland vara roligare om man inte var med.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Konserten, som ni kan se på klippen, var lika makalös som resten av allt han gjort, inte sant? Passar hela familjen, är professionell, mysiga låtar och väl planerat. Kan det bli bättre? Det jag gillar med de svenska konserterna Alexander gör är att de är lugna och mysiga. Om han går ner från scenen bland publiken hoppar ingen på honom eller tar på honom, folk bara respekterar. Det är ju det man ska göra. :)

Som ni ser här ovan fick jag ju även denna gång träffa honom och en liten bild. Han kom ihåg mig och tackade för att jag kom. Jag tackade för konserten och berömde honom och sen var det tyvärr hejdå. Trots att det var ett ganska kort möte, så var det värt att stå och vänta, och jag var nöjd. Hade ju trots allt fått sitta på första raden och njuta av härligt fiolspelande och ljuva stämmor, från Alexander och resten av stråkorkestern. Underbart!

Hold your breath and count to ten...

Feel the Earth move and then....
 
 
Igår tillbringades eftermiddagen på biografen. Premiär av Skyfall är inte fel. Vilken bra film! Wow! 
Daniel Craig gör sig otroligt bra som Bond och känner mer och mer tycke för honom. Han är liksom...allmänt snygg och awesome. ;)
 
Som sagt, Introt, var ju riktigt bra. Först 5-10 minuter inledning som det mestadels innehöll coola våldsscener mellan Bond och en skurk som spelas av våran svenska Ola Rapace. Najs. Och sedan då, kom introlåten med coola bilder och effekter, ja det var ju så bra. Man ville inte att det skulle sluta. :)
 
Med denna film firar James Bond 50-årsjubileum, och jag ser fram emot 50 år till... :)
 
  

Dagens låt

 
 
 
Detta skulle även kunnat vara Dagens video, eftersom detta är en av mina favoritscener i Star Wars. Låten, stämningen, allt är så himla underbart och lyckligt. Blir alltid så rörd när jag hör eller ser detta. Har inte uppskattats så mycket som det borde, tycker jag. Er som sett Star Wars, visst är det underbart?
 
Först den sorgliga stämningen med Darth Vader's begravning, och den otroligt vacka låten, sedan hur fint de får de med Ewokerna när de har vunnit kriget och fått de dem förtjänar. Att göra en fortsättning på detta skulle inte vara att tänka på, nånsin. Inte förstöra det fina som byggts upp. Låt Star Wars vara fint :')

Skyfall

 
 
 
 
 
Ikväll blir det till att se den nya James Bond-filmen. Åh, vad jag älskar dom filmerna. Det är barndom och..tradition, verkligen. Roligt att de har varit så populära så länge under många år. Daniel Craig gör rollen otroligt bra och är verkligen en av de bästa. Ska bli kul och se premiären ikväll :love:
 
Med Adele's nya öppningslåt kommer det bli storslaget! Ser fram emot det! Såg att den fick 8.7/10 i betyg på IMDB. Rätt bra, ju ;)

25 Oktober

Idag är det den 25 oktober. År 2009 exakt detta datum var mitt första möte med Alexander. Ah, det var mysigt. Minns att det var väldigt kallt ute, precis som nu. Svårt att beskriva känslan, men stämningen var på topp hela dagen. 
 
Dagen efter är man ju givetvis glad över vad som hänt, men samtidigt lite deppig, eftersom man vet att det kommer dröja innan man får se honom igen. :love:
 
Nåväl, nu ska jag till skolan. Alltid gött med sovmorgon ;) Hej!
 
 
 
:love:

Official Music Video

 
 
Nu har den officiellt lagts upp på Youtube och Alexander har själv på sin facebook delat med sig av den till oss. Lättare att se här, utan reklam och allt. Däremot så har ju lite annonser och reklamer även börjat på Youtube. Nåväl, brukar iallafall inte vara det på Alexanders videor. ^^
 
Nog tjafsat. Här är den igen :) Gillar känslan man får när iallafall jag ser denna. Den är lite creepy det här med stalking, samtidigt som det är lite konstigt och creepy med mentalsjukhus, det är väl det som är meningen. Men gillar kombinationen av det och denna otroliga låten, och att det givetvis då är Alexander som faktiskt hamnar på det här mentalsjukhuset. 
 
Diggar början när han pratar. Alltid fallit för låtar där de pratar i låtar. Vet inte varför, men något är det. :) Och som jag kanske sagt innan, gillar slutet, då han får lämna sjukhuset och stalkern får på sig tvångströjan. ;) Så ska det vara.
 
Enjoy!

Paranoia

Man kanske undrar lite vad som hänt med vår lille Harrison, om man nu inte är så insatt? Trots att han iår blev 70 fyllda, är han inte mindre aktiv för det.
 
Just nu håller han på med tre filmer (!) En som det nu har börjat visas bilder ifrån. Paranoia. Tänkte dela med mig av dem till er. Det är två stycken.
 
För er som kanske inte vet det så rakade han av allt sitt underbara hår för ett tag sedan. Kanske till denna filmen? Får vi hoppas iallafall. Han som alltid haft så fint hår :love: Även Robert Pattinson rakade ju av sig allt hår...varför? Antar att det var efter eller till en film det också, för nu ser han ju ut som vanligt igen.
 
Hur som helst, ville bara säga det så ni inte blev chockade. ^^ Denna film kommer ut 2013, även hans två andra filmer "42" och "Ender's Game" har premiär då. Så håller han ju även på att planera inför "Indiana Jones 5". Spännande!
 
Enjoy!
 
 
 
Ovant, men snart går väl det över... :)
 
 
 

Den är äntligen här!

Som vi har sett fram emot Alexanders nya musik video? Visst har vi det? Eller, jag ska väl tala om mig själv. JAG har väntat. Den nya singeln Leave me alone är ju så underbar, även den nya musikvideon till. Vet däremot inte om denna stalker blir ÄNNU mer besatt än innan eller om hon slutar? Trots att det är negativ uppmärsamhet som skapas omkring henne så är hon ju antaligen mentalt störd och kanske ser detta som det bästa som lär hända henne. Vem vet? Det är min teori. 
 
Men...om man bortser att detta faktiskt hänt på riktigt (förutom att Alex inte hamnat på psykhem) (Än?)
Så är både låten och musikvideon 5/5.
 
Idag var det första gången som videon visades. Har ännu inte kommit ut på youtube eller liknande, men klicka på bilden nedan för att se den. Det är VGTV som står för detta. Enjoy!
 

Coming soon...

Hej på er :')
 
Ville bara tala om att...jag mår bra. Bättre än på länge. Givetvis så kommer snart ett proppat inlägg om min torsdag, men det kan dröja lite. Håller nämligen på att ladda upp alla låtar han spelade på Youtube, och ja, det dröjer ju eftersom det är HD ^^
 
Men, ha tålamod. Behöver även samla ihop mig och fundera ut hur jag ska formulera hela kvällen eftersom den var såpass känslomässig. Det drar alltid ut på det när man ska prata om hur kvällen verkligen kändes.
 
Har även två prov denna veckan, så vi får se, men givetvis kommer det nån gång. Det är något som är säkert. Bloggen heter inte Rybaklover för ingenting. ^^
 

Why won't you leave me alone?

Imorgon smäller det. Då blir det konsert för hela slanten! :love: Det kommer bli riktigt lyckat, förmodligen, för det blir det alltid när man är i Alexanders närvaro.
 
Btw, lyssnat ca 200 gånger på hans nya låt "Leave me alone". Fantastisk!
 
För att tagga lite, länkar jag en intervju med Alexander om hans nya låt, som utförs i hans lägenhet. Enjoy and wish me luck!
 
 

Let's ZUMBA!

 
Idag blir det Zumba igen, gött.
 
Sedan blir det bara myyyys. Som jag sagt tidigare, denna veckan är väldigt chill. Däremot varar det inte så länge. Två prov nästa vecka, sedan lov då, men direkt efter lovet, Psykologiprov samt spanskaprov. Så ja...SÅÅÅ chill är det inte ;) Men man får passa på nu när man är rätt så ledig.

Blir skridskor med skolan på torsdag. För mig blir det däremot promenad. Äger inga skridskor, samt att jag...kan inte åka. ^^
 
Sitter nu på Naturkunskapen och förbereder mig inför provet nästa vecka. Lyssnar samtidigt på "Visa vid vindens ängar" med Alexander. Fin :love:
 
Har två favoritversioner. Alexanders och Håkan Hellströms :love:

Vecka 42

Vecka 42
Rätt så go vecka ändå, va? Kan det bli bättre, egentligen? Jag menar, detta är som vilken skolvecka som helst, förutom onsdagen då som är någon slags elevens val-dag. Men, ja, jag säger inte nej till dessa dagar. Skulle haft ett stort psykologi-prov på fredagen, dagen efter konserten, men det ställdes in som tur var, och flyttas till efter höstlovet. Var väldigt tacksam över det, för det vore jobbigt att sitta och halvt tänka på provet under konserten, eller hur?

Here it is

 
Här är den! 
Med text och allt! 

It started with a phone I stupidly answered
You said you got my number from one of the dancers
You waited right outside, you had something of mine
But then I saw your eyes, your crazy eyes

 

Now you’ve got me into something very sick and twisted
An evil kind of game I didn’t know existed
You travel overseas to terrorise me
And I don’t understand, why can’t you let me be?

 

Believe me when I say, you stupid fool
You’re scaring me to death, that’s not cool
Why won’t you leave me alone? Just leave me alone
You’re crazy, leave me alone

 

I’m begging you to stop and think this through
It’s time you started playing with someone new
Why won’t you leave me alone? Just leave me alone
You’re crazy, leave me alone

 

You’re scaring mom and dad, scaring off my girlfriend
You’re waiting by my door early in the morning
I’ve told you many times, don’t follow me at night
You’re poisoning my life, just tell my why

 

Believe me when I say, you stupid fool
You’re scaring me to death, that’s not cool
Why won’t you leave me alone? Just leave me alone
You’re crazy, leave me alone

 

I’m begging you to stop and think this through
It’s time you started playing with someone new
Why won’t you leave me alone? Just leave me alone
You’re crazy, leave me alone

 

Believe me when I say, you stupid fool
You’re scaring me to death, that’s not cool
Why won’t you leave me alone? Just leave me alone
You’re crazy, leave me alone

I’m begging you to stop and think this through
It’s time you started playing with someone new
Why won’t you leave me alone? Just leave me alone
You’re crazy, leave me alone


Från gårdagen

Antar att ni förstod vad jag hade för kanal på igår. Inte TV4 iallafall..nej usch. Svt1. Skavlan. Fina grejer.

En väldigt bra intervju. Alexander är bra på att prata, och vet vad som är lämpligt och inte, väldigt skönt och bra. Det giver en enorm respekt. 
 
Synd att det inte var längre dock, de hade klippt bort väldigt mycket. Hittade ett klipp här som var sänt i NRK, men som inte visades i SVT (?). Vet inte varför, men tänkte dela med mig av det och hela intervjun för er som missade.
 
(Har ni hört hela "Leave me alone" förresten? Otroligt bra, och riktigt bra text. Han reagerade såhär med all rätt. Om ni som sagt missade Skavlan igår och vill höra mer om denna stalker som det pratas om mycket nu, som vägrar lämna Alexander och hans familj ifred, kan höra det här nedan. Visste faktiskt inte att det var så allvarligt som det är. Visst, folk är lite väl besatta, kan jag tycka. Men de som jag har läst om och mött, är ingenting jämfört med denna tjej från Israel som helt enkelt inte kan släppa honom. Så, ja, ni får höra själva. Tyvärr är detta från NRK, så det är ingen text, men ni som brukar höra Alexander prata förstår ju. 
 
 Bortklippt
 
 Hela intervjun

Release: Leave Me Alone

Detta är dagen..... Idag släpps Alexanders nya singel "Leave me alone" ut på amazon :) Man kan även provlyssna på den. Blev lite chockad över dess genre, lite ovanligt för att vara Alexander, men...det är väl inget fel att blanda sig lite med lite olika? Vem har sagt att man måste hålla sig till en stil? 
 
Tycker ni ska lyssna. Hade gärna velat höra mer, för de bryter just vid refrängen, men ja, enjoy!
 
Klicka här !

Dagens video

 
Riktigt go blandning av allt! Så gött.. :love:

7 days a week

 
Bara en vecka kvar till Alexanders konsert i Partille.....:love:
 
 
 

Firewall

 
Missa nu inte detta. En riktigt spännande film som man har sett ett antal gånger, hehe. Här kan ni läsa lite. Har nämnt denna filmen några gånger förut på bloggen. Så ni bör veta vid det här laget att denna är väldigt bra. 
Tyvärr så kan ju inte jag se den, eftersom Skavlan går då, samt att pappa inte har kanal 5...:/ 
 
 

Skavlan

För er som inte blivit informerade om denna underbara nyhet kan jag berätta den för er...
 
På fredag går Skavlan som vanligt på svt1 kl. 22.00. Och gissa vem som är gäst?
 
Alexander :D
 
Nu vet ni var jag ska göra på fredag........... :love:
 
 Här är från hans senaste visit i Skavlan, 2009. Enjoy!

Leave me alone

 
Sicken bild!
 
Om ni läser så är det alltså ett fan som har förföljt honom överallt. Letat upp var han bor, skickat över 600 mail, och lyckats hitta hans hemliga nummer (!) Så hon ringer över 30 gånger/dag.
 
Jag älskar Alexander, men...man får väl respektera hans privatliv? Det finns ju en gräns mellan arbete och ...privatliv. Och att Alexander ska tillägna en egenskriven låt till en själv är ju alla fans dröm.........men kanske inte om den heter "Leave Me Alone".................

Twinight

 
This is it.
 
Idag fick jag bokat till Twinight iår igen. Ser fram emot det. Inte bara för att det är filmerna, tro mig, jag gillar filmerna, men jag är ingen fan, det är Robban som gör det, typ. Så detta ser vi som ett otroligt mysigt och roligt event att göra. Vara på bio vid midnatt och se premiären är sjukt mysigt.
 
