May Death Never Stop You

 
Anledning till att jag inte bloggat så mycket:
 
1. Elviras födelsedag (som ni såg i förra inlägget)
2. En hel, hel del skolarbete (-.-)
3. Mammas födelsedag (idag!) 
 
 
Och slutligen.. 4. My Chemical Romance's sista album, en samlingsskiva med några få nya låtar har sedan den 25:e funnits ute på marknaden. Jag säger bara...ojojoj. Sicka känslor det väcker.
Jag är otroligt ledsen över deras splittring, eftersom de gjort så otroligt bra musik. Bästa bandet jag vet. Har alltid haft svårt att säga ett "favoritband" men självklart vet jag vad jag ska svara - My Chemical Romance. <3
 
Tack för den här tiden, kommer alltid att vara lite missnöjd med att aldrig hunnit träffa dem, men samtidigt bra att de får göra sånt de tycker om nuförtiden. Gerard kan till exempel satsa på sin konstnärlighet? :) Kolla lite här ;)
 
Och kom ihåg...May death never stop you .

Syrran 20 
 
 
Igår fyllde min näst äldsta syster 20 år! Hon firade det med oss, fick lite goa grejjer och hade sedan en födelsedagsfest med sin gamla klass som blev lyckat.
 
Idag firade hon först med farfar och farmor, och sedan med pappa. Det blev bara vi fyra som käkade go entrecôte och oxfilé på en restaurang och sedan bio. Givetvis fick syrran välja film, därav Need for Speed i 3D. Mer än bra, kanske skulle ge den, 6-7 av 10 kanske? :)
 
Skola imorgon igen. Det har inte känts som helg, mer som långledigt, just för att vi inte haft jättemycket att göra, och därför kunnat ta ut mer av den och göra mer av det som man själv vill.
 
Nu ska jag nog sova. Pöss!
  

Jagad Kanal 5 22.00

 Missa inte detta :)

Hver gang vi møtes - Alexanders dag

Igår sändes Hver gang vi møtes på NRK 2 i Norge, då det var Alexanders dag. Precis som i Sverige, ska då de resterande artisterna uppträda med sina covers på dennes artists låtar, som igår då alltså var - Alexander. Väldigt roligt att höra, just för att man kan låtarna utan och innan, och trots att man inte har en aning om vilka de norska artisterna är.
 
Finns tyvärr inte på Spotify (ännu?) utan du kan lyssna på dem via dessa länkar, eller köpa dem på iTunes. Min egna favorit var nog 13 Horses, men alla var väldigt, väldigt bra. Om de kommer ut på Spotify lär man lägga till dem i sin spellista. Enjoy!
 
13 horses - HÄR!

Funny little world - HÄR!
 
5000 letters - HÄR!
 
Oah - HÄR!

Fairytale - HÄR!
 
Europe's skies - HÄR!
 
Vi får även hoppas att hela avsnittet läggs upp, för man missar ju en hel viktigt snack. 
 
 
En väldigt bra cover av Alexander Rybak på Anneli Drecker's låt "Strange Little Bird"

Sketchbook Express

Tecknad av mig© xD
 
Ni som har mac, ni har väl laddat ner gratisprogrammet Sketchbook Express? Väldigt kul och jag som tycker att jag kan arbeta bra i paint kan verkligen utarbeta mig i detta. Har dock inte hunnit sitta så mycket och haft för lite inspiration, och nu hade jag lite tid över, och en liten flicka ska väl inte vara så svårt att göra.
 
Har ni andra tips på bra program, maila mig! rybak.lover@hotmail.com

Nu porlar den i vårens tid

 
¶ Believe me when I say, you stupid fool. You're scarring me to death, that's not cool. Why won't you leave me alone? Just leave me alone. You're crazy, leave me alone! ¶
 

To win my love takes so much more

Häääärlig dag. Vår i luften (vi svenskar uppskattar ju den så mycket), började skolan 9.30 och slutade 11.00. Det gav mig anledning till att åka till stan med min kusin och inköpa lite inför helgens festligheter. Ska på en sån där maskerad. Alltså maskerad med ögonmasker. Aldrig varit på något liknande tidigare, så ska bli kul...hoppas jag. 
 
 
Ville även passa på att visa mitt egna lilla bokmärke. Gör att man blir ännu mer pepp på att läsa ;)

 
Från Oscarsgalan - här gör Benedict ett litet hopp över U2 som blivit årets "photobomb".
 
 

Revenge of the Sith

 
 
Sitter här bölar som fan (inombords. Syrran sitter i rummet, helt oberörd.)
 
Jag har nog inte tackat George Lucas tillräckligt för hans fantastiska filmer! Man kan heller inte säga det för många gånger. 
 
För er som inte fattar, så går just nu Star Wars Episode lll på tv6.
 

Men åhh..såna känslor det väcker, efter SÅHÄR LÅNG TID!
 

Hver gang vi møtes - Lucky One

 
 
 
Alexanders uppträdande i den norska versionen av "Så mycket bättre". Enjoy!

Sånt man gör när man är ledig 
Så har man då haft studiedagar måndag och tisdag. Igår var jag inne på Scifi-bokhandeln och fick köpt mig bl a denna grymma poster som nu sitter uppe. Fick även med mig "En jedis väg", guide om hur man genomgår vägen till att bli en jedi. 
 
Och, sån här ledighet måste man ju fira med räkmacka och varm choklad. Enjoy life!
 
 
 

Bästa GIF:en någonsin

 

Alexander

 
Har nu beställt biljetter till Alexanders symfonikonsert som han ska ha i Göteborg med 200 andra ungdomar!
 
Är väldigt glad med tanke på att det inte blev någon konsert för mig med Alexander överhuvudtaget. Så det ska bli väldigt kul!