En perfekt dag för ett lov

Nu när man har lov (aaahhh) så får man ju se till att göra sånt man verkligen känner för! Solen är ju mestadels framme och har varit nu under påskhelgen, så då har det blivit mycket utomhus och inte så mycket hemma. Det är ju så det ska va, eller hur? :)
Igår fick jag mig en lång sovmorgon innan jag tog tåget med Anna till stan för att bara hänga. Har visserligen inte en spänn men en liten visit på McDonalds har man alltid råd med. Sedan fick Anna köpt ett gäng snygga grejjer medan jag mest fönstershoppade. 
Dock fick jag med mig en skinnjacka hem från Missäy för 399 :- ...lite har man ju på det så kallade "framtidskontot" men det är meningen att jag ska försöka lägga ut det för att sedan kunna betala tillbaks därifrån, antingen efter studenten, min födelsedag eller om nu kanske mamma elr pappa väljer att bjuda på den. För det var verkligen kris. Hade enbart min vinterjacka och jag står inte ut att ha den i den här värmen!
 
Så jag tyckte änna att jag förtjänade den ^^ 
 
Som vanligt garvade vi mycket och det känns alltid i mungiporna efteråt. Det är därför Anna är min bästa vän. Det är för att man nästan kissar ner sig varje gång vi träffas! (Det har hänt små olyckor ibland...men det var längesen) 
 
 14 juni 2012

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback