Livet är en fest

Om en timme tar jag bussen för att träffa Anna. Jag gissar att vi ska prata och umgås i Nödinge några timmar, fram tills jag åker hem igen för att sedan åka till Ida i min klass 18-årsfest.
 
Är på fest varje helg nu...Konstigt ändå..jag som mest spenderar mitt liv med att kolla film och köpa samlarprylar. ^^
 
 
 
 

Downton Abbey

Har velat se igenom hela serien ett bra tag nu. Det går ofta på tv, men då hoppar man bara in i handlingen.
Så nu i veckan har jag sett 2 säsonger av 4 (Säsong 5 släpps snart)..och det är grymt, grymt bra! Ni lär inte ångra er om ni väljer att börja titta.
 
 

#DinRöst

 
Valvaka...
 
Det här har man väntat på. Att få ta del av demokratin i Sverige. Det var väldigt kul att pussla ihop lapparna och att gå dit kändes väldigt högtidligt!
 
Så nu hejar vi på Stefan Löfven och Jonas Sjöstedt! Ser fram emot en rödgrön regering!
 
 

Konsten att vänta

 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 30 DAGAR KVAR ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 
 

Skylines and Turnstiles

Idag är det 11 september. 13 år sedan World Trade Center. 
 
Jag tänkte dela med mig av denna låt som Gerard Way skrivit samma dag då det hände. Han åkte i tunnelbanan när han hörde vad som hänt och hur han såg röken från tornen. 

Så denna låt handlar om den 11 september 2001.
 
 
 

Politik i skolan
 
Igår kände man verkligen att det var nära till valet. Från att stå vid ett bokbord mellan kl.9.00-14.00 tär på kroppen samtidigt som det var väldigt kul! 
 
Vid lunchtid samlades alla i teatern för en debatt mellan alla partier i riksdagen. På torsdag är det skolval och för er som missat det så är det riktiga valet nu på söndag.
 
Ha det!
 

Random

 
 
Så var det måndag morgon. Jag sitter här som ett fån, skolan är rätt så stilla...de flesta har ju lektioner. Det är  väl därför jag bloggar...för att fördriva tiden. Sedan blir det lång lektion med gymnasiearbetet. Ja, nån gång kan jag ju säga min mening om det, här på bloggen. Men inte nu.
 
Lite allmänt snack då. Idag fyller Martin Freeman år, han som spelar Bilbo Baggins i The Hobbit, ni vet. Och givetvis John Watson i Sherlock. Grattis till honom!

Vad har vi mer att säga...hmm...jo, nästa vecka är det riksdagsval! Vad tänker ni rösta? Det kanske aldrig har framgått här på bloggen så jag säger det återigen. Jag är med i Ung Vänster. 
 
Något mer..? Detta vet jag att jag har sagt, men det tål att sägas om och om igen. Jag mår finfint med att inte ha MATTE! Är så lycklig. Får till och med ångest när jag ser matteläraren i korridoren. Det är ju synd, för hon är ju snäll, men jag har bildat ett immunförsvar mot matte. Tyvärr...
 
Vad finns det mer att veta...? Som varje morgon jag tar bussen, sätter jag mig själv längst bak och lyssnar på musik. Ja, vem gör inte..? Däremot finns det folk som läser, sover eller sminkar sig på vägen. Det har hänt, men det är musik som gäller.
 
 
Det var allt för idag tror jag...
 
 
I övrigt får ni ha en bra dag! 
 
 
 

"Zombie-kalas"

 
 
I onsdags släpptes äntligen säsong 4 på DVD och BluRay! Som man har väntat! 
Eftersom jag jobbat över och suttit kvar under en annan lektion, behövde jag inte komma på morgonen, och bestämde mig för att få tag i den.
 
Det var såhär...
 
Filmbutiken Hemmakväll har annonserat om ett så kallat "Zombie-kalas" där det är specialpris på alla fyra The Walking Dead-säsongerna! Detta gällde endast den 3:e september och så långt lagret räckte.
 
Priserna var otroliga och gällde för både DVD och BluRay!
 
Säsong ett: 1 :- (Ordinarie pris 99 :-)
Säsong två: 79 :- (Ordinarie pris 149 :-)
Säsong tre: 99 :- (Ordinarie pris 199 :-)
Säsong fyra: 199 :- (Ordinarie pris 349 :-)
 
Så detta var en sån sak man bara inte fick gå miste om! 
 
Jag satte mig på en bänk utanför affären i 40 minuter att butiken skulle öppna. När butiksdörren väl öppnats sprang jag in och ställde mig först i kön. I väntan på kassörskan, ser jag mig runt och märker att det står en liten hylla bredvid kassan, speciellt för TWD-DVDer..Men det är några få, och endast säsong 1, 2 och 3...
 
Jag frågar kassörskan om alla säsongerna på BluRay och hon tittar runt och söker på datorn och säger tillslut att de inte har fått in några och att det också står att de inte ska få in några nya leveranser på ett bra tag. 
Jag blir så förvånad och besviken....sen ser hon att det ligger några BluRay på disken bakom kassan, för säsong 4. 
 
Eftersom jag inte vill ha på DVD, bestämmer jag mig för att köpa säsong 4 på BluRay, eftersom den var så billig på release-dagen. Jag tar även säsong 1 på DVD till syrran...en krona är ju inte dumt.
 
Trots att jag fick säsong 4 för bara 199 :- så känns det fortfarande fel...här har de utlovat ett "Zombie-kalas - Endast 3 september" och så finns det färre DVDer och BluRay's än vad det nånsin gjort innan.
 
Jag skrev till Hemmakväll och förklarade som det var, att jag väntat i 40 min och att det sedan inte finns några att köpa och hur besviken jag och många andra i kön blivit. Att de inte kunde kalla det för "The Walking Dead-Special" och "Zombie-Kalas"....
 
Och jag fick svar!
Så nu är jag nöjd! Såhär ska man bemöta sina kunder. Bra Hemmakväll!
 
 
Så nu har jag under helgkvällarna sett allt extramaterial som är 3 timmar speltid, samt börjat se om säsongen. 
 
DET ÄR INTE LÅNGT KVAR NU!!!!