:love:

Dagens låt

 
Denna video har varit borttagen väldigt länge på youtube. Men idag fann jag en ny som lagt upp. Älskar denna låten och många fler som Alexander och Ekaterina uppträder med i ryska showen: Zirka+Zirka.

För att du är här

Jag hade nog passat som vampyr
 

Mycket på gång nu. Idag vet jag inte exakt vad som sker. Kanske drar en go bio senare med syrrorna? Vem vet? Eller så går vi helt enkelt bara ut.
 
Senare under månadens gång ska jag se till att få bokat två biljetter till TwiNight, som vi var på förra året, fast som då kallades TwiDay som då visade Twilight-Breaking Dawn Part 1. Iår blir det lite annorlunda. Nu visas bara Part 1 & 2 till BD. Så om vi vill se alla fem filmerna i följd får vi åka till Stockholm. Hade gärna gjort det, gillar ju att vara crazy som ni vet, men då kan inte min syster. Så det får bli här i Göteborg.
 
Sedan blir det då, den 26 Oktober - Skyfall. De firar ju 50 årsjubileum iår, härligt. Så många bra filmer, att det fortfarande kan hålla. Det är otroligt. I förra inlägget bloggade jag ju om den fantastiska låten med Adele som blir filmens "Theme Song". James Bond-filmerna är ju kända för sina långa, häftiga intron med en speciell-skriven låt till. Så det blir spännande. Kul att få gå på premiären också. :love:
 

Dagens låt

 
Den nya låten till James Bond-filmen "Skyfall" som har premiär den 26 Oktober.
Otrolig låt. Lite dålig kvalité här på Youtube, men ha tålamod. Snart kommer den nog till Spotify :)
 
Någon mer som ser otroligt mycket fram emot de nya filmerna?????? 

Lägg ett ägg

Mitt första prov på gymnasiet. Det gick faktiskt rätt bra. Det var ett prov om potenser, negativa tal, prefix, etc. Ligger förhoppningsvis på ett E, som jag alltid gjort i matte. Så det blir nog bra, förmodligen. 
 
Två lektioner till, sedan...................HELG! Och det innebär kräftskiva med pappi. Ja, låter festligt, men vi hade ingen kräft-period alls iår, så ikväll blir det jag, pappa och systrarna som ska internt fira detta med goa skaldjur.

Kanelbullens dag

 
 
Någon annan som firat Kanelbullens dag idag? Det har iallafall jag, Linus och Ossi gjort. Drog ner till Ica på håltimman och köpte varsin kanelbulle som det var extrapris på idag, samt mjölk och Cocio. Eftersom det är kampanj för Rosa Bandet nu samtidigt, så var bullen klädd i rosa form samt strösslet var rosa-vitt.
 
Så nu sitter vi här. Grabbarna spelar Terraria och jag Minecraft. Älskar håltimman på torsdagar, man hinner varva ner och göra det man känner för. 
Däremot...lite tråkigare nyheter.. eller det låter säkert lite fjolligt, men inför imorgon har jag två prov samt en läxa, som jag inte riktigt kan ännu. Så det blir kanske till att ställa in CXWORK-passet och spinningen idag...Fasen! Jag som var så taggad...:/ När jag tänker efter kanske det är bäst så, med tanke på att jag har stukat samma finger igen på idrotten..? Hur dålig får man vara, tänker jag! Haha, nåväl, jag tycker om mig iallafall och de är det viktiga. ;)

Dagens video

 
Denna scenen har berört mig sedan jag var liten. Har alltid hat-älskat den. Revenge of the Sith var även min favoritfilm då. Eftersom den är så stark och mörk hela tiden. Dessutom hade jag en liten crush på Hayden Christensen, men det är en annan historia ;)

1 Oktober

Nu börjar man verkligen känna: Åååååååh! 
 
Varför? Jo, imorse när jag gick mot bussen kände jag att hösten och vintern låg i luften. Trädens blad som nu var gul-bruna och börjat avslöja trädens grenar allt mer. Den kyliga vinden, den blöta asfalten, den gråa och mörka hilmen, och kråkans krax.
 
Oj, insåg att det där lät lite poetiskt på något sätt, inget man brukar skriva i en blogg iallafall. Men det är så det kändes iallafall. Ser fram emot vintern. Älskar den. Alla mysiga skor och jackor, mössor och vantar, alla varma koftor och tröjor, alla strumpbyxor och leggings, allt mys, helt enkelt!
 
Såg även att Solsidan har premiär nu nästa vecka. Mysigt. Ser fram emot vintern. Höstlovet v.44 :love:
 
Och en sak till.....Det är den 1 oktober idag..vilket betyder att...det är 18 dagar kvar idag...om ni förstår vad jag menar....... ;) ↓