Game of Thrones

 
Nu har man under några dagar nu, intensivt, sett klart alla tre säsongerna av Game of Thrones. De gäller att ladda nu inför april då säsong 4 kommer. Man har ju varit så bortskämd med 30 timmar avsnitt att man inte reagerat på varje avsnitts spännande avsnitt och bara tänkt: "Nästa avsnitt!". Men så är det ju inte nu, så nu kommer lidandets tid.
 
Vad ska jag nu göra på lektionerna och efter skolan? xD
Antar att de flesta har kollat in serien och kan den hyfsat, så vill bara lägga några ord här om vad jag tycker.
 
De som är mest badass i serien: Jamie Lannister, Tyrion Lannister och Arya Stark.
I övrigt: Sjukt bra serie. Riktigt bra! Trots de 30 avsnitt som är 1 timme långa, så duger det inte. Vet inte om den fjärde som kommer nu är den officiellt sista säsongen. Synd isåfall. Känns som man vill ha mer. Däremot så är ju (Spoiler!!! - de flesta från början döda nu, så vad ska hända i de resterande?)
 
Man sitter ju och totalönskar att Joffrey (han ovan) nån gång ska dö för allt han gjort. Däremot så känner man spontant (Nääeeee...) för...vad är serien utan Joffreys uttalanden och agerande i allt? Det blir rätt tråkigt utan honom ändå. Faktiskt! 
 
Det man kunde tagit bort, är alla onödiga och porriga sexscener som förekommer i VARJE avsnitt. Tror inte någon tjej man sett i serien inte visats naken nångång. Även alla brutala mord och överdrivna blod och inälvor-scener. Visst, det blev nog blodigt, men lite vääääl mycket har dom nog hällt på... ;)
 
Trots detta: 5/5 toasters. Kanon kul!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback