Mysigt i Göteborg

 
Igår var det en väldigt mysig dag. Jag drog till stan med Anna för att inhandla det sista innan jul. Egentligen gick mesta tiden åt att fika på olika platser. Först satte vi oss på Espresso House där vi träffade Emma som jobbar där (inte träffat henne på några år nu, vilket var väldigt överraskande och roligt. Tråkigt när man glider isär sådär...). Jag tog en choklad och Anna en tomtelatte och över oss satt högtalare som spelade julmusik. Mys!
 
Sedan gick vi vidare i några affärer och tittade innan vi drog vidare till McDonalds. Mesta tiden gick år att snacka, vilket vi gör väldigt bra. 
Men jag hann köpa mig lite iallafall innan vi drog hem. Julklapp till Ida samt en liten julklapp till mig. En bilaga från Aftonbladet på 134 sidor, bara om massa underbar läsning om Star Wars. Både nytt och gammalt. Totalt värt! 
Vi hade även planer på att besöka Sephora. Både jag och Anna gick ut med varsin läppenna i näven. 

Jag älskar Göteborg mest under julen med alla ljusslingor och alla caféer med olika julspecialer (tänker bl a på Tomtelatten) och julmusik och att alla går runt och julhandlar. Särskilt att gå där med en vän :)
 
Så nu är läget rätt så lugnt angående julen. Vilket känns bra.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hejsan,
Jag heter Tove Lindgren och jobbar med ett företag som hjälper bloggare att få betalt för att skriva valfria inlägg inom passande ämnen.
Om du kan tänka dig att skriva ett inlägg mot betalning så får du gärna maila mig på tove.lindgren@pvmmedia.com så kan jag skicka mer information.
(Även ni andra som driver bloggar är välkomna att kontakta oss).
Åldersgräns 16 år.
Mvh, Tove

2016-01-21 @ 09:22:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback