Dagen uppmärksammande

 
 
 
 
Robin Stjernbergs nya video till låten "Body Language". Enjoy!
 

Ville bara dela med mig av denna fantastiska video som för en gång skull representerar låten på rätt sätt och har karaktär. Robin vågar bjuda på sig själv och vågar även ta upp samhällsproblem på en och samma gång. Man kan tro att han bara tramsar, men det är så mycket mer bakom.
 
Se videon här och nu så kan ni ju själva försöka analysera, trots det uppenbara budskapet.
 
Med tanke på den kritik han fick under sin tid i Idol då han efter varje vecka skulle "hitta sin stil", "hitta sin klädstyle" och "hitta sin normala kroppsvikt"...Men det är väl inte så lätt när man redan hittat sig själv..? -.-
Robin var den kille som stod och sjöng, för det var det han var bra på, och då ska man uppmuntra det och inte försöka göra honom till någon pop-fjolla han inte är. Var glad att han är naturlig!
Nu på senare tid har han även visat att han både kan dansa otroligt bra och även att han har vett i sig.
 
Håller ni inte med? Istället för att åma sig och rulla sig i lera och sjunga om hjärtesorg i alla musikvideos så har Robin hittat något bättre, och som visar bra budskap, representerar en otroligt bra låt, fina miljöer och färger samt en styrka som inte brukar finnas annars. 
 
Dessutom som levererar han så fin musik! Han är ingen one-hit-wonder. Han singlar som t ex "You", "Pieces" och nu då "Body Language" har slagit igenom och jag tror och hoppas att vi ser honom i tv-rutan i många år framöver.
 
Ville bara dela med mig av lite tankar...
 
BRA ROBIN!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback