Någonting har hänt, men i övrigt har ingenting hänt

Hej alla bruna, varma, glada sommarstekare! 
 
Längesen det blev något skrivande här. Har en mängder planer med bilder och så som jag tänkt lägga ut men det är så mycket nu och värmen gör att man bara somna i ett bad av is. Så därför står det lite still här.
 
Det som jag lägger mest fokus på just nu är mitt sommarjobb på Netto som bara flög fram framför ansiktet och sedan dess har jag jobb där och sitter i kassa och allt. Det gick så fort. Jag sökte - fick jobbet. Så jag är jättetacksam och stolt över mig själv eftersom jag knappt haft något arbete tidigare. Visst praoplatser och sommarjobb som är fixat via kommunen men det här är på riktigt. 
Så idag har jag jobbat tre timmar bara (så skönt!) men på tisdag blir det att gå upp tidigare än tuppen för att hinna till halv 7....vi får se hur det går ^^
 
 (Min arbetart-shiiiiiiiirt...värsta t-shirten!)
 
Men ja, vad har jag mer att berätta? I torsdags så åkte jag, Linnea och pappi till några klippor vid havet och solade, fikade och badade. Årets första dopp. Det var kallt men skönt!!! Fick lite solbränna också, inklusive röd. Men eftersom jag solat en del innan balen och så så var det mycket bättre än vad det brukar bli (kräfta).
 
Och i fredags körde jag och pappi upp Linnea till Borlänge igen där hon ska vara nu ett tag. Så vi sov över där, och tittade på film och myste för att nästa dag handla lite på Clas Ohlson och käka inne på Ikea och sdan åka hem. Det bästa med såna resor är bilresorna, då vi turas om att välja varsin låt och käka god mat på vägen och prata :P Älskar det!
 
Så det var det jag hade att säga just nu. Klart slut.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback