The Hobbit - The Desolation of Smaug

 
Igår/Igår natt hade äntligen The Hobbit - Smaugs ödemark premiär i Sverige! Givetvis var man där direkt efter skolan. Jag drog dit med kusinen och mötte sedan syrrorna och far på plats. 
 
Guuuud, vad filmen var bra. Peter Jackson överträffar sig själv som vanligt. Och vad vore Bilbo utan Martin Freeman? Och Gandalf utan Ian McKellen!? Även Persbrandt, som man verkligen har sett fram emot, var imponerande! Så j*vla coolt! 
 
Nu kan man ju inte vänta ett helt *pip* år på sista delen....Ett år har dock gått rätt så fort, men ändå. De närmaste veckorna kommer man gå och gräma sig över detta, och efter det har man nog kommit över det, och då går tiden ganska snabbt.
 
Alla säger att denna är bättre än "En oväntad resa", och på ett sett ja, eftersom man äntligen får se Legolas igen, äntligen Beorn och givetvis Smaug. Denna är man på helspänn hela tiden. Däremot är "En oväntad resa" bra på det sätt att den inte är lika "tung" som t ex. LOTR. VIlket jag håller med om. Dock kommer jag alltid ha en speciell kärlek till LOTR som inget kan överträffa.
 
Så visst, folk får tro att denna är mer uppiggande, men då ska de vänta till tredje delen - "Bort och hem igen". Där finalen äntligen träder in och det ibland inte är så glatt.

Men nu är man iallafall riktigt glad över att ha sett den. Nu väntar man på BluRay-releasen....! Kommer dock köpa (antar att det kommer, konstigt annars) samlingboxen med alla tre extended filmerna senare, men SÅ länge orkar man ju inte vänta.
 
Gör inget om jag äger två av varje ;)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback